Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitch
    CD PROJEKT RED - Twitch
    https://www.twitch.tv/cdprojektred

canlı turnuva ödül 100.000 dalır
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Akşam izledim biraz bende,turnuva ortamı çok güzel olmuş özellikle
  • PPD ve Noxious'ın son oyunu kalp krizi geçirtti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantery

PPD ve Noxious'ın son oyunu kalp krizi geçirtti ya

Aynen birde life coach vardı. Çıldırttı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • life coach süpürmüş ortalığı
  • Azıcık bi destem var, istisnasız her oyunumu kaybediyorum. Heartstone a başladığımda bir sürü quest bir sürü kart ile büyümüştüm. Bunda ilerleme kaydemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Azıcık bi destem var, istisnasız her oyunumu kaybediyorum. Heartstone a başladığımda bir sürü quest bir sürü kart ile büyümüştüm. Bunda ilerleme kaydemiyorum

Geliştiriciler starter deckleri güncelelyecekleri sözünü verdiler hocam açık beta ile birlikte. Yani size 4 gold 6 silver ve 15 bronzdan oluşan desteler verecekler her ırk için. Bu oyun kazanmanızı daha kolaylaştırır umarım.
  • Bizim pedur'a bak sen
  • Kapalı betaya yeni girdim. Çok saçma bi sorunum var. Ya oyunun başında pas diyorum, ama ondan sonra aralıksız her turn'de hemen pass atıyor kendine kendine. Kafayı yiyecem kaç tane el verdim bu yüzden. Bug mu nedir , ya da bende bi mallık var.
  • Bug değil hocam,olay o şekilde zaten.Siz pas geçtikten sonra o el bitene kadar rakip istediği kadar oynayabilir.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Noobluk işte yeni öğreniyorum. Hocam bir de legendary bi kart düşürdüm de Kayran diye. Hiç bi işe yaramıyo meret. 3 kartın strengh'ini yiyor hayvanlaşıyor ama toplam strengh yine aynı kalıyor zaten. Sonraki rounda kalmıyor bi türlü. Olayı ne bu kartın, bi püf noktası var sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold kartlartları diger ele aktaramazsın hocam.Ancak renew gibi özel kartlar kullanarak ikinci ele tekrar gold cağarabilirsiniz.Kayrana gelince counterlanmazsa çok saglam karttir.Amacı zaten ortadaki kartları yiyip tek gold kart bünyesinde toplamak.Onunla 15-20 str lik kartları yiyorsunuz ve ortaya baya buyuk bir gold kart çıkıyor.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tek round kazandırmalık kart yani. Sağol bilgilendirdiğin için. Mağlubiyet serisiyle şimdilik devam edelim bakalım

• Kayran ayrıca hedeflediğiniz 3 kartı yediği -consume ettiği- için nekker gibi kartlarla da sinerji kazanmış oluyor. Bu arada bilmiyorsanız nekker kartı her yediğiniz ünite başına +1 puan kazanıyor. Bunun gibi sinerjileri oynadıkça çok daha fazla görüceksiniz, iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 16 Mayıs 2017; 16:12:55 >
  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüm onu da ama destem çok geniş değil. Starter pack'e bi kaç eklenti yaptım o kadar. Mill ile bi kaç kart yapmayı denerim şimdi.

• şuanda globalde smurf accountum 14. ve gerçek accountum 15.sırada arkadaşlar herkese oynamaya davet ediyorum
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    kapalı betadayken oynayasım gelmiyor artık wipe gelsin try hard başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

kapalı betadayken oynayasım gelmiyor artık wipe gelsin try hard başlamayı düşünüyorum

kapalı betadayken oynamazsan sezon sonu ödüllerini kaçıracaksın demektir.

Wipe geldiğinde ben en kötü 50 keg ödül alacağım sen ödül keg olmadan başlayacaksın ve tırmanman daha zor olacak
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    ben de 30 keg falan alacağım oynadım zaten ama şuan o kadar sarmıyor
    tabi tüm kartları millememein de etkisi var bunda
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.