Şimdi Ara

Güzel bir yarış oyunu önerir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel bir yarış oyunu arıyorum.Test Driver Unlimited 2 Complete Edition yükledim fakat korsanda sorunlu malesef.oyundan atmalar,serialler crackler falan bir sürü problemi var.launcher yükleniyormuş denedim gerçekten girdi fakat tatmin etmedi nedense.öte yandan oyunun güzel olduğunu biliyorum arabalar,modifiyeler,garaj,hikaye,geniş harita.insa içinden e daha ne ne duruyorsun oynasana diyor. ama oyun sorunlu işte ne yapacaksın.hele oyunun başında partideyken fps şekilde başlamamız gerçekten ayrıca güzeldi.bu şekilde bol modifiyeli garajlı hikayeli dolaşmalı ayrıntılı bu oyuna benzer bir oyun var mı acaba ? oyunla alakalı fazla bilgim yok sadece 5 dakika oynadım.

sistem özelliklerlerim :

intel core i5 2430m
    8 gb ram
    intel hd graphics 3000 + amd radeon 6470m

not : oyunu mediumda 1280 x 720 de gayet iyi bir görüntüyle açtım.fakat aralıklı takılmalar var.birde oyunda biyere çarpınca kamera arabaya hızlıca yakınlaşıp uzaklaşıyor insan kasıyor zannediyor. aralıklı anlık takılmalar oldu onuda oyuna 96 dereceyle girmeme veriyorum.

• Oyunu biraz daha kurcaladımda ayarlardan gereksiz bulduğum iki şey oldu çevre kalabalıklığı var onu low a çektim oyun tam dersi daha güzel göründü desek yerinde.normalda medium du kocaman otlar etrafı kaplıyordu şuan daha az var ve rahatsız edici bişey değil.birde arabayla ilgili bir ayar var onuda low a çektim ne işe yaradığını bilmiyorum oyunda her hangi bir değişiklik görmedim.aynı zamanda fx quality ve texture quality ayarlarını ise very high yaptım şuan oyun gayet güzel göründüğü gibi 28 fps civarı veriyor.ve daha akıcı.fakat oyunun oynanışını ne yalan söyliyeyim hiç beğenmedim.kontroller hiç normal bir yarış oyununda olması gereken kontrollere göre ayarlanmamış.etrafı mousela kontrol ederken ağır ağır gidiyor ve özellikle arabayı hareket ettirirken hiç rahat olmuyor.sürekli sağa sola kayıyor.ok tuşlarının kullanılması yüzündenmi bilemiyeceğim.değiştirmeye çalıştım bu ayarları fakat beceremedim.normalde w a s d başka bişeye kayıtlı. her neyse oyunda zaten yapay zeka hiç yok.yolda gidiyorsunuz arabalar hiç takmadan size çarpıyor araba dağılmış,siz ölmüşsünüz umurlarında değil.kısacası oyunu beğenmedim.beklediğim gibi çıkmadı.

• yardım
  • driver san francisco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

driver san francisco

oynamıştım daha önce az çok iyi bi oyun gibi fakat hiç bişey anlamadım ve sadece etrafta sana araba sürdürtüyorlar.
  • başka önerisi olan.
  • grid 1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

grid 1-2

onuda biliyorum yüklemeyi planlıyorum ama daha çok tdu 2 gibi istersen yarışa gir istersen şehirde takıl tez dolaş tasarladığın arabanla tadını çıkar tipinden bir oyun arıyorum.tdu 2 nin eskikleri oyun bi defa hiç gerçekçi değil.etrafta insan yok,onuda geçtim en önemli şey arabalarda yapay zeka yok.trafikte falan hiç sarmıyor.tdu 2 ye karşıt bi oyun ise the crew var tam benim aradığım tip fakat korsanı yok ve sistemiminde biraz üstü galiba.
  • the crew
  • quote:

the crew

hocam üst mesajı okumadınız heralde bahsettim bu oyundan. :)
  • görmemişim onu, yeni nfs'de aynı sistemde olacak ama hem orjinal ister hem de yüksek sistem
  • quote:

görmemişim onu, yeni nfs'de aynı sistemde olacak ama hem orjinal ister hem de yüksek sistem

Hocam nfs ler falan hele hele hiç kesmiyor doğru düzgün bi indirip oynamışlığım falan yok.polis kovalamacasını ve normal yarışa gir çık,parkurlu yarışları falan konu alıyor diye biliyorum.öncelerden bi kere oynamıştım.eğer bu tip bi oyun yüklersem şu most wanted 2 ye rivals e ve grid 2 veya autosport a falan bakarım herhalde.
  • Test Driver Unlimited 2 yi biraz oynadımda az çok sarıyor ya.Bunda kalıcam galiba.Ama yanınada bi tane parkurlu cartlı curtlu oyun arıycam.Yine istediğim özelliklerde ( bol modifiye,araç çeşidi,modlar,haritalar,özellikler,ayrıntılar vb. ) hiç sıkılmayacağım tipten bir oyun arıyorum.Aklımda NFS Rivals ve Grid 2 veya Grid Autosport var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.