1 yıldır sık sık ziyaret ediyorum konu dişini ve surekli 'kız konusu ' baslikli yazilarinizida okuyorum. Bazi sorunlara yardim edebilirim size fikirler verebilirim. Buraya yada pmden konusabiliriz. Zamanım oldukça yardim etmek isterim. Guzin ablanızdan hepinize selamlar :):)
abazanlar damlar
ok
Bağğyan mısın? Yaş kaç? Face varmı? Tanışşak mı?
benim varda ne biliyosun ki sen bu konu hakkında yardim edicen ???. tamam yinede atarim bi ara pm
quote:
Orijinalden alıntı: paranormal-adam
benim varda ne biliyosun ki sen bu konu hakkında yardim edicen ???. tamam yinede atarim bi ara pm
zaten kafandakileri bilemem sen anlat yardım etmeye çalışırım ama çözümü yoksa sen bakcan çaresine
quote:
Orijinalden alıntı: toujane
quote:
Orijinalden alıntı: paranormal-adam
zaten kafandakileri bilemem sen anlat yardım etmeye çalışırım ama çözümü yoksa sen bakcan çaresine
hayır sen ne yasadın ki . kaç ilişki yasadın?? kız gibi dusunmen bazen yetmez onu diyorum.
Buraya konu açarak pandoranın kutusunu açmış bulundun. Sana iki hafta süre biçiyorum , iki hafta sonunda ya buraya adapte olarak buranın habitatına karışacaksın ya da "uğraşamam læ bunlarla" diyip I. toujane ayaklanmasını başlatıp kaçıp gideceksin. Dios nos ayude a todos.
Ne içtim lan ben gece gece?
yok kaçmam merak etme
quote:
yok kaçmam merak etme
o kadar felsefe yaptım tek mesajda bitirdin tüm karizmasını, tebrikler.
felsefeden çok gözümü korkutmaya çalıştın bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
yok kaçmam merak etme
Yok yahu buralarda bulabileceğin en normal insanlardan biriyim, göz korkutmayla işim olmaz. Olabilecekleri değişik bir bakış açışıyla yazmıştım ama yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma.
quote:
quote:
quote:
quote:
yok kaçmam merak etme
Yok yahu buralarda bulabileceğin en normal insanlardan biriyim, göz korkutmayla işim olmaz. Olabilecekleri değişik bir bakış açışıyla yazmıştım ama yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma.