Şimdi Ara

Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
48.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sekai

Geçmiş olsun

sağolun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki spor yapabilir misim? Vucut gelistirme fln sikinti yaratir mi?

ben zaten muay thai yapıyorum ama dövüş sporları yasak çünkü oraya bir darbe gelirse gergin olduğu için ora kırılabilir vücut geliştirme gibi sporların sakıncası yok ben muay thai ye de devam edicem zaten antreman yapıcam sadece 1 aya dönerim tekrar antremanlara

Bendede tam tersi kundura gogsu var ama ileri degil. Kafam takilior hep oraya. Senin ameliyatina cok benzer. Bodye engel degilse bende hemen olurum ameliyat.

evet hemen hemen aynı farkı yok ameliyatların bodye engel değil ama olucaksan istanbulda mustafa hocadan ol dünyada en iyi yapan o çünkü bi konuşun adanadan antalyadan gelip ameliyat olanlar var süper bi hoca geçmiş olsun şimdiden olmanı tavsiye ederim iyiki olmuşum diyceksin

Sitesi bilgiler var mi mustafa beyle ilgili.

http://www.pektus.com/
    tabi ki var e mail atarsanda kısa sürede cevap veriyor

Saolun hocam. Ssk fln karsilaryor mu acaba. Ne kadar gibi fiyat odediniz. Pm atabilirsinz. Cok soru sordum ama ne zamandir aklimda vardi boyle bir ameliyat. Cok tesekkurler.

önemli değil ssk karşılıyor 5 kuruş bile ödemiyorsunuz hayır ben zaten aklınıza takılanları sorun diye açtım konuyu her aklına geleni sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: selowan

hocam bende de varda doktor sağlik yönünden bir sıkıntı olmaz sadece görüntü rahatsiz edebilir dedi ameliyati felan da bu yüzden yapiyoruz demişti bende bu yüzden hiç düşünmedim .Sizin ameliyat olma amaciniz neydi?
    Bu arada Geçmiş olsun.

çok sağolun yazıda yazmıştım ama yine yazayım beni psikolojik yönden etkiledi çok kötü duruyodu hayatımı karartmıştı nerdeyse sadece görüntü için oldum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben zaten muay thai yapıyorum ama dövüş sporları yasak çünkü oraya bir darbe gelirse gergin olduğu için ora kırılabilir vücut geliştirme gibi sporların sakıncası yok ben muay thai ye de devam edicem zaten antreman yapıcam sadece 1 aya dönerim tekrar antremanlara

Bendede tam tersi kundura gogsu var ama ileri degil. Kafam takilior hep oraya. Senin ameliyatina cok benzer. Bodye engel degilse bende hemen olurum ameliyat.

evet hemen hemen aynı farkı yok ameliyatların bodye engel değil ama olucaksan istanbulda mustafa hocadan ol dünyada en iyi yapan o çünkü bi konuşun adanadan antalyadan gelip ameliyat olanlar var süper bi hoca geçmiş olsun şimdiden olmanı tavsiye ederim iyiki olmuşum diyceksin

Saolun hocam. Ssk fln karsilaryor mu acaba. Ne kadar gibi fiyat odediniz. Pm atabilirsinz. Cok soru sordum ama ne zamandir aklimda vardi boyle bir ameliyat. Cok tesekkurler.

önemli değil ssk karşılıyor 5 kuruş bile ödemiyorsunuz hayır ben zaten aklınıza takılanları sorun diye açtım konuyu her aklına geleni sorabilirsin

Ssk karsiliyor mu? Cok iyi o zaman ben onceden karsilamiyor diye biliyordum boyle ameliyatlari. Hemen bir mail atayim mustafa beye. İlginiz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ssk karsiliyor mu? Cok iyi o zaman ben onceden karsilamiyor diye biliyordum boyle ameliyatlari. Hemen bir mail atayim mustafa beye. İlginiz icin tesekkurler.

üniversite olduğu için barın parasını üniversite veriyor önemli dğil ben teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

çok geçmiş olsun

çok sağolun
  • gecmis olsun kardesim.

benimde sag gogsumde top gibi bisi vardi ama sol gogsumde yoktu. sekil bozuklugu gibi duruyordu. kendimden guvercin gogsunden suphelendim. cumartesi gunu hemen ozel hastaneye doktora gittim adam inceledi. megersem kas mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

gecmis olsun kardesim.

benimde sag gogsumde top gibi bisi vardi ama sol gogsumde yoktu. sekil bozuklugu gibi duruyordu. kendimden guvercin gogsunden suphelendim. cumartesi gunu hemen ozel hastaneye doktora gittim adam inceledi. megersem kas mis.

çok sağolun güvercin göğsü kemiklerin yamuk olması Allahtan o değil miş
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woney

Gecmis olsun memitolarini emebilirmiyim

sağolun :D
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

Geçmiş olsun.

çok sağolun
  • 5 dk okudum bayılcak gibi oldum zor yazıyorum suan

• Geçmiş olsun bilgilendirici yazi yazman cok iyi olmus. Keske paragraf yapsaydin ama

• çok sağolun teşekkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın? Ben de skolyoz ameliyatı olacaktım omurgam yamuktu bizim de senin gibi demir sokacaklardı fakat omurgayı söküp hayatın boyunca taşıyacağın 1 metrelik titanyum çubuklar var bizde, 2 seneye çıkmıyorlar yani. Yaptırmamayı tercih ettim. Senin ağrın falan var mıydı?

Selamın aleykum hocam.Skolyoz ameliyatı oldum 4 hafta falan önce,şu an eski halime döndüm.Ani hareketler ve spor hariç herşeyi yapabiliyorum onları da bir sene sonra tekrar yapabileceğim.Ekstra bir durum olmadıkça hiç çıkarmıyorlar onları.Eğer derecen 30 un üstündeyse ameliyat olmama gibi bir lüksün yok çünkü o dehşet bir hızla ilerlemeye devam eder(2 senede 20 derece gibi ciddi bir ilerlemeden bahsediyorum) ve bir süre sonra akciğerlerine falan baskı yapmaya başlar,yada görüntüsü seni rahatsız eder,yada ağrılar olur bla bla hayatını çok etkiler yani.Sadece 1 sene spordan ve ani hareketlerden feda ederek,tüm hayatın boyunca rahat olacaksın.Sadece ameliyat olduktan sonra ilk 5 gunun kötü geçecek gerisi güzel,yine de sana kalmış.Bu rahatsızlıktan muzdarip olan kimi görsem anlatırım,anlatasım geldi.Umarım derecen azdır ve ameliyat olmak zorunda kalmazsın,Allah şifa versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Geçmiş olsun bilgilendirici yazi yazman cok iyi olmus. Keske paragraf yapsaydin ama

çok teşekkürler aynen karman çorman oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.