Şimdi Ara

Güzel, uzun boylu, karakterli, aşırı kültürlü, zeki, gerçekçi, olgun, sessiz kız tipi (Kız konusu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka yapmıyorum, hayallerimi süsleyen kız tipi. Bu kızı kaçırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm manyak mısın? Niye hoşlanmıyorum dedin kıza? Başka bişey de, dedem camdan düştü de, kolum kırıldı sonra yazcam de ama YAPMA BUNU VOLKAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Olm manyak mısın? Niye hoşlanmıyorum dedin kıza? Başka bişey de, dedem camdan düştü de, kolum kırıldı sonra yazcam de ama YAPMA BUNU VOLKAN.

vallaha mı diyorsun hocam, dedem balkondan üstüme düştü kolum kırıldı desem kurtarır mıyım durumu diyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Olm manyak mısın? Niye hoşlanmıyorum dedin kıza? Başka bişey de, dedem camdan düştü de, kolum kırıldı sonra yazcam de ama YAPMA BUNU VOLKAN.

vallaha mı diyorsun hocam, dedem balkondan üstüme düştü kolum kırıldı desem kurtarır mıyım durumu diyorsun

Bi kere olur o, kaçırdın treni.

• O kıza bağlanacaksın bi süre sonra kız sıkılacak seni sallamaya başlıcak.Sen çoktan aşık olmuş olcaksın ve yapılmamıl dışkı gibi kalacaksın.Hızlı koşan çabuk yorulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

kızın boyu 1.72 ve senden uzun mu kardeş hobbit misin

• quote:

edit: son sayfalarda muhabbet devam ediyor

Özet: Başlıktaki kız sizden hoşlansa, siz de kıpırdansanız ama muhabbetiniz soğuk olsa ne yaparsınız? Sonradan muhabbeti ısınan var mı aranızda? Az muhabbet döndürelim erkek erkeğe

Benim başımda var böyle bir kız ama kıza ufaktan bir ilgim olduğu halde yaklaşmaya korkuyorum.

Çünküsü;

Kız çok güzel, boyu maşallah böyle 1.72 falan (benden uzun ). Konu dışının yüzde doksanından daha kültürlü, daha zeki. Kültürlü olduğunu göstermeye çalışmadığı halde her köşesinden kültür akıyor kızın. Zeka konusunda da keza öyle.

Ve bu kız benden hoşlanıyor.

Ben de açıkçası boş değilim, hoş biri çünkü. Ama bir sorun var: Kız az ve öz konuşuyor. Boş muhabbet yapmıyor, boş muhabbet de kursam yine kültür patlaması yaşıyoruz konuşmalarımızda.

Karşılıklı çay mı içeceğiz? 3 kişi çay içtik, tam 4 saat konuştum kız toplasan 20 dakika anca konuşmuştur. Eve geldim boğazım ağrıyordu çok konuşmaktan. Geveze biri de değilim normalde ha.

Çok da gerçekçi bir kız, beni defalarca başbaşa çay içmeye falan çağırdı da gitmedim. Baktı gelmiyorum mesaj attı hoşlandığına dair. Hoşlanmıyorum demek zorunda kaldım çünkü kızı hiç tanıyamadım. Olgun bir kız, direkt (erkek tabiriyle) eyvallah çekti.

Beni fazla tanımadığı için aramız böyle mesafeli diye düşünüyorum, çünkü sanat ve müzik haricinde bir konuşmamız olmadı hiç. Ciddi ciddi ne zaman otursak müzikten sanattan konuştuk, arap olam başka bir şey konuştuysak. Dershanede de sessiz bir kız ama okulunda epey eğlenceli bir kızmış duyduğuma göre. Saçma sapan, tatlı birkaç fotoğrafını buldum çok sevindim hatta

Aramızın ısınacağından emin olabilsem koşacam ben bu kıza da emin olamıyorum. Sanki ilişkiye başlasak o erkek, ben kız durumuna düşecekmişim gibi geliyor bana ama dediğim gibi henüz ısınamadığımızdan böyle geliyor olabilir bana.

Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? Arası sonradan ısınanlar, soğuk başlayıp makaraya bağlayanlar var mı aranızda? Fikir alışverişi yapalım az
    "Çok da gerçekçi bir kız, beni defalarca başbaşa çay içmeye falan çağırdı da gitmedim. Baktı gelmiyorum mesaj attı hoşlandığına dair. Hoşlanmıyorum demek zorunda kaldım çünkü kızı hiç tanıyamadım. Olgun bir kız, direkt (erkek tabiriyle) eyvallah çekti."

Güzel, uzun boylu, karakterli, aşırı kültürlü, zeki, gerçekçi, olgun, sessiz kız tipi (Kız konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Şırnaktahalayçeker -- 4 Ağustos 2014; 14:14:24 >

• Bu çocuk harbi mal. Kız gelmiş bunu çağırmış defalarca gitmemiş. Geçenlerde de sevdiğim kızdan ayrıldım diye ağlıyordu.

Ah ulan bana böyle kızlar gelse köpek ederim peşimde ama işte nerde ezikler var onları buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grenguvar

"Çok da gerçekçi bir kız, beni defalarca başbaşa çay içmeye falan çağırdı da gitmedim. Baktı gelmiyorum mesaj attı hoşlandığına dair. Hoşlanmıyorum demek zorunda kaldım çünkü kızı hiç tanıyamadım. Olgun bir kız, direkt (erkek tabiriyle) eyvallah çekti."

Güzel, uzun boylu, karakterli, aşırı kültürlü, zeki, gerçekçi, olgun, sessiz kız tipi (Kız konusu)

senin kafanda erkek fatma olarak canlandı herhalde, yok öyle değil. eyvallah çekti derken hareketin adı olarak eyvallah çekti, yoksa "eyvallah gardaş nasip gısmet artıg nabacaz" tarzı bir mesaj atmadı hiçbir zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Bu çocuk harbi mal. Kız gelmiş bunu çağırmış defalarca gitmemiş. Geçenlerde de sevdiğim kızdan ayrıldım diye ağlıyordu.

Ah ulan bana böyle kızlar gelse köpek ederim peşimde ama işte nerde ezikler var onları buluyor

yanlışın var hocam, ben hiç sevgilimden ayrılmadım çünkü hiç sevgilim olmadı. çok flört ettim, bir kere de aşık oldum ama hiç ayrılmadım.

dediğin o tarz bir konu açmıştım ama orada olay farklıydı. o kızdan da bir sebepten dolayı inanılmaz derecede soğudum.

ezik değilim ama kafam biraz az basıyor hocam, aptalım yani biraz. valla ben de kendime soruyorum arada bu kızlar neden dalyan gibi delikanlıları değil de beni buluyor, beni buluyor da bende ne buluyor diye, sonra anlam veremeyip düşünmeyi bırakıyorum. kız olsam yüzüme bile bakmam ben sanırım

edit: ne ara bamlandın la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 4 Ağustos 2014; 14:52:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grenguvar

senin kafanda erkek fatma olarak canlandı herhalde, yok öyle değil. eyvallah çekti derken hareketin adı olarak eyvallah çekti, yoksa "eyvallah gardaş nasip gısmet artıg nabacaz" tarzı bir mesaj atmadı hiçbir zaman

Ben kıza hayır demene şey etmiştim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.