Şimdi Ara

GÜVERCİN BULDUM UÇAMIYOR [SS Lİ][CİNSİ NEDİR BUNUN] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
21.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edirnekapida guvercin pazarina gotur ver birine
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

Uçamayan kuşmu olur kır boynunu çöpe at.

bu nası bi bakış açısıdır arkadaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

Yalnız O Değilde Çok Tatlı Hayvan..
    Yerinde Olsam O Hayvanı Her Türlü Beslerdim..
    Evin İçinde Bir Canyoldaşı..
    Kötü Mü Olurdu?

Alıntıları Göster
    konu tanıdık geldi ama

kuş "baska" diye bilinir kanatları çekilmiş uçamasın diye kanatları kesilmişte olabilir bu ss te kanatları çekilmiş gibi ama kanatlarını elinle açıp ss eklersen kesik mi çekik mi anlarız.Bu ırkın özelliği kıza gagalı ve minyon tipli olmasıdır iyi uçarlar yuvalarına sadıktırlar ve yukarıdaki dönekleri besleyenler bunları pırıltı vermek amaçlı kullanır araştırırsanız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solaryumcu

quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

Uçamayan kuşmu olur kır boynunu çöpe at.

bu nası bi bakış açısıdır arkadaş :D

Alıntıları Göster
    @Mavi Donum Var

kanatlarında problem yok ama inanılmaz evcil köpek gibi yanıma geliyor kucağıma çıkıyor
    Hocam yanına hangi kuş alınır bunun. 2 tane sultan papağanım var beraber geziyorlar

@Sosyal-Sol
    Dediğiniz gibi sevimli bir tipi var hemde evcil benim papağanlar gibi salak salak uçmuyor tam benlik sakin hayvan.Ne atarım ne satarım yanına arkadaş alır beslerim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Donum Var

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: özgüür

Cinsi bango da uçamaması garip yani kanadını çekmedilerse bantlı da değilse uçması lazım... Belki kanadında ur falan vardır ondan uçamıyordur. Siz besleyin onu bi kaç gün sonra baktınız uçacak bu kuş salın gitsin o sahibini bulur bulamasa bile başka biyer bulur :)

Çok tuhaf hocam hiç uçmaya hevesi yok geziyor sadece

Fotoğrafları bir abimize attım güvencin besliyor çatıda dediğine göre "dönek" miş cinsi.

kafasındaki siyahlıklar tutuyor ama gözleri iri sanki ama yavru olduğu içindir dedi

GÜVERCİN BULDUM UÇAMIYOR [SS Lİ][CİNSİ NEDİR BUNUN]

Bunlar akbaş dönek. Gagaları uzun ve sivri. Seninki bango dostum. Babam besliyor benim. Turuncu, mavi ve siyah renkte 1er çift vardı en son. Sadece kafalar beyaz onun dışı tek renk. Döneklerde buna benzer tür akbaş var. Senin o gönderdiğin ss tekiler. Ama onlarda kafa ve kuyruk beyaz olur.

hocam dönek mönek ayıp oluyo ama şimdi kuş diye olmaz ki canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

konu tanıdık geldi ama

kuş "baska" diye bilinir kanatları çekilmiş uçamasın diye kanatları kesilmişte olabilir bu ss te kanatları çekilmiş gibi ama kanatlarını elinle açıp ss eklersen kesik mi çekik mi anlarız.Bu ırkın özelliği kıza gagalı ve minyon tipli olmasıdır iyi uçarlar yuvalarına sadıktırlar ve yukarıdaki dönekleri besleyenler bunları pırıltı vermek amaçlı kullanır araştırırsanız bulursunuz.

Alıntıları Göster
    bango bu ama iyisi değil 5 lira vermezler buna salla gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: o şahıs

Alıntıları Göster
    eş al besle balkonda yada sal gitsin evlerini unutmaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: o şahıs

Amacım satmak değil zeten beslemelik sevimli bir hayvan
  • bir konu vardi aklima nedense o geldi eski ise yaramayan guvercinimi yemelimiyim demisti biri
  • quote:

adminlere not:burası yeri değil biliyorum ama hayvan uçamıyor diğer bölümlerde görüntüleme az olduğu için buraya açtım.

arkadaşlar bu güvercinin cinsi nedir ?

işyerinde buldum uçamıyor (hiç uçar gibi yapmadı öyle geziyor) kedi kapar diye aldım eve getirdim resimlerdeki gibi.Buğday ve su verdim iştahla yedi

Bi kişi çıkıpta dememişki kanatları çekilmiş yuvaya alışsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

quote:

adminlere not:burası yeri değil biliyorum ama hayvan uçamıyor diğer bölümlerde görüntüleme az olduğu için buraya açtım.

işyerinde buldum uçamıyor (hiç uçar gibi yapmadı öyle geziyor) kedi kapar diye aldım eve getirdim resimlerdeki gibi.Buğday ve su verdim iştahla yedi

Bi kişi çıkıpta dememişki kanatları çekilmiş yuvaya alışsın diye
    bango pici, tam bango değil, pazarda 10 lira ederi var. kanatlarını çekmişler. kanadı gelince zaten tutamazsın kesin yuvasını bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

bango pici, tam bango değil, pazarda 10 lira ederi var. kanatlarını çekmişler. kanadı gelince zaten tutamazsın kesin yuvasını bulur.

Alıntıları Göster
    ayar o kuş :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

ayar o kuş :P

Alıntıları Göster
    Bango
  • quote:

Kimbilir nerde yuvası hocam sanayi sitesinde buldum bulduğum yerde yaklaşık 600km mesafede şehirdışındaydım bugün sözde işyerindeyiz ama bizim bekar adamları şehir dışına ar-ge kontrolüne yolluyorlar

Salsam başına iş gelmeden gidebilir mi
  • quote:

• uçamıyosa penguendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

uçamıyosa penguendir.
    Bende güvercin buldum yolda arabayla eve gidiyordum,bi gördüm yerde duruyo masum masum gittim tuttum eve götürdüm baktım kanadı bantlı açtım kanadını su verdim buday verdim içti yedi koydum balkona gitmiyo hayvan uçamıyo gece oldu üşür diye salona aldım leğen içinde duruyo uçamıyoda 1 metreden salıyom kanatlarını cırpıyo ama o kadar ucamıyo biraz sert iniş yapıyo anam kızıyo napcam ben bu kuşla,bırakamıyomda kıyamıyom kediler yicek elimde kaldı bide masum masum bakıyo ibine fotoğrafınıda koydum cinsi neki bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reok -- 18 Kasım 2012; 23:44:16 >

• quote:

Konu ne oldu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Konu ne oldu merak ettim
    Kuşlar yendi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Konu ne oldu merak ettim

Konuyu gördüm aklıma geldi.

Kuşa Temmuz ayına kadar baktım ilaç falan verdim.Baktım kedine geldi kanatları çıkmaya başladı evin içinde uçurmaya başladım kanatları normal boyutuna ulaşınca balkonun kapısını açık bıraktım yine forumda takılırken pırr diye balkona uçtu oaradan demire konup karşı pencereye kondu yaklaşık 15 dk falan öylece izledi evi yemini falan koydum geldi 1-2 dk yem yedi sonra tekrar demire kondu 15 dk daha bekledi ondan sonra gökyüzüne havalandı

Yaşıyormudur acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.