Şimdi Ara

GW2 HOT+POF+SEASON2 HESAP SATILIKTIR 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 ay önce gw2 nin resmi sitesinden satın almış olduğum hesabım satılıktır. Hot+Pof+Season 2 mevcuttur. Season 2 yi de parayla aldım. 2 adet 80 karakter var. 2 si de booster ile 80 e boostlandı. Hot ve Pof boostlarını bu iki karaktere kullandım. İtemler iki karakterinde boosttan gelen exotic set itemlerdir. Hiç oynamadım.

Karakterler norn ranger (80) , asura mesmer (80)

Fiyat 100 liradır. Profilim açıktır. Referanslarımı inceleyebilirsiniz. İndirim ve takas yoktur teklif etmeyiniz.

Hot+Pof+Season 2 yi kendiniz almaya kalkarsanız toplam 66 dolar tutuyor. 66 dolar güncel kur ile 376 TL yapıyor. Benim satış fiyatım ise 100 TL

Ücret transferinin ardından hesap devir teslimi gerçekleşecektir. Kendi mail adresiniz ile değiştireceksiniz. Hızlı teslimat güvenli alışveriş. Profilime,referanslarıma bakabilirsiniz.

Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 13 Haziran 2019; 6:48:58 >

• Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 13 Haziran 2019; 6:48:17 >
  • Merhaba arkadaşlar,

2 gün önce Ahmet Berkan Tekinalp beye referanslarını da inceledikten sonra istemiş olduğu ücreti eft yaptım. Akşamında hesabın kullanıcı adı şifresi ve display name bilgilerini benimle paylaştı. Mail değişikliği sırasında istenen; 25 digit seri no, teslimat adresi ve doğum tarihi bilgilerini istedim kendisinden.

Aldığım cevabı aynen aktarıyorum. "Onlarin hepsini es gecin sart degiller. Bu sekilde defalarca kez mail degisikligi yaptik hic bu bilgileri girmediler. Yuseysel bildiginiz basit bilgiler yeterli geliyor" Evet mail değişikliği için yeterli fakat bahsedilen basit bilgiler ile hepimiz biliyoruz ki istediği zaman hesabı geri alabilir. Araba satıyorsun, parayı alıyorsun, ruhsat diyorum ona gerek yok al anahtarı kullan demeye benzemiyor mu bu:)

Daha sonrasında bende "ileride problem yaşamak istemiyorum, bilgileri vermek istemeyebilirsiniz anlıyorum. Eğer vermek istemiyorsanız alışverişimizi iptal edelim"

dedim ve iki gündür whatsapp ve forumdan yazdıklarıma cevap vermiyor ve bir kezde telefonunu aradım açmadı. Dedim belki başına ters birşey gelmiştir bakamıyordur 2 gün bekledim. Fakat gördüm ki forumda aktif oluyor fakat cevap vermiyor.

Son yazdığım mesajda şudur "Merhaba, mesaj atıyorum cevap yazmıyorsunuz. Telefon ile arıyorum açmıyorsunuz. Tahminim kötü niyetli olmadığınız yönünde fakat. Hesap bilgilerini de tam olarak vermediğiniz için dün göndermiş olduğum ücreti tarafıma iade etmenizi talep ediyorum."

Ben başımdan geçenleri yazayım daha sonrasında alış veriş yapacaklar göz önünde bulundursun istedim. Bir kaç gün daha bekleyip ve belki bu mesajında etkisiyle geri dönüş yapmasını umuyorum. Sonrasında yasal süreç başlayacak zaten.

Herkese iyi forumlar

• Oyunu kendi resmi sitesinden aldıgım için 25 digit yani serial code diye bir şey yok diyorum anlatamıyorum. O serial code 3. parti sitelerden alınınca oluyor. Aynı zamanda oyunu satın almıs oldugum kredi kartı numaramıda istediniz onu niye söylemiyorsunuz? Kötü niyetlisiniz açık net. Teslimat adresi ve doğum tarihi gülüyorum sadece. Çocuksunuz galiba keşke hiç almaya kalkmasaydınız.

Profilim açık, üyelik tarihim ortada, yaptıgım satışlar, referanslarım ortada. Birde size bakıyorum ne idüğü belli değilsiniz.

İyi günler. İstediğiniz yere başvurabilirsiniz.
  • Oyunun kendi web sitesinde yazan satın aldığınızda 25 digit code mail adresinize gönderilir yazıyor. Eğer o maile ulaşamıyorsanız kullandığınız kredi kartınızın sadece son 4 hanesini istiyor. Herkes gibi sizde girip bakabilirsiniz. Ben sizden tüm kredi kartı bilgilerinizimi istedim?

Bir hesap satılırken tüm bilgileri verilir. Sadece kullanıcı şifre verilmez. Ayrıca madem bilgileri vermek istemiyorsunuz Aradığımda veya mesaj attığımda telefona bakıp sessiz kalmak yerine cevap verirsiniz.

Sizinle burada tartışmak istemiyorum, belirsizlikleride en kısa zamanda ortadan kaldırırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assn A kullanıcısına yanıt
    oyunun kendi sitesinden alınca cd key olmuyor hocam direkt hesaba işliyor oyunu. 2. el hesap almak böyle birşeydir, tek belirleyici şey karşınızdaki insanın iyi veya kötü niyetidir. doğum tarihini de alsanız vs. yi de alsanız, karşıdaki kişi kredi kartını ibraz ederek hesabını geri alabilir.

bu tip alışverişlerde alıcı ve satıcı arasındaki yapılan tek işlem mail ve şifrenin değiştirilmesidir eğer oyunun kendi sitesi dışından bir yerden alındıysa cd key'de verilmelidir tabii ama üstte satıcı kendi sitesinden aldığı için onda da bulunmaması normal.

yani eğer arkadaşa referansları sebebi ile güvendiğinizi belirtmişsiniz ilk başta, güvenmeye devam edin veya hiç oyun hesabı satın almamalısınız internet ortamında. arkadaşın biraz gereksiz yere üstüne gitmişsiniz.

bende gw2 hesabı sattım burada ( hatta iki kez ) ve tek verdiğim bilgiler cd key ve mail değişikliği idi. güvenmiyorsanız hiç almamalıydınız

umarım aradaki anlaşmazlık çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Haziran 2019; 17:17:55 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Zaris aldığım hesaba girince gördüm ki arkadaş listesindeki tek kişi sensin. Arkadaşınla gereksiz dediğiniz bilgileri mail değişikliği için ticket attığımda benden istediler. Ticket numarası vs isterseniz veririm. Baştan beri konuşmalar dekontve ticket kayıtlı duruyor. Siz değiştirmeyi deneyin görürsünüz zaten. Hesap olduğu gibi duruyor, mail değişikliği, bilgileri vermediğiniz için gerçekleşmiyor. Arkadaşına söyle, ya engellemeleri kaldırsın konuşsun benimle, hesabın bilgilerini versin veya bilgileri vermek istemiyorsa veya bilmiyorsa ücreti geri göndersin.

Ticket attım ve gelen mesajda istenilen bilgileri aynen yazıyorum;

• The Date of Birth listed on your account
    • The Serial Key for the Guild Wars 2 account
    • A Character Name from the account
    • [If you’ve made purchases on the account] The last four digits (only the last four) of the credit or debit card you used to make those purchases. If you made purchases using PayPal®, please include the Order ID associated with your most recent purchase
    • The SMS phone number associated with the account
    • Account creation date
    • Order number of any purchases on the account
    • Billing address listed on the account

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Guild Wars 2 Hesap
    9 yıl önce açıldı
    Satılık Dota 2 Hesap
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assn

Merhaba,

Zaris aldığım hesaba girince gördüm ki arkadaş listesindeki tek kişi sensin. Arkadaşınla gereksiz dediğiniz bilgileri mail değişikliği için ticket attığımda benden istediler. Ticket numarası vs isterseniz veririm. Baştan beri konuşmalar dekontve ticket kayıtlı duruyor. Siz değiştirmeyi deneyin görürsünüz zaten. Hesap olduğu gibi duruyor, mail değişikliği, bilgileri vermediğiniz için gerçekleşmiyor. Arkadaşına söyle, ya engellemeleri kaldırsın konuşsun benimle, hesabın bilgilerini versin veya bilgileri vermek istemiyorsa veya bilmiyorsa ücreti geri göndersin.

Ticket attım ve gelen mesajda istenilen bilgileri aynen yazıyorum;

• The Date of Birth listed on your account
    • The Serial Key for the Guild Wars 2 account
    • A Character Name from the account
    • [If you’ve made purchases on the account] The last four digits (only the last four) of the credit or debit card you used to make those purchases. If you made purchases using PayPal®, please include the Order ID associated with your most recent purchase
    • The SMS phone number associated with the account
    • Account creation date
    • Order number of any purchases on the account
    • Billing address listed on the account
    Ben şahsı yakınen tanımıyorum, guildimizde bulunan dh forum üyesi oyunculardan biri diye hatırlıyorum. Özel bir yakınlığım yok, ismini, özel bilgilerini vesaire bilmem. Aynı guildde bulunduğumuzdan social listesinde olmam normal

Bu konuya mesaj yazmamın sebebi şahsı korumak vesaire değil. Forumu okurken gördüm ve hesap satmış ve almış biri olarak yazmak istedim.

Gelelim diğer konuya, satıcının mail değişikliğini yapması elbette üstüne düşen görevi. Ben önceden de belirttiğim gibi bu forumda gw2 hesabı sattım ve mail değişikliğini kendim yapıp teslim ettim alıcı kişilere ama onlara mail ve cd key dışında başka bir bilgi vermedim, çünkü maili alıcının mailine kendim değiştirdim. (adres, kredi kartı no vs. gibi özel bilgilerde bahsediyorum.)

Ben yaptığım yorumları mail değişikliğinin yapıldığına istinaden yaptım. Mail değişikliği, eğer mail adresinin kendisi size verilmemiş ise, hesap satışı yapıldığında mutlaka yapılması gereklidir elbette, bunu istemek hakkınız buna bir sözüm yok.

Umarım aradaki sorun çözülür, aslında çok da büyük bir sorun değil. Satıcı sizden mail adresinizi isteyecek ve sizin verdiğiniz maile kendisi geçirtecek ve konu kapanacak aslında. Ben 15 dk'da işlemleri yapıp satmıştım hesabımı, sattığım kişi hala oynuyor ve herhangi bir sorun yok. Konunun böyle büyümesi gerçekten üzücü. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.