Şimdi Ara

Güzel yerler!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslarr Istanbul da gidilcek şöyle güzel cafeler, oturulcak yerler bilenleriniz 2-3 biişiy yazsa ne iyi olurdu!!!

Taksim, Beşiktaş vs... farketmez

• Kadıköy'de de gidebileceğimiz yerleri söylerseniz iyi olur.
  • Beleşçi seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tune Up!

Kadıköy'de de gidebileceğimiz yerleri söylerseniz iyi olur.

Simit Sarayı

• Mesela taksimde mephisto var güzel bi yer manzarası olmasada

tünele yakın bilen varsa south park varr tek geciyorum orayı zatenn güzel bir terası var..
    Başka bilenleriniz var mı??
  • Yahuu hiç yazan olmamış
  • Taksimde Leb-i derya var.. Kalite mekandır pahalıdır ama manzara olarak bir numaradır.. Denemenizi tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En çok keko hangi şehirde?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cadde - Havelka
  • Yukarı.
  • güzel mekan çok yaz yaz bitmez ama senın bütçen yetermi ona bak önce
  • bebek parkı, civarında dondurmacılar pizzacılar flm vardı eskiden, manzarası da hoş denize nazır flm hoş bi yer ha bi de oralarda şu ünlülerin yakalandığı ya da yakalanmış gibi yaptığı meşhur olmuş çay bahçesi de vardı galiba
  • Hocam baktım harbi güzel bi yer yani kalitesini konusturuyo zaten.. Manzara harikulede:)

quote:

Orjinalden alıntı: herby

Taksimde Leb-i derya var.. Kalite mekandır pahalıdır ama manzara olarak bir numaradır.. Denemenizi tavsiye ederim..
  • Beşiktaş - Beer Port
    Bahçeşehir Üni.-Beşiktaş kampüsünün arka tarafında yani sahil tarafında kalır. Yayılıp oturursunuz. Bi teklik atarsınız.

Tophane - Tüm Nargileciler
    Yanlız Osmanlı Nargile'ye git orada Engin vardır arkadan Ata Demirer'i andırır (görünce anlarsın ne demek istediğimi) ona benim ismimi ver size en kral hizmeti verecektir. Tabi 50 tane Fatih var. Cep telefonuyla internete giren eleman dersin. O anlayacaktır kesin.

Bakırköy - Merit Cafe
    Özellikle teras manzarası güzeldir. Carousel'de Megavizyon'un arka tarafında.

Taksim - North Shield
    Özellikle maçlar güzel oluyor. Caddeye bakan balkonunda yer bulmak zorda olsa bulunursa güzel olur.

gibi alternatifler çoğaltılabilir...

• hocam eyvallah hemen notlarım arasına alıyorum:)

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

Beşiktaş - Beer Port
    Bahçeşehir Üni.-Beşiktaş kampüsünün arka tarafında yani sahil tarafında kalır. Yayılıp oturursunuz. Bi teklik atarsınız.

Tophane - Tüm Nargileciler
    Yanlız Osmanlı Nargile'ye git orada Engin vardır arkadan Ata Demirer'i andırır (görünce anlarsın ne demek istediğimi) ona benim ismimi ver size en kral hizmeti verecektir. Tabi 50 tane Fatih var. Cep telefonuyla internete giren eleman dersin. O anlayacaktır kesin.

Bakırköy - Merit Cafe
    Özellikle teras manzarası güzeldir. Carousel'de Megavizyon'un arka tarafında.

Taksim - North Shield
    Özellikle maçlar güzel oluyor. Caddeye bakan balkonunda yer bulmak zorda olsa bulunursa güzel olur.

gibi alternatifler çoğaltılabilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.