Şimdi Ara

GuYa Games // Türk Yapımı Android Oyunları ve Geliştirici Bilgileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Startapp ı inceliyeceğim. Oyun güncellemesi 1 ay sürer :D çok iş var çok. Unity3d.

Sevgilerle,
  • Merhaba dostum,

Tebrik ederim. Ben de özel sektörde mühendis olarak çalışıp aile babası olarak da onlarla ilgilenmek durumunda olan biriyim.

Fakat gel görelim hobi olarak başladığım oyun yapımı işinde (ki 20 küsur yıllık pc geçmişim var programlama grafik vs dahil) profesyonel olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Bunun için bir kaç ay evvel başladığım bir PC oyunu var. Bu oyun için epey para harcadım şimdiden. Unity'nin pro versiyonunu da satın almış bulunuyorum.

Epey de güzel olmaya başladı, ilk başladığım zamanlardaki haliniwww.theeragame.com dan görebilirsiniz. Ekran görüntüleri epey eski, ki aslında bir arkadaşım için aldığım ekran görüntüleriydi. Ben de bunu site olarak açıp şimdiden koymayı düşündüm.

Fakat gerçekten yalnız başına bu işi yapması çok güç.

Başarılar diliyorum, eğer profesyonel girişimcilik düşünürsen inş. çalışırız bir gün :)

Sevgiler

• Merhaba Evren,

Çok teşekkür ederim öncelikle.
    Ekran görüntüleri harika, pro farkı :D . Blogunu güncel tutmanı öneririm , özellikle Pc oyunlarında. Bir de eğer ciddi düşünüyorsan proje ile ilgili, Amerikalı bir arkadaş bulabilirsen kickstarter opsiyonu bu tarz oyunlarda işe yarıyor. Sonra ver elini Steam GreenLight.
    Söylediklerim ciddi mesai gerektiren konular, daimi bir gelirin yoksa kesinlikle bulaşmamanı öneriyorum. Konu ile ilgili olarak ben daha bi yatırım yapmadım açıkcası, free toollarla başarı yakalamadan da yapmayı düşünmüyorum. Android platformunu seçme nedenim ise tamamen bu konu ile alakalı, Şu ana kadar 25$ dolar harcadım. Markette başarı yakalayana kadar ciddi oyunlar düşünmüyorum. Çünkü markette bizler gibi hardcore oyuncu sayısı çok az. %10 civarı.

Ciddi emekler sarfettiğinin farkındayım, işin çok zor gerçekten,sana başarılar diliyorum,

Saygılar,

• Crow, yeni ekran görüntüsü..

GuYa Games // Türk Yapımı Android Oyunları ve Geliştirici Bilgileri

Crow, yeni ekran görüntüsü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuYaGames -- 25 Şubat 2015; 22:01:24 >
  • Crow Update,

-1vs1 Multiplayer,
    -Reklamları Kaldırma,
    -Performans yenilikleri,
    -Yeni içerik.

GuYa Games // Türk Yapımı Android Oyunları ve Geliştirici Bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuYaGames -- 9 Mayıs 2015; 21:00:45 >

• Emeğinize sağlık
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.