Bildirim
Guzel Resimler WoW dan :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
saol gzl resimler :) -
abi LvL 255 ne yaaa
buda benden....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artistico -- 7 Temmuz 2006; 20:45:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Artistico
abi LvL 255 ne yaaa
buda benden....
lvl 255 free server da gm oluyo -
Artistico
eskiden serwer da az kisi wwardi herkesi 255 yapip sawasioduk :D -
bu da benden. ahn qiraj bizim serverda açıldıgında lvl 40+ ally horde ordaydı.
-
paylasım icin tesekkurler guzelmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic_darksun -- 8 Temmuz 2006; 1:42:24 > -
en son resme bayıldım !! Bortu teşekkürler bunu masa üstüne backraund yapcam !!!
WoWtürkiye Arkadaşım senin verdiğin resimler biraz deil bayaa küçük gözüküyo 1 b..... anlaşılmıyo
prolem bendemi ??? -
Bortu yalnız bişey dikkatimi çekti sen lock deilmiydin ??
senin sc deil sanrım bu -
quote:
Orjinalden alıntı: llevo
Bortu yalnız bişey dikkatimi çekti sen lock deilmiydin ??
senin sc deil sanrım bu
bu priest orda oynayan gene benim ayrıca bide hunter var -
Aga allah daacok versin ama gözüm kaldı charlara dikkat et valla biyerden düşüp bişi olmasınlar -
Resimlerin hiçbirinde ben yokum bu kadarmı insafsızlık olur.Arşivden koyucam bende buraya bakalım
-
bişey daha buldum biraz gazaba uğramış bi yaratık....
Nam-ı Diğer Magmadar....
-
Bir Kahramanın Yükselişi
Hakkar Down
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 11 Temmuz 2006; 5:12:19 >
-
Hakkar dan ne düştü peki -
tabii ki Heart of Hakkar ve Cloak of Consumptionhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19857
ben aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X