Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bencede mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oha diyorum. Böyle nerf mi olur. Bence direk weatheri oyundan kaldırsalar daha iyi olacakmış.

https://youtu.be/uZXsCqhlJ7E

Weather deck tarih oldu sanırım.Şöyle bir mesaj dikkatimi çekti videonun altında

''I start to think that CDPR is only good at making single player games, they don't know how to balance online games.''

Haksız da değil gibi bazen çok ayar kaçırıyolar.

Çok sevindim hocam,güzel haber verdiniz.

O nasıl bir şey öyle ya,ben bir desteye özel destemi yapacağım,tamam avantajı olsun da ama avantaj da bir yere kadar.Agony geliyor kendi atıyor,Caranthir geliyor kendi atıyor,Leshen geliyor kendi atıyor bu da yetmiyor adamın destesine 4-5 tane iklim kartı daha var,hepsini oyuna yayıyor ve oyunu yok ediyor.Kartlara sınıflandırma şart ve sınır gelmeli yoksa önü kesilmez bunun,bugün iklim gider yarın Nilfgaard ajanları gelir.Bence çok sık güncelleme getirdiklerinden hiçbir güncelleme oyunu düzeltecek büyüklükte olmuyor,doğru düzgün oturup enine boyuna düşünmeleri lazım bu güncellemelerden önce.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Benimde en çok beklediğim skalge destesinin nerflenmesi.Bakalım nolacak.

• Update gelmiş :)
    GWENT: The Witcher Card Game
    News
    https://playgwent.com/en/news#5030

• gigok kullanıcısına yanıt
    Haber vermek için gelmiştim bende hayırlı olsun yeni update bakalım nasıl olacak
  • gigok kullanıcısına yanıt
    tam linki yapıştıracaktım
  • İklime nasıl ayar çekmişler anlamadım ben,bu Dagon destesi nasıl bir deste arkadaş,karşıma gelen destelerin yarısından çoğu Dagon destesi ve her maç rahat 6 tane iklim kartı atıyorlar doğrudan veya dolaylı olarak.Bu adamlar oyunu güncelleştirme konusunda gerçekten sıkıntılı,bir şeyi düzeltiyorlar diğer şeyleri bozuyorlar,şimdi ben Dagonu yenmek için illa Monster destesi ile mi oynamak zorundayım veya Skellige ile mi,niye Kuzey destesi ile bu desteyi yenemiyorum,var mı böyle bir saçmalık arkadaş?Desteler arası güç farkı o kadar orantısız ki şans faktörü bildiğin kayboluyor.Her destenin eşit sayıda zayıf ve güçlü yanı olmalı ki millet birbirini taklit etmesin,herkes oynamak istediği deste ile oynayabilsin ve şans faktörü devreye girebilsin.
  • GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU]

Ücretsiz 4k dlc si eklenmiş oyuna,resimde gösterdiğim yerden alabilirsiniz.Monitörünüz 1080p olsa da daha güzel oluyor kartlar.
  • Arkadaşlar Rank 15 e 3 Rank Kala Monster Consume İle Tırmanırken Sizide Bekliyorum.

Twitch
    NoMatterWhaa - Twitch
    https://www.twitch.tv/nomatterwhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo Mama

Arkadaşlar Rank 15 e 3 Rank Kala Monster Consume İle Tırmanırken Sizide Bekliyorum.

İzliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: Yo Mama

Arkadaşlar Rank 15 e 3 Rank Kala Monster Consume İle Tırmanırken Sizide Bekliyorum.

İzliyorum

Katıldığınız İçin Teşekkür Ederim. Her Zaman Beklerim.

• diğer smurf hesabımı arkadaşıma verdiğim için 0'dan bir hesap daha açtım onu kasıyorum yayında
    muhabbet etmek isteyenleri beklerim
    https://www.twitch.tv/islatortugaiv/
    Kardeş, son Update den sonra hala nasıl weather decke güçlü diyebiliyorsun? Hayatının nerfini yedi zaten. Bir sonraki weather nerf, tüm weather i oyundan kaldırmak olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Kardeş, son Update den sonra hala nasıl weather decke güçlü diyebiliyorsun? Hayatının nerfini yedi zaten. Bir sonraki weather nerf, tüm weather i oyundan kaldırmak olacak.

Bir oyuncu destesinden bir maçta doğrudan veya dolaylı olarak 7-8 tane iklim kartı atabiliyorsa güçlüdür benim gözümde,ayrıca dikkat ettiysen ben Dagon üzerinden genel bir probleme değindim,kartların daha çok sınıfa ayrılması lazım yoksa çok absürt durumlar ortaya çıkıyor,oyunda 340 tane kart var fakat 100 tanesi anca kullanılıyor çünkü bazı kart türleri için neredeyse hiç sınır yok ve herkes o kartlar ile destesine dolduruyor mesela iklim ve ajan kartları gibi.Sadece bronz,altın ve gümüş kart sınırı var ki bu da bence yeteri kadar etkili değil.İklim kartlarını,ajan kartlarını ve mezardan kart çeken kartları bir sınıfa koymaları lazım ki oyun dengeli olabilsin,oyuncular birbirini taklit etmeyi bıraksın.

Hocam Son update ile deste sayısı çeşitlendi bence.Karşıma ranked de çok farklı desteler gelmeye başladı. Bu ne kadar sürer tabi zaman gösterir ama şuanda farklı desteler çokça oynanmakta. Kartlar dediğiniz gibi special vs diye de sınıflandırılabilir. Weatherdan nefret eden birisi olarak tek first ligt ile tüm rowları temizlemenin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.Haa weather tamamen kalktı deseler daha çok sevinirim ama bu haliylede gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Hocam Son update ile deste sayısı çeşitlendi bence.Karşıma ranked de çok farklı desteler gelmeye başladı. Bu ne kadar sürer tabi zaman gösterir ama şuanda farklı desteler çokça oynanmakta. Kartlar dediğiniz gibi special vs diye de sınıflandırılabilir. Weatherdan nefret eden birisi olarak tek first ligt ile tüm rowları temizlemenin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.Haa weather tamamen kalktı deseler daha çok sevinirim ama bu haliylede gayet iyi

Güncellemeden sonra deste çeşitliliğinin arttığı konusunda sizinle hem fikirim ama aynı zamanda güncellemenin yeterli olmadığı kanaatindeyim.Bence First Light kartı gereksiz yere güçsüzleştirilmişti ve şuanda olması gerektiği hale geri döndü.The Witcher 3'de insanların Gwent'i CDProjekt'e ayrı bir oyun yaptırtacak kadar sevmesini sağlayan şeyler oyunun keyifli olması ve dengeli bir temel üzerine kurulu olmasıydı,CDProjekt'in bu kadar değişiklik yapmasını anlıyorum sonuçta Gwent artık sadece The Witcher 3'ün içerisindeki bir mini oyun değil fakat oyunun temelini değiştirecek değişiklikler yapmalarının gereksiz olduğunu düşünüyorum,mesela First Light'ın güçsüzleştirilmesi gibi veya Özel kart sınırının kalkması gibi,bunlara müdahale etmeden,oyunun temelini koruyarak,The Witcher 3'deki Gwent'in temel etrafında oyunun çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi taraftarıyım.

• Ragh Nar Roog'un yeni hali çok saçma olmamış mı?
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Bence zayıf olmuş baya Skeliga hariç kullanılmaz gibi

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Normalde onu 2 base karşıdan alıp +1 bize puan verecek şekilde yapmışlardı. Son anda nerf yedi yine 😅 8 kişi sınırı da yoktu.

Şimdiki hali baya kötü

• Nilfgaard oynuyorum kafam rahat baya sevdim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.