|
Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (12. sayfa)
-
-
-
Geçmiş Olsun Kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim çok geçmiş olsun :) 21 yaşındayım. Bende 2015 senesinde Mustafa hocamıza ameliyat oldum, güvercin göğüsünden. Bende 2 adet bar var ve önümüzdeki mayısın 22 sinde inşallah çıkıcak. Sana bir sorum var. Barların çıktığında hastanede yatış süresi ve kendimi ne kadar sürede toplarım . Takıldığında yataktan kendi kendime 20 günde filan kalkmayı başarmıştım. Özellikle özelden yazmadım çünkü bu rahatsızlık sahibi bir çok insan var ve herkes bir şekilde bilgi sahibi olmak istiyor. -
Ben de merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: berkanzorlu19
kardeşim çok geçmiş olsun :) 21 yaşındayım. Bende 2015 senesinde Mustafa hocamıza ameliyat oldum, güvercin göğüsünden. Bende 2 adet bar var ve önümüzdeki mayısın 22 sinde inşallah çıkıcak. Sana bir sorum var. Barların çıktığında hastanede yatış süresi ve kendimi ne kadar sürede toplarım . Takıldığında yataktan kendi kendime 20 günde filan kalkmayı başarmıştım. Özellikle özelden yazmadım çünkü bu rahatsızlık sahibi bir çok insan var ve herkes bir şekilde bilgi sahibi olmak istiyor. -
meraba BEN 13 YAŞINDAYIM BENDEKİDE GÜVERCİN GÖĞSÜ 3 DOKTORA GİTTİM FAZLA DĞEİLDİYORLAR ACABA BÜYÜYİNCE DAHAMI ÇIKIYOR
LÜTFEN BANA AMİLYAT ÖNCEKİ RESMİNİ AT ACABA AMİLYAT OLMALIMIYIM -
Ben yeni ameliyat oldum 25 Eylül'de 20 yaşındayım acılara dayanirim diyorsan ol hiç bakma acı yok cok basit rahat hiç öyle değil yani biraz zorlanıyorsun dediğim gibi seni cok rahatsız ediyorsa ve acılara dayanirim diyorsan ol
Sizin yaptığınız işlem tam olarak hortlatmak oluyor sorunuz varsa yazın, yardımcı olmaya çalışalım.
bu rahatsızlığın tersi olan kunduracı (çukur göğüs) göğsü rahatsızlığı çocukluk arkadaşımda var. adamın yaşı 47 oldu. tabi eskiden ameliyatı tedavisi vs bilinmiyordu. şimdi olayım dese maddi durumu iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 18 Temmuz 2019; 19:16:13 > -
Merhaba bende güvercin göğsü ameliyatı oldum da şeyi merak ettim sende barın takıldığı yer dışardan belli oluyomuydu acaba çok merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 yil sonra neden sildiniz :D
-
arkadaşlar bende bu ameliyatı olacam mustafa yüksel özele geçmiş çok yüksek fiyat verdi haliyle karşılayamadım onun benzeri bi doktor varsa acil dönüş bekliyorum
-
Selamlar 10 yıl olmuş cevap verir misin bilmiyorum ama çok çaresiz durumdayım
Benim minimal olarak bu hastalığım ama üst taraftan beni çok rahatsız ediyor ve vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum
Ve göğüs kısmını baya bir örtüyor üstelik güzelde duruyor ama hâlâ beni rahatsız ediyor malesef
Ben bu ameliyata girsem 3 yıl boyunca spora devam edemez miyim? Çok fazla vakit kaybı olduğu için çok korkuyorum olurda görüp cevap verirseniz çok teşekkür ederim şimdiden geçmiş olsun
Benim demirler çıkalı 3 sene oluyor ee tabi 3 yıl Boyunca spor yapamıyorsun ağır kaldırmak yok ilk 1 yıl zor geçiyor sonrasında alışıyorsun çıktıktan sonra eski yaşamına dönüyorsun 3 yıl spordan ve birçok şeyden kopuyorsun değer mi değer pişman değilim ama olmasada olurmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X