Şimdi Ara

Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
48.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: Woney

quote:

Yobazlık ne alaka. Ben sana homosun mu dedim. Tanımadığım ameliyat olmuş birine yaptığın yoruma bak bir de kalkmış yok şaka yaptım falan diyorsun. Sen benim yorumumdan homoca bir anlam çıkardıysan bu senin ruh halini gösterir.

Seninle tartisacak degilim cahil herif adam bile gulumsemis saka yaptigimi anlamis senin neren aciyor onu anlamadim ;) hadi eyv

Yeni üye olmuş 9 saçma mesajı olan basit ne olduğu belirsiz biriyle zaten bende tartışacak değilim. Asıl cahilin önde gideni sensin.

Ciddiyim birine görün lafı yiyince yok şu şöyle yok şu böyle konu değiştirme Adam bile şaka yaptıgımı anladı gülümsedi senin neren acıyor nereeeen ahahahahahah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yobazlık ne alaka. Ben sana homosun mu dedim. Tanımadığım ameliyat olmuş birine yaptığın yoruma bak bir de kalkmış yok şaka yaptım falan diyorsun. Sen benim yorumumdan homoca bir anlam çıkardıysan bu senin ruh halini gösterir.

Seninle tartisacak degilim cahil herif adam bile gulumsemis saka yaptigimi anlamis senin neren aciyor onu anlamadim ;) hadi eyv

Yeni üye olmuş 9 saçma mesajı olan basit ne olduğu belirsiz biriyle zaten bende tartışacak değilim. Asıl cahilin önde gideni sensin.

Ciddiyim birine görün lafı yiyince yok şu şöyle yok şu böyle konu değiştirme Adam bile şaka yaptıgımı anladı gülümsedi senin neren acıyor nereeeen ahahahahahah

Senden ne laf yedim ki çocuuuk. Kendi kendini böyle mi avutuyorsun. İşi terbiyesizliğe döküyorsun senin ağzının payını veririm ama ben senin gibi forumun düdük üyelerinden değilim ben foruma 10 yıldır üyeyim. Senin gibi çok işgüzar çocuk gördüm. Senin gibi basit biri yüzünden ceza almak istemem. Şimdi ahahahahahah diye aptal aptal gülmeye devam et. Düdük üye.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    sen kralsın .s.ss.
  • çok geçmiş olsun kardeşim. Bu meret bende de var. Cikikliktan dolayı hafif kamburluk yapiyor hatta ama ameliyat olmam zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venekarj123 V kullanıcısına yanıt
    Kardeş allah razı olsun senden bu tedaviyi arıyodum bende .
  • Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun kardeşim. Hep merak etmişimdir şu narkozu 2-3 saniye içerisinde etki ediyormuş. Siz hiç denemediniz mi uyumamayı. Gözlerini filan tutsaydın kapanmasın diye ama o halde yapamazsın tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Geçmiş olsun kardeşim. Hep merak etmişimdir şu narkozu 2-3 saniye içerisinde etki ediyormuş. Siz hiç denemediniz mi uyumamayı. Gözlerini filan tutsaydın kapanmasın diye ama o halde yapamazsın tabi

Boşverin hocam öğrenmemek daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Geçmiş olsun kardeşim. Hep merak etmişimdir şu narkozu 2-3 saniye içerisinde etki ediyormuş. Siz hiç denemediniz mi uyumamayı. Gözlerini filan tutsaydın kapanmasın diye ama o halde yapamazsın tabi

Neden hocam
  • bende de göğsün sağ tarafında hafif çıkıklık var. son 1 senede çok zayıfladığım için tişört giyerken çok belli oluyor. 3 ay kadar önce burun ameliyatı oldum. ameliyat sonrası 1 gün rezalet geçiyor. o yüzden ameliyat yerine kilo almaya çalışıyorum ama o da olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Neden hocam

Birebir öğrenmeniz için yaşamanız gerekir. En küçük, en basit ameliyat bile riskli. Kısacası kötü bi duygu umarım yaşamak zorunda kalmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden hocam

Birebir öğrenmeniz için yaşamanız gerekir. En küçük, en basit ameliyat bile riskli. Kısacası kötü bi duygu umarım yaşamak zorunda kalmazsınız.

İnşallah Allah kimseye yaşatmasın ;)

• Bir de noktalama işaretlerini öğrenirsen seni kimse tutamaz. Geçmiş olsun.

• kardeş geçmiş olsun maşallah diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam ameliayatı izlerken değişik oldum
  • Bir an seni görünce kendimi ameliyat sırasında uyanıp acı içerisinde kıvrandıgımı hatırladım
  • Gecmis olsun.

• Çok geçmiş olsun bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum menisküsden ameliyathanede totom dondu resmen titriyordum en cok tuhafima donuda çikardik o gitti ne gerek vardi orasida tabi sağlık için ama tuhaf geldi.

Kesinlikle gören olmustur gibi geliyor dizimi kaldirdilar felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Ameliyattan çıkış anı nasıl? Nerede uyanıyorsun? Ağzında garip bir tat hissediyor musun?

Ben de ameliyat olmuştum 1 hafta kadar yatmıştım...

Şu uydulara sardıkları metal folyomsu, ince bir şey üzerime örtülü olarak sedyenin üzerine uyanmıştım. Etrafımda başka boş sedyeler de vardı. Tam karşımda beyaz önlüklü doktora benzeyen bir adam vardı bir şeylerle ilgileniyordu. Bana dönüp "Uyandın mı sen, uyu biraz ısın" gibisinden bir şey dedi. Bu arayı hatırlamıyorum. Sonrasında ailem kucağına alıp hastanedeki odama yatırmıştı :)

Bu arada merak eden varsa 1 haftada yürümeyi unutuyorsunuz. Hastaneden arabaya kadar babamın yardımıyla gitmeye çalışmıştım... Tamamen işkenceydi. Zaten babam bıraksa yere yığılırım sürünürüm

O bir hafta kabus gibiydi.
    Gerçekten berbat bir durum... Geçmiş olsun @venekarj123

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.