Şimdi Ara

gw hakkında bi kaç sorum olucak yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.ben nightfall aldım ve kurdum her neyse öncelikle necromencer karakter açtım sonra beğenmedim bende ranger açtım.ranger iyi gibi ve yan skilleride necromenger açtım yani ranger/necromenger oldu...

şimdi sorum şu ranger karakteri iyimidir nasıldır sizce iyi seçimmi..ikinci skilleri necroımencer yapmam nasıl sizce başka bişey olsa dahamı iyi olurdu

birde bu ranger karakterin aslan gibi hayvanı falan varmış onu nasıl alıcaz yoksa bizmi yakalıcaz

başka met ettiğiniz karakter varmıdır yol yakınken başka eleman açabilirim lvl 6 şuan

birde arkadaşlar ben ikinci skili yani ranger/necromenger ya şuan onu mesela ranger/mesmer nasıl yapabilirim yani ikinci skill değiştirmek oluyomu

bu soruların cevaplarını verirseniz mutlu olurum saygılar.

• pve yaparken class ın çok fazla önemi yok nasıl keyif alıyorsan öyle oyna. ko dan gelmişsin burada durum çok farklı (daha öncede başka başlıklarda yazmıştım). üzerindeki set in, elindeki silahın vs nin hiç bir önemi yoktur. bu açtığın karakter ile devam et ve oyuna alış. "bilgi deposu" başlığında da anlatmıştım, pve karakterin ile skilleri ve silaha-zırha eklenen itemleri unlock edersin böylece o itemleri pvp karakterinde kullanabilirsin pve nin esas amacı budur, bunun dışında gerisi sadece keyfi şeylerdir.

bir karakter ile sınırlı kalma, hızlıca bunu geliştir skillerini öğren unlock et, elite skilleri capture et ve sonra yeni bir karakter aç mesela monk/mesmer ve onuda geliştirip skillerini unlock et. kendine bir guild bulursan daha fazla yardım alırsın, ing varsa tavsiyem yabancı guildlere girmen."neden Türk guildi değil?" diye ne sor ne ben söyleyim. :)

yanına hayvan almak için charm animal skill ini öğrenmen gerek, daha sonrada şehir dışındaki yeşil isimli hayvanlardan istediğin bir tanesine bu skill i uygularsan o hayvan snein olur. dikkat et, hayvana bu skill i uygularken sana saldırabilir, sakın ha cast etmeyi bırakıpda hayvana dalma devam et.

ikinci class ını nightfall da nasıl değiştirildiğini bilmiyorum, o kadar çok kurcalayıp pve yapmadım.

"başka met ettiğiniz karakter varmıdır yol yakınken başka eleman açabilirim lvl 6 şuan" şeklinde bir cümle kurmuşsun, ranger ı kim met ettiyse sana hata etmiş, daha doğrusu şu karakter çok iyidir şeklinde birisi bir şey derse inanma, her karakterin bir birine ve yaratıklara karşı avantaj ve dezavantajları vardır.

online yardım istersen msn ni pm olarak bana gönder, zamanım oldukça yardım ederim. ama oyun içerisinde görev yapmak vs gibi pve konularında yardım bekleme PvE den bunaldım.

• saol dostum verdiğin cevaplar güzeldi ancak benim gibi birine göre değil sanırım :D çünkü unlock etmek nasıl olacak 8 tane skill açıldı işte kullanıyoruz şimdilik valla okuyorum forumu sabahtan beri tabi bu oyun çok karışık yani başka oyund-larda oynadık ama ben hiç bu kadar oha falan olmamıştım...hero online oynadım koda baya üstlerdeydim ama bu gw de fransız kaldım :D neyse yav görev falan yapalım zamanla öreniriz heralde
  • oyun içinde birlikte yaptık her şeyi, analttım, ventrillodan da konuştuk. hala takıldıın yer varsa tekrar ederiz. pvp yi düşünme şimdi bi karaktere younlaş ve onunla oyunu bitir. sorasını düşünme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.