Şimdi Ara

1 shot bira çarpıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
19.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çevremde herkes içiyor diye bende efes dark aldım 1 shot içtim gerisini döktüm tadı bu kadar igrenç bişey görmedim nasıl içiyorsunuz bunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

[Web Sitesi Adı]

1 Shot Bira Çarpıyor: Etkileri ve Bilmen Gerekenler

1 shot bira, genellikle 50 ml hacme sahip küçük bir bira bardağıdır. Yüksek alkol oranıyla bilinir ve hızlı bir şekilde tüketilebilir. Bu nedenle, 1 shot bira içmenin etkileri, normal bir bira bardağına kıyasla daha hızlı ve güçlü hissedilebilir.

shot bira içmek, kandaki alkol seviyesinin hızla yükselmesine neden olur. Bu, sarhoşluğa, koordinasyon bozukluğuna ve yargılama yeteneklerinde azalmaya yol açabilir. Ayrıca, mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı gibi olumsuz etkilere neden olabilir.

Popüler bir shot bira türü, %8,2 alkol oranına sahip Tuborg Extra Shot'tır. Bu bira, yüksek alkol oranı nedeniyle özellikle çabuk etki gösterir.

shot bira içerken dikkatli olmak ve aşırı tüketimden kaçınmak önemlidir. Alkol, dehidrasyona neden olabileceğinden, 1 shot bira içtikten sonra bol su içmek esastır. Ayrıca, shot bira içtikten sonra araç kullanmaktan kaçınmak ve başkalarının da yapmasına izin vermemek çok önemlidir.

shot bira içmek herkes için uygun değildir. Alkol bağımlılığı geçmişi olan kişiler, hamile kadınlar ve reşit olmayanlar shot bira içmekten kaçınmalıdır. Alkolün etkileri kişiden kişiye değişebileceğinden, güvenli bir şekilde içmenin en iyi yolu kendi sınırlarını tanımaktır.

Sorumlu bir şekilde içerseniz, shot bira sosyalleşmek ve eğlenmek için keyifli bir yol olabilir. Ancak aşırı tüketimin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birayla shot
  • Bira ve shot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz büyü sonra içersin evlat
  • beyler konuya dönemlim shot küçük zaten yinede çarpıyor
  • Efes zaten berbat bomonti,tuborg,miller (tercihen bomonti) iç gerçek birayı gör efes çok kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Bar hava kaç Kilo basar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Efes zaten berbat bomonti,tuborg,miller (tercihen bomonti) iç gerçek birayı gör efes çok kötü.

Aha Bomontici buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 4 Temmuz 2013; 23:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Efes zaten berbat bomonti,tuborg,miller (tercihen bomonti) iç gerçek birayı gör efes çok kötü.

Aha Bomontici buldum.

Favori biram.Ama çok köpürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

biraz büyü sonra içersin evlat

Tamam
  • fethiyede 3 tekila shot atmıştım birde biraz votka redbull sonra sahneye atladım olanları hatırlamıyorum
  • Lynchburg Lemonade, b53, long island, sex on the beach bunları deneyebilirsin güzel birada carlsberg ve budweiser
  • efesin filtresiz kutusunu dene süper
  • İçmeyin şu zıkkımı

• Düzgün içersen tadına varırsın bira shot ne lan?
    Birada efes extra,tuborg gold-red,marmara gold 1lt.,,ve bomonti candır.
    Bunlarda çarpıyorsa içme lan.
  • Tad olarak zaten dark almışsın kahve aromalı bira hiç içilmiyor. Fosters veya carlsberg olabilir birada. Yerli olarak efes cam şişe de güzeldir.
  • al 2-3 tuborg gold bak dalgana.Bira biradır iyisi kötüsü olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Lynchburg Lemonade, b53, long island, sex on the beach bunları deneyebilirsin güzel birada carlsberg ve budweiser

1 shot bira çarpıyor

Bundan kesinlikle dene. Fakat kış mevsiminde pek tavsiye etmem,tam bir yaz içkisi
  • İçen fakirlikten içiyor zaten.
    Bu arada shot ne lan? Tekilamı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 17 Aralık 2013; 2:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

al 2-3 tuborg gold bak dalgana.Bira biradır iyisi kötüsü olmaz

ne kadar yanlış bir düşünce.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.