Şimdi Ara

GÜZEL BİR SERVER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyuna girdim x1000 xp anam 1 günde res atamadım yaaf taşlar düşüo kasa paso taş raven horse fenrir doom cape of lord hep satılıyo kapanmadı şu ana kadar tek başında indirdiğim zaman girmemişti o kadar indirmenizi tavsiye ederim oyunda bildiğim kadarıyla turk war 10 15 tane 91 tanenin içinde war herkes turkmusun dio banatavsiyem

• patch koyabilecek yok mu ?
  • ya biri patch koysun ya yada main yeter ya oynucaz :(
  • yaf kac kere dedik patch icindeeeben şimdi 370 lv yim
  • clienti niye indirsinler sadece patch lazim alalala ya
  • demek server yamuk
  • arkadaşlar sizide anlıyorum ama bilmiyorum arşivi ekle dedim sonrasını yapamadım yardım edin bende size yardım edim
  • arkadaşlar main arşive ekle main rar. ı tıkladım bişey olmadı ve şu an oyun giriyom servere seçemiyorum ondan kaynaklanıyo olabilir mi?
  • [Deleted by Admins]
  • bende isdiyorum server acmayi acmak zormu ki yaf
  • oohh 9 res oldu 10 yapcam ikl 20 deyim dl yim süper bibi 4 res at hepsini str ye werdim oh hiç zorlanmiom ama 4 res olana kadar canim cikti şimdi 9 8 res fln im oyunun 1. cisi 58 res gelin tercih ederim turk war bea sorun warmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect_SM -- 3 Mayıs 2007; 20:06:14 >
  • Pacth yoq yaff Şimdi Full indiripte Kota YiyemiceM Zaten Ay BaşlaDı 2.200 Oldu Bile YandM Bu Ay
  • 0kolaymi ya res atmak sen 10 res felan atiyon ??????
    kolaysa beni msn ekleyin oguzhan1997_fenerli@hotmail.com
  • aralarinda bazilari beni post kasiyo saniyolar ben post felan kasmiyorum arkada?lar bunu bilin
  • c@pkin yaf sende bu serveri kassana?

yanlış bilion kusra bakkma ama ben 3 aydan beri burdayım 84 post attım sen 94 olmuşun yani yanlış bilmee oke??* kızma taamammı=0*??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect_SM -- 4 Mayıs 2007; 12:49:43 >
  • yaf siteye girmiyor yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.