Bildirim
Güzel kalitede Fotoğraf makinesi Tavsiyeniz? ( 200 - 250 TL)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
dokunmatik olması ekranında zamanla aşınmalar oluşturmasın? şuan alayım stok sınırlı iken? -
Hocam valla cezbedici geldi gerçekten ve sipariş verdim. Wifi olayı gerçekten muthiş birşey. kaliteli fotoğrafın yanında wi-fi varken gidip aynı paraya baska alet almak pek mantıklı gelmedi. teşekkür ediyorum çok. yanında 2gb micro cd de aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rolll
Hocam valla cezbedici geldi gerçekten ve sipariş verdim. Wifi olayı gerçekten muthiş birşey. kaliteli fotoğrafın yanında wi-fi varken gidip aynı paraya baska alet almak pek mantıklı gelmedi. teşekkür ediyorum çok. yanında 2gb micro cd de aldım.
hayırlı olsun kardeşim şimdiden bende sipariş verdim dün 1 tane -
teşekkür ederim. siyah olanı ucuzlatmışlar beyaz olanın fiyatını yükseltmişler şimdi. ama beyaz daha klass geldi bana : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rolll
teşekkür ederim. siyah olanı ucuzlatmışlar beyaz olanın fiyatını yükseltmişler şimdi. ama beyaz daha klass geldi bana : )
evet iyi duruyor ben anneme aldım o da siyah istiyordu ama şansına siyah pahalıydı beyaz aldık -
Arkadaşlar üründen memnunmusunuz? Evet derseniz hemen alacağım. Dokunmatik olması ileride sorun yaratma olasılığını arttırırmı? Resimde iso3200 diyor, kalite yeterlimi? Video 720p ile 30fsp ise zaten diyecek bir şey yok. Fiyatı %50 indirimde 250TL :) -
quote:
Orijinalden alıntı: By40bir
Arkadaşlar üründen memnunmusunuz? Evet derseniz hemen alacağım. Dokunmatik olması ileride sorun yaratma olasılığını arttırırmı? Resimde iso3200 diyor, kalite yeterlimi? Video 720p ile 30fsp ise zaten diyecek bir şey yok. Fiyatı %50 indirimde 250TL :)
sınıfına göe (200-300) bence iyidir daha elimize geççmedi makineler ama pişman olmazsın derim pişman olursanda geri verirsin -
kullananlar memnunmu bu cihazdan?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X