B7AC0A08-95BE-D74B-8122-75C4C69159106DD916DE-7C08-4B20-AFED-51F43DFF4BF1 Gw2 hesabım mail adresi değişikliği ile verilecektir. Sadece son paket yoktur. Oynamadığım için satın almadım. İstanbul Anadolu yakası (Kadıköy /Ataşehir / Ümraniye / Sancaktepe / Çekmeköy ) taraflarında eldende teslim edebilirim. Paket keyleri ve ana oyunun kutusu mevcuttur. 9 adet 80 level karakter vardır. 5 tanesinin WORLD COMP %100'dür. En eski karakter Elementalist tir. 12 yıllıktır. Hesap daha önce ban / uyarı vs almamıştır. Arkadaşlarım ya evlilik yada iş sebebiyle oyunu bırakınca tek kaldım bende bırakma kararı aldım. Pve oynamadım. Sadece wvw ve pvp oynadım ara ara bıraktığım dönemlerde oldu. Fazladan 1 karatker slotum var. Onlada key farm için satın almıştım. Legendary sadece gen-1 olarak dagger , sword , pistol , staff ve scepter vardır. Mace eklenecetir. İçindeki materyallerle 1 legendary daha yapılabilir. 4 Adet binek açıktır. Kendine ait bir guild bankası vardır . 150 slot'tur. Bir adet 80 level boost vardır. 6 adet outfit mevcuttur.5 adet Shared Inventory vardır. Zaten gw2 effenciyden bakarsınız hesaptakilere. Fiyat 20 000 tl dm kutum kapalı oldugundan burdan yazabilirsiniz Dc de sürekli aktif değilim Varidayalı çalışıyorum. 1 2 gün yazamayabilirim ama yazmak veya konuşmak isterseniz Dc : > esterabim0138 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsmr34 -- 29 Aralık 2024; 21:34:8 > |
Bildirim