Şimdi Ara

Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
48.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşa geçmiş olsun diye gelmiştim, senin yorumu görünce kahkaha attımm

geçmiş olsun bu arada
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Geçmiş olsun.

çok sağoln teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaynes

Gecmis olsun bu konudaki deneyimlerinizi aktarmaniz cok iyi olmus saglikli gunler

çok sağolun teşekkür ederim
  • Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun çok sağolun
    GoXVII Onunda tedavi yöntemleri var ameliyatlı olanı var korse felan var ama belkide yoktur öyle bişey sen sadece kendine takıntı yapmışsındır bi kaç doktora sor hepsi yok derse boşver
  • olm önceki halini de koysana böyle ne anladık bişe belli değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Geçmiş olsun kardeşim. Hep merak etmişimdir şu narkozu 2-3 saniye içerisinde etki ediyormuş. Siz hiç denemediniz mi uyumamayı. Gözlerini filan tutsaydın kapanmasın diye ama o halde yapamazsın tabi
    quote:

Orijinalden alynty: kanarya75

Geçmi? olsun karde?im. Hep merak etmi?imdir ?u narkozu 2-3 saniye içerisinde etki ediyormu?. Siz hiç denemediniz mi uyumamayy. Gözlerini filan tutsaydyn kapanmasyn diye ama o halde yapamazsyn tabi

aynysyny denedim uyumamak için gözlerimi açtym ama istemsiz kapanyyor anynda duda?ymy falan ysyrdym böyle uyu?tu garip bi?ey oldu de?i?ik bi duygu en fazla 5 saniye dayanyrsyn

• çok te?ekkürler allah razy olsun hepinziden
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

olm önceki halini de koysana böyle ne anladık bişe belli değil ki
    quote:

Orijinalden alinti: acheron

olm önceki halini de koysana böyle ne anladik bise belli degil ki

atıcaktım fotoğraf yoktu kontrol sırasında çektiler hocaya mail attım atarmısınız fotoğrafları diye dedi kontrola gelince alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masso

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alinti: FlukiestFaun150

Ulan sansa bak. 2 gün sonra bende skolyoz ameliyati oluyorum. Iletisime geçebilir miyim? Sorularim varda.

sanada geçmiş olsun şimdiden geçebilirsin mesaj atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazite

çok geçmiş olsun kardeşim. Bu meret bende de var. Cikikliktan dolayı hafif kamburluk yapiyor hatta ama ameliyat olmam zannetmiyorum
    quote:

Orijinalden alinti: parazite

çok geçmis olsun kardesim. Bu meret bende de var. Cikikliktan dolayi hafif kamburluk yapiyor hatta ama ameliyat olmam zannetmiyorum

çok sa?olun sanada geçmi? olsun zaten kifozda bu hastalykla beraber geliyor genelde hoca dedi

• Geçmiş olsun. Aynı hastalık bende de var. Bizim genetik babaanne tarafının akrabalarında da var. Eskiden çok kötüydü ben de ameliyatı düşündüm de şimdi kriz fırsata çevirdim body yapınca göğüs kasları falan daha iri duruyorum.

düzenleme: senin fotolara baktım da, benimkine göre daha kötüymüş durumun muhtemelen. Benim bozuk hali senin ameliyat sonrası halinden biraz daha çıkık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 15 Temmuz 2014; 21:23:05 >
  • geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde içe doğru göçük. Onunda ameliyatı var iki taraftan delik açıp çelik bir şey sokuyorlar iki sene takılı duruyor.

Ben taktırmıştım bir iki ay sonra koptu. Tekrar yaptılar ameliyat yine koptu.

Bende aldırdım demiri sonuç olarak yine öyle.

Alışmaya çalışıyorum o çileyi bir daha çekmemek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam internette baktım da o ney öyle ya
  • çok teşekkürler sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Benimde içe doğru göçük. Onunda ameliyatı var iki taraftan delik açıp çelik bir şey sokuyorlar iki sene takılı duruyor.

çok geçmiş olsun nasıl koptu anlamadım mustafa hocadamı oldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

quote:

Benimde içe doğru göçük. Onunda ameliyatı var iki taraftan delik açıp çelik bir şey sokuyorlar iki sene takılı duruyor.

Yok başka doçent bir doktordu benim bezmi alemde olmuştum ( vakıf gureba hastanesi derdik i zamanlar. )

6 sene oldu herhalde. Demirleri bağladıkları tel gibi bağlantılar sökülmüştü. Kenarları dışa patlayacak gibi duruyordu.
    En sonunda aldırdım artık bende

Sana da geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 15 Temmuz 2014; 21:29:40 >

• quote:

quote:

quote:

Yok başka doçent bir doktordu benim bezmi alemde olmuştum ( vakıf gureba hastanesi derdik i zamanlar. )

6 sene oldu herhalde. Demirleri bağladıkları tel gibi bağlantılar sökülmüştü. Kenarları dışa patlayacak gibi duruyordu.

Sana da geçmiş olsun.

çok kötü bişey ya keşke mustafa hocada olsaydın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana da geçmiş olsun.

çok kötü bişey ya keşke mustafa hocada olsaydın

En başında gelseydi böyle bir doktor keşke.

Daha da o cesaret gelmez bana kolay kolay.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.