Şimdi Ara

Güzelim item ne halde :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen FOTOMONTAJ FOTOSHOP ne derseniz artık

orjinal şeyler koyun şu foruma milletin aklını karıştıracak topic açmayın
    ama şuda olabilir akıllının biri mp eklemiş olbilirim shel ama bence fotoshop

aLeM oYuNCu OLmuş, SoKaKLar SAHNE
    er4serJR

• 1m'e verse alırım chitin giyeceğime onu giyer tank olurum
  • görmedin mi adam cypher buraası kend,m çektim ss yi dedi
  • zaten cypher dupe dolu.adam isterse bi kaç tane daha +9 u duperler +9 yaptıktan sonra pazara sırayla koyar +9/19 str 9/19 int +9/19 mp +9/19hp +9/19 dex ve +9 resistance yapar nasılsa adam bi ekre dupe yapa yapa +9 yapmış bide o itemi dupeliip birini kendi giyer birini satar birinide öle salak bişy basıp hava atar
  • abi one ya öle onu yapan herif manyak herhalde sen bana wer onu ben on bonus basmaya korkarım be
    adam magic power basmış aglamak istiom ya
    utanmadan bide merchanta koymuş adam
  • foto shop
  • herif biraz
  • poahoahoaoh one öyle ya kafayi yemiş ezik
  • deli bu adam macig power basmıs 5 kurus werilmes bide 9999999 yasmıs 600m es satsa sevinsin magee giydirecek galiba
  • +9 sheel basmıs yaw ona str basaydı server bırlesse alamazdı saka bı yana böle bısey yapan adamda ne ıtemler varkı ne bolluklar varkı böle delılıkler yapıyo
  • kesin test serverıdır. baksana çantada raptor var
  • test serverı degıl ne alaka cantada raptor olmasıyla
  • fotomontaj olabilirrr herhangi 1 itemin +"9" u kopyalaıp mp bonusu kopyalaıp rakamlarlada azcık oynandıında süper olurr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

zaten cypher dupe dolu.adam isterse bi kaç tane daha +9 u duperler +9 yaptıktan sonra pazara sırayla koyar +9/19 str 9/19 int +9/19 mp +9/19hp +9/19 dex ve +9 resistance yapar nasılsa adam bi ekre dupe yapa yapa +9 yapmış bide o itemi dupeliip birini kendi giyer birini satar birinide öle salak bişy basıp hava atar

malesef str yi hemen cuklarlar
  • bana olduğu gibi olmuş olabilir +7/12 dex fp vardı 10 tane +8 e deniyordum 1 i oldu bi baktım +8/15 srt olmuş o zmnlar cz yede gitmiyorum üstüme fazla pot almak için kullanırdım hiç aklıma bile gelmedi çöpe atmıştım bu adamada aynısı olmuş olabilir yani +8/15 srt shell +9/19mp ye dönmüş olabilir buda bi bug sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: placeformyhead

kesin test serverıdır. baksana çantada raptor var

niye normal oyunda raptor kimsede yokmu :D

• bu adam oynamayı bılmıo herhalde ılgınc ılk defa bı +9 warıor shell goruyom ama onada magıc power basılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: placeformyhead

kesin test serverıdır. baksana çantada raptor var

niye normal oyunda raptor kimsede yokmu :D

bence yanlışlıkla mp basmıştır yansın diye surekli basmıştır o da +9 olunca ben bole sansın diyip pazara koymuştur
    aslında defansı icin alınır o item

• quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

ORASI TEST KNİGHT ONLİNE BAŞLANGIÇTA +8 SHELL TAKIM VERİYOR BYE BYE OYUNU BIRAKTIN İÇİN ÜZÜLDÜM

sana testen ss çekip göndereyim istersen onun ekran görüntüsü fln değişik hemde onda str basılı veriyolar

• orası test knighta olabilir hemde salak magic power basmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.