Şimdi Ara

h (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vancha

Hocam bir şey sorucaktım konuyla hiç alakalı değil ama ilk gördüğümden beri merak ederim avatarınızda ki kişinin adı nedir? Veya filmden ise film adı vs.

Milo Ventimiglia Heroes dizisinde oynuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

elimizde bu var knk

h

@GaGoK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu kezolar gibi paçaları sıyırmayın be

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Brian Sparrow

Ben bu çocuk hakkında şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Millettin fotoğraflarını atıp duruyor, geçenlerde uyarmıştım dinlememiş anlaşılan çocuğun ailesi dava açınca siciline işlesin de gör bakalım.

En uyuz olduğum şey balonların yapıcam edicem kesicem ayakları.Burada bu lafı ettinya ya arkasında dur yada ayağınbı yorganına göre uzat.

@king_slayer69
    Bu arda dava felan açarsa sakın korkma geri durma.Birşey olmaz.Biz onca yıldır sokaklarda her şeyi gördük yeri geldi dostlarımız mahkemeye gitti.Adamın hayatını karartıpta en fazla uyarı alıyorlar bu memlekette kaç defa şahit oldum.Bu mahvemeyle haşır neşir olmayanlar en küçük şeyde korkuyorlar.Eğer bu arkadaş sözünde durucak bir şahsiyetse ve şihayet ederse bana dönersin sana bir kaç tüyo veririm.

Millettin fotoğrafını izinsizce paylaşıyor ayrıca dalga geçiyor ve sen bu adama destek çıkacağınımı söylüyorsun yazık. Bir gün umarım başına gelir. Ayrıca bu adam tutup da dalga geçtiği adamın hayatını karartıyorken, dalga malzemesi yapıyorken iyi ben bu adamı şikayet edincemi kötü oluyorum. Ben bu çocuğu 3 ay önce uyarmıştım dinlemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Sparrow -- 14 Mayıs 2015; 19:14:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Ben bu çocuk hakkında şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Millettin fotoğraflarını atıp duruyor, geçenlerde uyarmıştım dinlememiş anlaşılan çocuğun ailesi dava açınca siciline işlesin de gör bakalım.

En uyuz olduğum şey balonların yapıcam edicem kesicem ayakları.Burada bu lafı ettinya ya arkasında dur yada ayağınbı yorganına göre uzat.

@king_slayer69
    Bu arda dava felan açarsa sakın korkma geri durma.Birşey olmaz.Biz onca yıldır sokaklarda her şeyi gördük yeri geldi dostlarımız mahkemeye gitti.Adamın hayatını karartıpta en fazla uyarı alıyorlar bu memlekette kaç defa şahit oldum.Bu mahvemeyle haşır neşir olmayanlar en küçük şeyde korkuyorlar.Eğer bu arkadaş sözünde durucak bir şahsiyetse ve şihayet ederse bana dönersin sana bir kaç tüyo veririm.

Millettin fotoğrafını izinsizce paylaşıyor ayrıca dalga geçiyor ve sen bu adama destek çıkacağınımı söylüyorsun yazık. Bir gün umarım başına gelir. Ayrıca bu adam tutup da dalga geçtiği adamın hayatını karartıyorken, dalga malzemesi yapıyorken iyi ben bu adamı şikayet edincemi kötü oluyorum. Ben bu çocuğu 3 ay önce uyarmıştım dinlemedi.

Kardeş resmini attığı adam iyi bir insanmı?Sor araştır.Ben bu resimlerden gördüğüm bu resimdeki kişinin kekolardan olduğu.O kekolar zaten insanların hayatlarını hergün mahvetip azap çektiriyorlar bırak bari alay konusu olsunlar.

Edit:Ben hayatta en çok insanların alay konusu olmasından rahatsız olurum.Bu tarz internete resim koymalar felan.Beni pek tanımıyorsun yani demek istediğim eğer resimlerdeki şahıs hak etmiyorsa yanında ilk ben olurum zaten.Kaldıki ben bu işleri mahkemeye bırakmam.Bu arada kusura bakma ben insanlara zorbalık yapanlardan nefret ederim resimdeki şahısı öyle düşündüğüm için sana karşı çıktım yoksa haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 14 Mayıs 2015; 19:29:56 >

• Brian Sparrow kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim sonunda merakımı giderdim
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    ''Sokakta herşeyi gördük''

Klavyeden yazdı
  • Sadece kafadan olusuyosun kafan kocaman bu arada Jude law'a benzemiyosun

• quote:

hocam konu dışı özelde başka bi konu açmış orda bi dudak var bu çocukla alakası yok. Gerçekten milletin fotolarını benim diye atıyor şikayet ederseniz on numara olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.