Şimdi Ara

Gw2/Guild Wars 2 satılık gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gw2 deki elimdeki gold stogunu satıyorum 10 gold 1 tl olacak şekilde satıyorum. Piyasadaki sitelerden çok daha uygun fiyata araştırabilirsiniz. 1000 gold üzeri alımlara indirim yaparım. Güven probleminiz olmasın referanslarıma bakabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için pm atınız

Yeni Stok:1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiglota -- 1 Mart 2017; 13:43:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı satışlar dilerim. Ben yanlış anlamışım. 1 gold olarak gördüm. Fiyat olarak gayet iyi bir tutar. Tekrardan hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 7 Aralık 2016; 13:24:49 >
  • Güncell

• Arkadaş ile alışverişimiz oldu ve çok memnun kaldım. İlk başta farklı görmüş ve anlamışım. Fiyat olarak piyasanın çok altında ve gayet hızlı bir şekilde ticaretimiz oldu. Teşekkür ediyorum tekrar kendisine.
  • Güncell
  • hocam banlanmıyormu hesap bende yaklaşık 7000 gold var oyunuda oynamıyoırum satamıyorumda
  • Ban riski tabiki var fakat bazı yöntemler kullanıyorum bu riski en azına indirdiğimi düşünüyorum

• günceldirr
  • Arkadaş ile tekrar bir alışverişimiz oldu. Hızlı bir ticaret oluyor arkadaş sağolsun direk gönderiyor. Direk söylendiği parayı alabiliyorsunuz yada biraz sabırlı olabilirseniz daha fazlasını bile alabilirsiniz.
  • Hızlı ve güvenilir bir arkadaş gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz..
  • 1500 gold yeni stok mevcuttur. Ayrıntılı bilgi için pm atınız
  • Arkadaşla alışveriş yaptık, hızlı ve güvenilir bir satıcı. İhtiyacımız varsa çekinmeyin.

• goldları kendi kasıp satıyorsa sıkıntı olmaz ama bu gold satışı yapan çinlilerin kastığı goldların dolaştığı hesaplar ban yiyor.
  • Kendim kasıp satıyorum Şuana dek satış yaptığım arkadaşların hiçbirnden şikayet gelmedi bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiglota -- 11 Mart 2017; 13:8:35 >
  • Tekrar bi alışverişimiz oldu arkadaş hızlı ve güvenilirdir, çekinceniz olmasın.
  • Halen gold stoğun var mı?
  • Gold satışın devam ediyor mu kardeşim?
  • Malesef hocam, oyunu uzun süre önce bıraktım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.