Şimdi Ara

h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king_slayer69 -- 14 Mayıs 2015; 22:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: king_slayer69

???? boyum 193

Kalkan alacamda tip yok

• quote:

Orijinalden alıntı: king_slayer69

???? boyum 193http://i.hizliresim.com/kkELNJ.jpg

Kalkan

• Açmayın ilkokullu justin biber terk.
  • Kafana takam.

• Yine mi sen la benzemiyosun işte uzaktan yakından alakan yok jude lawla zerre benzemiyosun anla 40. kez konusunu açtı çocuk ya
  • Yavaşça nicke bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hahahahahaha

• Bu nerenin 1.93 u knk

• Tipini

• Kardeş abdest mi alıcan paçalarını niye sıvadın

• elimizde bu var knk

h
  • Ben bu çocuk hakkında şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Millettin fotoğraflarını atıp duruyor, geçenlerde uyarmıştım dinlememiş anlaşılan çocuğun ailesi dava açınca siciline işlesin de gör bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Sparrow

Ben bu çocuk hakkında şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Millettin fotoğraflarını atıp duruyor, geçenlerde uyarmıştım dinlememiş anlaşılan çocuğun ailesi dava açınca siciline işlesin de gör bakalım.

Aynen. Arkadaş sarışın yakışıklı bir de niye böyle yapıyor anlamak güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Ben bu çocuk hakkında şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Millettin fotoğraflarını atıp duruyor, geçenlerde uyarmıştım dinlememiş anlaşılan çocuğun ailesi dava açınca siciline işlesin de gör bakalım.

Aynen. Arkadaş sarışın yakışıklı bir de niye böyle yapıyor anlamak güç

Özeldende konuştum yapma etme dedi ama iş işten geçti daha öncede uyarmıştım yesin cezayı.
  • quote:

En uyuz olduğum şey balonların yapıcam edicem kesicem ayakları.Burada bu lafı ettinya ya arkasında dur yada ayağınbı yorganına göre uzat.

@king_slayer69
    Bu arda dava felan açarsa sakın korkma geri durma.Birşey olmaz.Biz onca yıldır sokaklarda her şeyi gördük yeri geldi dostlarımız mahkemeye gitti.Adamın hayatını karartıpta en fazla uyarı alıyorlar bu memlekette kaç defa şahit oldum.Bu mahvemeyle haşır neşir olmayanlar en küçük şeyde korkuyorlar.Eğer bu arkadaş sözünde durucak bir şahsiyetse ve şihayet ederse bana dönersin sana bir kaç tüyo veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

En uyuz olduğum şey balonların yapıcam edicem kesicem ayakları.Burada bu lafı ettinya ya arkasında dur yada ayağınbı yorganına göre uzat.

@king_slayer69
    Bu arda dava felan açarsa sakın korkma geri durma.Birşey olmaz.Biz onca yıldır sokaklarda her şeyi gördük yeri geldi dostlarımız mahkemeye gitti.Adamın hayatını karartıpta en fazla uyarı alıyorlar bu memlekette kaç defa şahit oldum.Bu mahvemeyle haşır neşir olmayanlar en küçük şeyde korkuyorlar.Eğer bu arkadaş sözünde durucak bir şahsiyetse ve şihayet ederse bana dönersin sana bir kaç tüyo veririm.

/>

• Brian Sparrow kullanıcısına yanıt
    Etmezsen adam değilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brian Sparrow kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey sorucaktım konuyla hiç alakalı değil ama ilk gördüğümden beri merak ederim avatarınızda ki kişinin adı nedir? Veya filmden ise film adı vs.
  • Güç kalkanları devrede mi?
    Devrede devrede sen rahat ol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.