Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayi basma degil hocam mesele sadece, closed beta'da oynayanlar icin verdikleri seyler cok comertti. Iyi bir siralamaniz varsa zaten 50-60 keg ile basliyorsunuz, ustune bi de end-season rewardlar da eklenince scraplar olsun kegler olsun cok guzel bir deste cikarabiliyorsunuz ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ben şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. PC de oynuyorum.

Az once oyunu guncelledigimden beri ilk defa sikinti cikmadan kapattim oyunu. Yaptigim tek farkli sey GwentUp kullanmamakti Card trackerla alakali bir durum olabilir, kullandiginiz bi tracker var mi sizin?
  • GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU]

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU]

Bu iki deste ile oynuyorum kartlarımı genelde st üstüne doğru seçtim ve açtım.Benden daha bilgili olanlar akıl verip bilgilendirir ve kartlarımı değerlendirirse sevinirim.

Farklı fikirlere ihtiyacım var çünkü her maç ucu ucuna kaybediyorum.

• Garip. Oyunu ne PC'de ne PS4 te çalıştırabildim.
    PS4 için dili ingilizce seçince düzeliyor dediler de niye seçeyim. Bu sefer diğer oyunlarım etkilenecek. Habire dil değiştşrmekle uğraşamayacağım.
    PC'de ise GOG'a bağlı olmama rağmen "user is not log in" uyarısı veriyor. Forumlarını gezdim. Net bir çözüm sunmamakla beraber denilenleri yaptım. 3 saat uğraştırdı beni ama yine olmadı. Son zamanlarda gördüğüm en problemli oyun.
    Heartstone ve RNG'ye devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ben şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. PC de oynuyorum.

Az once oyunu guncelledigimden beri ilk defa sikinti cikmadan kapattim oyunu. Yaptigim tek farkli sey GwentUp kullanmamakti Card trackerla alakali bir durum olabilir, kullandiginiz bi tracker var mi sizin?

Gwent tracker kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı betada elindeki kart sayısından çok kart niteliği daha önemliydi. Açık betada ise şu an için kart sayısı fazlalığı daha büyük avantaj. Bu avantajı kullanarak çok rahat oyun alıyorum. Ciri çok işime yarıyor. ilk eli en fazla 3 turn den sonra ciri kullanarak salıyorum. tabi bunu iyi ayarlamak gerekiyor. ciri harici elimdeki yüksek kartlardan da oynamak gerekebiliyor bazen. misal genelde 1. round sonunda karşı taraf roundu almış fakat 7 kartı kalmış ve oynama sırası onda oluyor. Benim ise 9 kartım kartım kalıyor. bundan sonra ister 2. round u zorlasın ister pas geçsin. avantaj hep bende oluyor.
  • Bir maçta 5 6 kere weather card atılmaz bu meta değişene kadar casual oynarım ben, bunaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bir maçta 5 6 kere weather card atılmaz bu meta değişene kadar casual oynarım ben, bunaldım.

Öyle oynayanlar hala var demek ha,kapalı betada da çoktu onlardan,Dagonlu canavar destesi ile tüm oyunun içine ediyorlardı.
  • 10 lv oldum. Oyun direk ranked lv 4 olarak ayarladı beni. Hiç yoktan iyidir. Sanırım NR ile oynayamaya çalışacağım şimdilik. Çünkü çöğunlukla NR kartları düşürdüm.

Weather iş yaparmı sizce ?
  • Altın Weather kartları craftlamaya değer mi? Şimdi ben yaparım 2 gün sonra nerf gelir diye endişeleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya kutu açtım ama bir tane olsun altın kart gelmedi ben anlamadım bu işi illa biz mi craft yapacağız!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Herkes first light ve mage kullanıyor artık. Ama rakibin şanssızsa direk kazanıyorsun o eli. First light'ı varsa bile yine de güzel tempo kazanıyorsun. Craftlamaya şuandaki haliyle kesinlikle değer. Herkes nerf yiyeceğini söylüyor bakalım nolacak. CDPR forumlarında devlerden birisi yorum yaptı ilerde kartların özellikleri değişince refund sistemi getirebileceklerini söyledi. Bu sistem ne zamana gelir bilmiyorum tabi.
  • Oyunu öğrenmek için tavsiye edeceğiniz rehber var mı, bir kaçını izledim doğru düzgün anlatımlı bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Baya kutu açtım ama bir tane olsun altın kart gelmedi ben anlamadım bu işi illa biz mi craft yapacağız!

bende kendime şanssız diyordum bende de sadece 1 tane çıkmıştı.
  • Kardeş, ne yaptın gwenti Hangi deck'i önerirsin.
    selamlar dostum.Şuanda nilfgaard spy decki,Crach and crate morkvarg decki ve monster weather decki meşhur

hangi kartların bunlara uygunsa bunlardan seç birini oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

selamlar dostum.Şuanda nilfgaard spy decki,Crach and crate morkvarg decki ve monster weather decki meşhur

hangi kartların bunlara uygunsa bunlardan seç birini oyna derim

İşin kötü tarafı, bende de hep NR kartları çıktı daha çok :D

Morkvag kaldı mı be
  • mobil platforma gelsin şu oyun, asıl sükseyi o zaman yapacaktır.
    morkvarg decki şuanda top1 lere oynuyor dostum
  • Oyunda çok fazla sıkıntı var özellikle bugün çok kötü. Bir türlü deck yapamadım sürekli oyundan attı oynanacak gibi değil bir an önce update gelmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigok -- 30 Mayıs 2017; 16:12:2 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.