Şimdi Ara

Güzel, uzun boylu, karakterli, aşırı kültürlü, zeki, gerçekçi, olgun, sessiz kız tipi (Kız konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemeyenin malını yerler kardeş , adres ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

kızın boyu 1.72 ve senden uzun mu kardeş hobbit misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de sokaktan rastgele seçeceğin bir insanın Konu Dışı'nın %90'ından daha kültürlü olma ihtimali bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevdalınız Komünisttir

sen kızı yönlendir kanki. konuşmaya zorla, açılır gittikçe. konu müziğe sanata kaymaya başladığı an dümeni kır farklı muhabbet aç. kendinden bahset, kızla ilgili bişeyler sor. olmadı hiç anlatmaya değer anın yok mu senin ya? sen anlattıkça oda anlatma ihtiyacı hisseder bir yerden sonra. özet:sen kızın seviyesine çıkamıyorsan kızı kendi seviyene indir

öpecem seni alnından komünis kardeş, tam da aklımdan geçeni okudun.

kızı kendi seviyeme indirmeyi düşünüyorum ben de. benim seviyeme kadar esneyebilecek biriyse ki olabilir, koşarın yakaların. (ulan kızı hiç tanıyamadım ki benim seviyeme iner mi onu bile bilmiyorum)

üstüme başıma kültür saçmaya devam ederse uzaktan bakmakla yetinmek zorunda kalacam ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Konu dışının yüzde doksanından daha kültürlü" bunu dedin rahat mısın şimdi
  • Oldu, yanına rakı balık

Hacı bence sen kıza aşıksın, hatalarını görmüyosun. Ama eğer cidden böyle bi kız bulduysan helaal ossun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 4 Ağustos 2014; 11:59:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimle hemen hemen aynı boydayım sorun olmuyor yani ben uzunum 8 9 cm de
  • Hocam kültür sanat konuşabildiğiniz cinsiyet fark etmez, o kadar az insan var ki şaşarsınız.
    Keşke hoşlanmıyorum demeseydiniz
    Geçiştirseniz daha iyiymiş.
    Aramızın ısınmasından kastınız nedir acaba biraz açabilir misiniz?

Birde eğer anlaşabiliyorsanız ve içiniz kaynıyorsa sorununuzu tam anlamadım?

Edit: Anladığım şu, kızla kültürel sohbet dışında birşey yapamıyorsunuz,
    Hocam bence kız baştan beri sizden hoşlanıyor ve etkilemek için goygoy dışında basmış kültürü.
    Sanmıyorum sizin şu an sandığınız kadar kültürlü olduğunu, yine vardır da, gözünüzü korkutacak kadar yoktur demek istiyorum.
    Büyük ihtimal lisedesiniz ikinizde. O yüzden bu çıkarımı rahat rahat yapabiliyorum.
    Sizi etkilemek içindir yani, bence kıza karşı açık olmalısın.

Ortak etkileşim alanlarınızla ilgili sohbet edin tavsiyem odur mesela ortak arkadaş, ortak dershane, ortak kafe falan.

Ortak arkadaşınızın bir hikayesini anlatın ve güldürün onu, onunda birşeyler anlatmasını sağlayın, dershanedeki bir öğretmenle dalga geçin,
    geçmişte birlikte yapmış olabileceğiniz şeyleri anlatın, mesela bisiklet sürmeye gidin, ilk bisikleti sürüş günlerinizi falan anlatın, bisiklet anılarınızı.
    Bu bir örnekti bunu çoğaltabilirsin..

Aklıma geldikçe yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 4 Ağustos 2014; 12:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Hocam kültür sanat konuşabildiğiniz cinsiyet fark etmez, o kadar az insan var ki şaşarsınız.
    Keşke hoşlanmıyorum demeseydiniz
    Geçiştirseniz daha iyiymiş.
    Aramızın ısınmasından kastınız nedir acaba biraz açabilir misiniz?

Birde eğer anlaşabiliyorsanız ve içiniz kaynıyorsa sorununuzu tam anlamadım?

Hocam kız boşuna umutlanmak istemiyorum dediği için öyle kesin bir cevap verdim. Sorunumuz ise geyik çeviremememiz. Ben yapım itibariyle geyiği seven biriyim ama kız da gördüğüm kadarıyla geyik çeviremeyen bir kız. Bak mesela bu konuyu da geyik olsun erkek erkeğe muhabbet olsun konuşalım amacıyla açtım

@GörünmezAdam Kız gerçekten böyle, abartı yapıyorsam kızı kötüleyecek şekilde abartıyorumdur yazdıklarımda öyle söyleyeyim sana. Ama dediğim gibi geyik konusu canımı sıkan tek nokta. Kızın temiz bir karakteri olmasa direkt deneyip görürdüm ne olup biteceğini ama kızın duygularıyla oynamamak için düşünüp taşınmam gerekiyor hareket etmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 4 Ağustos 2014; 12:12:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Böyle kızlar bana neden denk gelmez bana denk gelenler dediklerimi bile anlamıyordu

Not : Çok büyük fırsatı kaçırmışsın

• Kızın o kadar özelliği var ve sende hayır dedin ?

• Bu zamanda herkesin aradığı birini sen istemiyorsun. Bence kaçırma hem hoşlanıyormuşsunda...

• immortal rarity bulmuşsun la
  • Editledim dostum bi ara bakarsın, birde hem uplamış olayım,

Kıza şakayla karışık arada iteleseydin ya, "ooo kültür geldi alırım bi dal" deyip çok şımarmadan dinlemeye geçin, yani saygısızlık etmeden mini goygoylar.
    Masadan üstüne su dökülmüş gibi kalkıp "Off üstüm başım kültür oldu" vs.

keyifli olur hem,
    Yine yeni yeniden diyorum ki, hele birde okulunda hoşsohbet kızsa, sana gelince kültürlü geziyorsa, beheyyy.

Hep bunlar kandırıkçılık. Seni şey yapıyor işte.

Ayrıca benim anladığım, kız şirin sempatik ama öyle çok güzel vay be diyilecek okulun popi kızı tipi yok. ve inan en güzeli de odur dostum.
    Düşün okulun popi kızını yada işte başkasını. Muhabbetlerini falan ne kadar çekilebilir bulacaksın ki? birkaç gün, belki 1 hafta?
    Kötüleri düşününce ne kadar iyi olduğunu anlarsın.

• SİZİN BOY KAÇ ACABA
  • Acilir o kız bi süre sonra da 172 kız uzunmu oluyo

• Ben de burdan sorayim 168, pek guzel degil, marjinal, zeki bi kız var yavsiyomu anlamadim yemek yapiyim sana falan diyo
    napiyim beyler

• Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    dediklerin çok mantıklı, verdiğin örnekler de çok güzel uygularım uygun ortam oluşursa

kız lisesinde okuyor kız, belli ki hoşlanılan erkeğe nasıl yaklaşılır pek (hatta hiç) bilmiyor. o yüzden soğuk ve korkunç derecede kültürlü gözüküyor olabilir haklısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenirim.
  • Ciddi düşünmüyorsan bana pasla kriterlerime uyuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.