Şimdi Ara

Güzel şeyler oluyor sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar uzunca tandıgım bir arkadaşım vardı ondan hoşlanıyordum nasıl açılcam kaygısı vardı içimde açılamam diyodum bugün ona bir şarkı söyleyip gönderdim sonra konu ilk defa aşktan açıldı nasıl gidiyor dedi bende 3 yıldır kimsenin olmadıgını söyledim o da aynı şekil liseden beri olmamış. bana senin gibi yakısıklıyı nasıl olduda boş bıraktılar dedi bende ben başka birini görüyorum dedim kim dedi az önce kendisine serenat yaptım dedim güldü şuan güzel gidiyor gelişmeleri yazarım

edit1: şuan konuşmalar güzel gidiyor arkadaşlar geçen gün ona ben sende tutuklu kaldım şarkısını atmıştım o da bana sen bende mi ben sen de mi demişti o günden sonra baya açıldım bende :)

Edit2: merhabalar arkadaslar onca guzel konusmalardan sonra telefonlarima ve messajlarima cevap vermemeye basladi dun memleketteydim buluscaktik mesaj attim aradim onlarada cevap atmadi bende en son senin icin guzel seyler dusunmustum bir kac tanede surpriz artik onemi yok kendine iyi bak dedim ve gonderdim. Bir hikayenin daha sonuna geldik vatana millete hayirli olsun 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPride -- 21 Temmuz 2015; 15:14:49 >

• Sonuç:Yüz verdi sonra teklif edince seni arkadaş olarak görüyorum dedi
  • Yer imlerine almış seni. Serenat yaptın öyle mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Sonuç:Yüz verdi sonra teklif edince seni arkadaş olarak görüyorum dedi

Öyle bişey olursa bende iki cift laf söylemesini bilirim kardeşim çocuk değiliz sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

quote:

Öyle bişey olursa bende iki cift laf söylemesini bilirim kardeşim çocuk değiliz sonucta

Alıntıları Göster
    olmuş sizin olmuş, evlenin siz.
  • Hayırlısı olsun da kardesim, serenat ne lan?Su yasa geldim bir kere bile cümle icinde kullanmadım.Serenat diyince aklıma survivor serenay geliyor.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okbmagduru -- 7 Temmuz 2015; 2:11:00 >
  • Şimdi reddetse ne koyar be
  • Parçala onu evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Şimdi reddetse ne koyar be

Valla bana koyar koymasına kardeşim agzını hayra aç
  • quote:

spoiler verme hacı bırak yaşasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

spoiler verme hacı bırak yaşasın

olm öyle demenlen olcagı varsada olmicak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Şimdi reddetse ne koyar be

Valla bana koyar koymasına kardeşim agzını hayra aç

Peki hocam
    Olabilecek en kötü senaryoyu yazdım ben ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yer imlerine almış seni. Serenat yaptın öyle mi.

Gif tam anlamıyla müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yer imlerine almış seni. Serenat yaptın öyle mi.

gif hüzünlendirdi...
  • Ulan aynı seyleri yasadim be gecelere kadar konustuk gecenin köründe bana sıkıca sarılmak istediğini bile söyledi benden başka kimseye güvenmedigini söyledi beni uyurken saatlerce izlemek istediğini söyledi ve bunların hepsini onu sevdiğimi bildiği zamanlar söyledi bende saf gibi inandım beni sevicegine sonra bir anda çekip gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ulan aynı seyleri yasadim be gecelere kadar konustuk gecenin köründe bana sıkıca sarılmak istediğini bile söyledi benden başka kimseye güvenmedigini söyledi beni uyurken saatlerce izlemek istediğini söyledi ve bunların hepsini onu sevdiğimi bildiği zamanlar söyledi bende saf gibi inandım beni sevicegine sonra bir anda çekip gitti.

hocam aynısı bana oldu aşığım dedi şöyle böyle başkası umrumda değil dedi ayrıldığı gün başka bir erkekle sosyal medya hesabına foto koymuş. Ben kullanmam zaten de arkadaşlarım göstermisti. Güven olmuyor iyisini buldular mı vınn
  • quote:

Ulan aynı seyleri yasadim be gecelere kadar konustuk gecenin köründe bana sıkıca sarılmak istediğini bile söyledi benden başka kimseye güvenmedigini söyledi beni uyurken saatlerce izlemek istediğini söyledi ve bunların hepsini onu sevdiğimi bildiği zamanlar söyledi bende saf gibi inandım beni sevicegine sonra bir anda çekip gitti.

Duygulandırdın kardeşim ama sana şunu söylemek isterim senin için olması gereken insan karşına çıkıyor ve sadece akışına bırakabiliyosun giden gitsin arkasından el sallarsın
  • quote:

quote:

Duygulandırdın kardeşim ama sana şunu söylemek isterim senin için olması gereken insan karşına çıkıyor ve sadece akışına bırakabiliyosun giden gitsin arkasından el sallarsın

Alıntıları Göster
    Takip

• quote:

quote:

Arkasından el bile salliyamiyorum unutmuyor insan. Olmamasını anlıyorum fakat olur gibi yapıpta olmamasını anlayamıyorum. Kızın egosunu tatmin ettim belkide sadece kullanıp attı canı sıkılincada. Başka birisi çıkar belkide karşıma o zaman unutabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Arkasından el bile salliyamiyorum unutmuyor insan. Olmamasını anlıyorum fakat olur gibi yapıpta olmamasını anlayamıyorum. Kızın egosunu tatmin ettim belkide sadece kullanıp attı canı sıkılincada. Başka birisi çıkar belkide karşıma o zaman unutabilirim.

Belkide egosunu tatmin etti ddiğin gibi karşına çıkıyor kardeşim merak etme çıkmayacagını sanıyorsun hep o olcak sanıyorsun ama durum öyle değil güven bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.