Şimdi Ara

1 shot bira çarpıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
19.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

beyler bu tarz konulardan anlamam bugune kadar agzima hic birsey surmedim bunlari nasil iciyorsunuz niye kendinizi sarhos etmek istiyorsunuz

O duygu yaşamadan anlaşılmaz yani bence mükemmel bişey tabiikide sana göre yanlışdır bişey diyemem ama ben çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drew Brees

quote:

beyler bu tarz konulardan anlamam bugune kadar agzima hic birsey surmedim bunlari nasil iciyorsunuz niye kendinizi sarhos etmek istiyorsunuz

O duygu yaşamadan anlaşılmaz yani bence mükemmel bişey tabiikide sana göre yanlışdır bişey diyemem ama ben çok seviyorum

Beynime uyusturmak ve bir an icin olsun dusunememek cok kotu bir sey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drew Brees

quote:

Beynime uyusturmak ve bir an icin olsun dusunememek cok kotu bir sey

Başkalarına yaptığı etkiyi bilemem ama ben çok rahat düşünüyorum yani düşünmek eğlenceli hale geliyor

• 4 tane tuborg special üstüne 2 bardak biricik şarap içirdi kuzenlerim. sonra da videomu çekmişler videoyu buraya atsam fenomen olurum
  • dawras kullanıcısına yanıt
    efes extra nasıl çok çarparmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Lynchburg Lemonade, b53, long island, sex on the beach bunları deneyebilirsin güzel birada carlsberg ve budweiser

1 shot bira çarpıyor

Bundan kesinlikle dene. Fakat kış mevsiminde pek tavsiye etmem,tam bir yaz içkisi

nasıl yapıyoruz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Efes zaten berbat bomonti,tuborg,miller (tercihen bomonti) iç gerçek birayı gör efes çok kötü.

bomontide alkol mu var su niye içiyoruz onu.
  • Bomonti filtresiz
    Miller
    Üstüne tanımam.
  • "Duvel"

Carlsberg'te deneyebilirsin.
  • hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler alkol oranından sebep amsterdam navigator içiyorum ama tadı çok kötü resmen şerbet gibi çok şekerli başka bir alternatifte yok maalesef
  • Efes malt içiyorum genelde, valla ortamına göre değişiyor ya. Mesela bi gün oturduğumuz yerde canlı müzik mükemmeldi, mekandaki herkes tanıdıktı garsonlar müşteriler vs, ortam samimiydi yani. 4-5 birada sarhoş olmuştum o gün. Maksimum limitimi test edecek kadar param olmadı henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 26 Şubat 2016; 3:29:34 >
  • Herkes ani anlatmis bende taze bir animi anlatayim. Gecen ay votkadan kafayi bulduktan sonra kalan yarim siseyi sek kafama dikmisim, oglen kusmugumda uyandigimda dunu hatirlamiyordum.
    O gunden sonra votka ismi aklima geldiginde kusacak gibi oluyorum. Sadece bira artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Şubat 2016; 3:44:40 >
  • Millet buna niye sevinmiyor anlayamıyorum arkadaş daha iyi işte ben 30 40 tl veriyorum kafayı bulmak için 5 liraya buluyorsun daha iyi işte

adam gibi şeyler için be kırmızı tuborg şişe efes rakı iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 26 Şubat 2016; 13:55:51 >
  • UnLimiteD. kullanıcısına yanıt
    +tuborg special
  • Carlsberg veya Beck's iyidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.