güzel mekan çok yaz yaz bitmez ama senın bütçen yetermi ona bak önce
bebek parkı, civarında dondurmacılar pizzacılar flm vardı eskiden, manzarası da hoş denize nazır flm hoş bi yer ha bi de oralarda şu ünlülerin yakalandığı ya da yakalanmış gibi yaptığı meşhur olmuş çay bahçesi de vardı galiba
Hocam baktım harbi güzel bi yer yani kalitesini konusturuyo zaten.. Manzara harikulede:)
quote:
Orjinalden alıntı: herby
Taksimde Leb-i derya var.. Kalite mekandır pahalıdır ama manzara olarak bir numaradır.. Denemenizi tavsiye ederim..
Beşiktaş - Beer Port Bahçeşehir Üni.-Beşiktaş kampüsünün arka tarafında yani sahil tarafında kalır. Yayılıp oturursunuz. Bi teklik atarsınız.
Tophane - Tüm Nargileciler Yanlız Osmanlı Nargile'ye git orada Engin vardır arkadan Ata Demirer'i andırır (görünce anlarsın ne demek istediğimi) ona benim ismimi ver size en kral hizmeti verecektir. Tabi 50 tane Fatih var. Cep telefonuyla internete giren eleman dersin. O anlayacaktır kesin.
Bakırköy - Merit Cafe Özellikle teras manzarası güzeldir. Carousel'de Megavizyon'un arka tarafında.
Taksim - North Shield Özellikle maçlar güzel oluyor. Caddeye bakan balkonunda yer bulmak zorda olsa bulunursa güzel olur.
gibi alternatifler çoğaltılabilir...
hocam eyvallah hemen notlarım arasına alıyorum:)
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhk
Beşiktaş - Beer Port Bahçeşehir Üni.-Beşiktaş kampüsünün arka tarafında yani sahil tarafında kalır. Yayılıp oturursunuz. Bi teklik atarsınız.
Tophane - Tüm Nargileciler Yanlız Osmanlı Nargile'ye git orada Engin vardır arkadan Ata Demirer'i andırır (görünce anlarsın ne demek istediğimi) ona benim ismimi ver size en kral hizmeti verecektir. Tabi 50 tane Fatih var. Cep telefonuyla internete giren eleman dersin. O anlayacaktır kesin.
Bakırköy - Merit Cafe Özellikle teras manzarası güzeldir. Carousel'de Megavizyon'un arka tarafında.
Taksim - North Shield Özellikle maçlar güzel oluyor. Caddeye bakan balkonunda yer bulmak zorda olsa bulunursa güzel olur.
gibi alternatifler çoğaltılabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme