Arkadaşlar şimdi oynadığım bir servere sizede sölemek istedidim nese ben özelliklerinden bahsedeyim: 1)durmadan bles,soul,life ve caos düşüyo çantam ful taşla dolu 2)bles,caos,dark lord atı ve kuşu,fenrir satılıyo 3)admin loren bara gelerek yere kundun+5 atıyo ve daha bir sürü şey yanlız bir sorun oda exp:1000 e düşmüş bence iyi gelin beklerim türk servere değil ama türk var
işte server sitesi:http://dtbmu.sytes.net/ buyrun bir de bunu deneyin
patch yoqmu bunun ya:S
1 dosya var client onu indir içinde zaten adı cursed mu dtbmu die falan geçiyo
kanka yaf msnde hiç bundan bahsetmedin msn aç senin suç deil 1 haftadan beri internete giremiyorum da
başka şeylerdende bahset yani özelliklerini merak ettim kanka şu an indiriom ama kotayı aştık die annem elimden alabilir
Sana zahmet olcak ama Data+main ve launcer2ı rar la link atıversen de biz koca clienti indirmesek
ya durmadan taş düşüyo bundan iyi özellikmi olur da şifrei giriyom sonra takılıyo karakter seçemiyorum bir sorun var galiba düzelirse iyi olacaknapim benden bu kadar
[Deleted by Admins]
ya clientin içinde patch siz tek dosyayı indirin yeter
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..
ya şuraya bi tane main bi tane laucher mi koyamadiniz ya?
+1 Evet beyler ya valla clientların hepsi var pc de indir indir valla kota mota duman oldu
yaf cliendin içinde war winrar dosyası patch die onun içinde main wardı sanırım......