Şimdi Ara

Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
48.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Geçmiş olsun cidden hastane havası berbat,

bizim olay 4 hafta önce gerçekleşti, şöyleki; girdik abi içeri bekleme odasına aldılar paso konuşturdular,
    buz gibi burası diye erkek hemşireye çemkirdim, üstüme bi çarşaf örttü dosyamı aldı okudu 5 dk muhabbet sonrası asistan geldi dosyaya bakdı
    5'dk da onunla konuşdum o sırada oda hazırlandı,
    odaya aldılar, masaya geç dediler üstüme tekrar birşey örttüler, op.dr sağ tarafla aletleri hazırlıyor, üstünü giyiyor eldivenleri takıyor,
    solumda 1 hemşire, 1 anestezi uzmanı, paso odayı turlayan asistan ise pis pis sırıtıyor, ben 15m2 lik odada etrafa bakıyorum cihazları inceliyorum,
    karşıdaki adamı bildiğin kesiyorlar, göz ucuyla karşı odayı izliyorum, o sıra damar yolu açıldı muhabbet başladı nerelisin, ne iş yaparsın, susmak yok konuş babam konuş,
    en son suratını çevir, kafanı düzelt ve rahatla dendi sonra ilk saniyeler kolum uyuştu, sonra komple gittim, uyandığımda yoğun bakım hemşireleri
    altın günü yapar gibi dedikodu yaparlarken uyandım, biraz kan kusmak rahatlattı, sonra odaya çıkarıldım, o gece bitmek bilmedi ağızdan nefes almak işkence,
    acıya dayanamıyorum. Ağrı kesiciler sonrası ayaklandım, Can sıkıntısından geziyorum katları, acil'in önünü, ertesi öğlen çıkış yaptım kurtuldum bunaltıcı mekandan,
    aradan 4 hafta geçdi daha yeni kendime geldim.. Düzeldim ama 3,4 ay sonra nuss yöntemi için tekrar bi görüşmem olucak..
    Aynı bar'ları taşıma ihtimalim var

sağolasın sanada geçmiş olsun tam olarak ne ameliyatı oldun anlamadım

• Bende hava değişimi için burundan ameliyat oldum ( tabi keyfi değil sorun vardı kemik yamuktu)

Bayılışım 10 numaraydı.
    İğneyi vurdu muhabbet ediyorduk hemşire bacıyla sonra soğuk hava veren nişi getirdi 2 solu dedi soludum tam konuşucaktım takla :D

Gözümü açtım tam ameliyat olduğum yerden çıkıyordum
    Şaşırdılar çok erken ayılmışım
    Elinize sağlık dedim ona 2x şaşırdılar
    Sonra bana bu narkozdan bi 70lik sarın SSKdan kafayı Bulak dedim ona 5x şaşırdılar :D

1 saat falan müşayede altında tutup odaya kovdular
    1-2 gün sıkıntılı oluyor sonrası bir âsker için
    Oppa gangknam sıtayla :D
    20 gün hastanede vakit geçirdim (biraz şanslıydım doktor saolsun
    1 y hava değişimi
    15 gün ktm
    Yedik bitirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yildir Rahatsizligim vardi Pulmoner emboli, apandist ameliyati, nefrotik sendrom ( Membrenoz Glomeferurnefrit) Vena Kena filtresi kortizon tedavisi
    Daha yazmadigim 1ton olay ne foto cektim ne yazi yazdim

Allah kimseyi hastaneye dusurmesin
    Düşmez kalkmaz Allah var.
    Geçmiş olsun arkadasim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoqan

Bende hava değişimi için burundan ameliyat oldum ( tabi keyfi değil sorun vardı kemik yamuktu)

Bayılışım 10 numaraydı.
    İğneyi vurdu muhabbet ediyorduk hemşire bacıyla sonra soğuk hava veren nişi getirdi 2 solu dedi soludum tam konuşucaktım takla :D

Gözümü açtım tam ameliyat olduğum yerden çıkıyordum
    Şaşırdılar çok erken ayılmışım
    Elinize sağlık dedim ona 2x şaşırdılar
    Sonra bana bu narkozdan bi 70lik sarın SSKdan kafayı Bulak dedim ona 5x şaşırdılar :D

1 saat falan müşayede altında tutup odaya kovdular
    1-2 gün sıkıntılı oluyor sonrası bir âsker için
    Oppa gangknam sıtayla :D
    20 gün hastanede vakit geçirdim (biraz şanslıydım doktor saolsun
    1 y hava değişimi
    15 gün ktm
    Yedik bitirdik

geçmiş olsun biraz okunaklı yazzsaydın keşke :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

1 yildir Rahatsizligim vardi Pulmoner emboli, apandist ameliyati, nefrotik sendrom ( Membrenoz Glomeferurnefrit) Vena Kena filtresi kortizon tedavisi
    Daha yazmadigim 1ton olay ne foto cektim ne yazi yazdim

Allah kimseyi hastaneye dusurmesin
    Düşmez kalkmaz Allah var.
    Geçmiş olsun arkadasim.

sağol sanada geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.

Ameliyat öncesi foton var mı yandan profil?Varsa ilk mesaja ekler misin veya pm olarak da atabilirsin bana.Benim göğüs kafesi de çıkık biraz.Dik durunca belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Geçmiş olsun.

Ameliyat öncesi foton var mı yandan profil?Varsa ilk mesaja ekler misin veya pm olarak da atabilirsin bana.Benim göğüs kafesi de çıkık biraz.Dik durunca belli oluyor.

Sağolasın kontrole gidince çekmişlerdi bi kaç kişi daha istedi bence hocaya mail attım kontrola gelince veririm dedi alınca direk koyarım foruma
  • Suan 3 ay olmadi ama ben her hareketi yapiyorum normal halime dondum

• kunduracı daha sıkıntı.güvercinde bar takılınca nasıl düzeliyorki ? geçmiş olsun bu arada.bilirim o rahatsız olma psikolojisini
  • Hocam doktor hangi sehirde

• Plaka ömür boyu mu duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: yannızkurt

Plaka ömür boyu mu duruyo

2 yıl sonra.aliyorlar

• geçmiş olsun kardeşim.

hastane de çalıştım o ameliyat hanenin o soğukluğunu ok iyi biliyorum. allah kimseyi düşürmesin oraya.
    çıplak gözlerimle ameliyat olan kişinin bütün iç organlarını bile gördüm. zor iş doktorluk vallahi.
  • Ben bademcik ameliyatı olmuştum bayılmam için bir sıvı içirdiler sıvıyı yavaş yavaş içmem gerekiyormuşum ama o sıvıyı veren lavuk bunu hemen içsin dedi bende fondipledim sonra bademcik ameliyatının ortasında uyanmazmıyım gözümü bi açtım kafamın tam üstünde bir lamba gözlerimi aldı ağzımdan içeriye cımbız tarzı şeyler girip çıkıyor etrafı izledim birkaç saniye ardından "uyanıyor , uyanıyor!" dediklerini duydum ve birdaha bayıldım , ayıldığımda yatakdaydım kötü hissediyordum ameliyattan ilk çıktığımda ilacın etkisiyle doktorun anasına sövmüşüm demediğim kalmamış birde her şey vatan için demişim ne alakası varsa bir daha inşallah ameliyat olmam bu anestezimidir , narkozmudur artık herneyse abuk subuk şeyler söyletiyor adama

• +++++++++

• Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kanka :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

geçmiş olsun

sağolun
    şu anki durumum çok iyi muay thai yapıyorum takla atıyorum şınav çekiyorum kısacası eskiden neysem aynı halimdeyim
  • +++
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.