Şimdi Ara

H 100 KAMYONETİM ÇALINDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi geçmiş olsun...Çok sevindim bulunduğuna....
  • Geçmiş olsun. Bulunmasaydı parçalanacaktı ama bizimkilerin yaptığı şekilde değil . Kasaya bomba koyulup patlatılıcaktı Suriye'de muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi gozunuz aydin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

Aracmızın bulunduğu bilgisi 12 şubat çarşamba günü geldi. Araç suriye sınırını geçmeye çalışırken yagmurdan dolayı camura saplanıp kalmış ve bu şekilde bırakıp kaçmışlar. araç tentesiz ve plakasız şekilde hataydan alındı. çok şükür bulduk allah kimseye göstermesin boyle şeyler kaskonuzu yapın tedbirinizi alın arkadaşlar.insan pişman oluyor sonradan

Allah'ın sopası olsa ......

• Devlet bu kadar bariz birşeyin önüne nasıl geçemiyor anlamıyorum. Ne jipler ne kamyonetler Suriye'ye geçiyor. Denetimi artırmak zor birsey mı? Gecmis olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi geçmiş olsun...Sevindim adınıza...Bu arada,fazla hasar var mı kamyonette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

Hadi geçmiş olsun...Sevindim adınıza...Bu arada,fazla hasar var mı kamyonette?

hepiniz saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

araçta pek bişey yok. tentesini sökmüşler ve kapı kilitleri kontak vs bozmuşlar. başka bişey yok arabanın içindeki ıvır zıvır bile yerinde duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Devlet bu kadar bariz birşeyin önüne nasıl geçemiyor anlamıyorum. Ne jipler ne kamyonetler Suriye'ye geçiyor. Denetimi artırmak zor birsey mı? Gecmis olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın..

Denetim var mı da arttırılsın :)

• Cok gecmis olsun hocam; cok sevindim bulunduğuna

• İyiki bulunmuş yoksa senin zavallı ekmek teknesine kim bilir kaç delik açılacaktı,gözünüz aydın.
  • 14 nisan 2014 şirinevlerde işyeri önünden Hyundai h 100 aracım çalındı ,bi haber yok hala inşallah cıkar diyoruz. 2013 2014 yıllarında 10 binlerce benzer kamyonet çalınmış ,kimsenin dikkatini çekmiyor mu cok merak ediyorum? 50 bin oluncamı bulunacak araçlar .
     H 100 KAMYONETİM ÇALINDI
  • Öncelikle geçmiş olsun,adınıza çok sevindim.

Konuya gelirsek;

Ülkeye bak ülkeye.Yol geçen hanına dönmüş.Her an bir tehlike.Kürtleri mi dersin,Suriyelileri mi,yoksa böyle hırsızları mı..

Gerçi Mit tırlarıyla Suriyedeki soytarılara cephane taşıyan bir başbakanımız olduğu için böyle küçük hırsızlıklar tabiki çok normal,veya milyon euroları sıfırlamalar felan.

Adamlar napsın,Suriye askerini bizim bop uşağı yardımıyla bombalayacaklar,e haliyle bu tür araçlar lazım onlarada.Sınır diye bir şey yok zaten,giren çıkan belli değil,adeta bir fahişeye dönmüş bir sınır.Çok normal karşılıyorum ben.

Çalın anasını avradını çalın.Bu ülkede namusluları beceriyorlar,çalın.Bizde arkamızı dönüp kıçımızı siz namussuzlara uzatalım zevk alıyoruz çünkü ülkece.

• bugun itibariyle aranıza katıldım. hayırlı olsun. şu araç takip sistemini taktırmadıgıma binlerce kez pişmanım. siz üşenmeyin hemne bugun taktırın. benim başıma gelmez demeyin.
  • geçen hafta bizim kayınpederin de işlerinde kullandığı h100 Kamyonet çalındı neyseki 4 gün sonra ankara da bir dinlenme istasyonunda aracı bulmuş jandarma

olayı anlatayım,

araç gece sarıyer'de kapının önünden götürülüyor, hemen çalındı diye tutanak falan tutuluyor beklemeye başlanıyor, aradan 4 gün geçtikten sonra gece 3 telefon geliyor ve araç ankara da bulundu gelin alın diye, sabah yola çıkılıyor jandarma ekipleri saolsun olayları anlatıyor, suriyede bu araçların arkalarına ağır silah konuluyormuş, o yüzden en çok tercih edilen araçmış

nasıl yakalandığına gelirsek

araç dinlenme yerine çekmiş çalan kişi, tabi jandarma da devamlı böyle olaylar olduğundan oralarda geziyormuş bakmışlar sürücü kapısının kapı kolu yok, plaka yepyeni araç eski, neyse tabi adamı buluyorlar dinlenme yerinde ruhsatı istiyorlar ruhsatta yepyeni plakayı sorduruyorlar konya da bi işyerine ait çıkıyor konyayı arıyorlar aracınız nerede diye adam da kapımın önünde diyor tabi, bu adamı alıyorlar içeri, içeri alırlarken de atıyor tutuyor hırsız ben bu kadara aldım aracı da bilmem ne de diye,

neyse bizimkilerde gidiyor savcılıktan bir kağıt alıyorlar plakasız olduğu için araç oradan istanbula getiriyorlar,

tabi çekici masrafı, muayane masrafı muayene olacağı için bakım masrafı kaçıyor doğal olarak ama sevindirici yanı araba bulundu,

inşallah en kısa sürede mağdur olanlarında arabaları bulunur,

bu arada bu araç çalındıktan iki gün sonra iki alt sokakta birisinin de kamyoneti çalındığını duyduk

• Merak ettimde bunlari nasil caliyorlar? Immobilizer varmi? Ona ragmen nasil caliniyor varsa eger?

• Arkadaşlar;

11.07.2014'te Maltepe' de evimin önünden 22:00-23:30 arasında 2007 model beyaz renk 34 ET 5359 plakalı Hyundai H 100 Panelvan aracım çalınmıştır. 17.07.2014 tarihinde HGS 'den Orhanlı' dan giriş yapmış gözüküyor. Emniyet Teşkilatına bilgi vermek istedik ancak ilgilenmediler. 155' e haber verdik tekrar anons ettiririz dediler. İçinde ticari ürünler vardı acaba bu yüzden mi çalındı yoksa başka bir amaçla mı bilemiyorum.

Görenlerin Allah rızası için 0537 850 77 48 ' e haber vermesini rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

İçimizdeki pislikler yetmiyormuş gibi bir de elin suriyeli teröristlerini doldurduk memlekete,bunlar geldiğinden beri bazı semtlerde sokağa bile çıkılmaz oldu.Geçmiş olsun inşallah bulunur.

içimizdeki pislik derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Suriyeye doğru gidiyosa hiçmi çevirme felan karşılaşmıyolar

Gecenın 3 ünde araç yola çıkıyor eger mazot çoksa basıyor gıdıyor yoksa bı köseye atıyolar
  • Sene 2014 te aynı durum bizdede yaşandı gece evin önünden götürdüler araç istanbulda geçmiş hgs aramıştı bizi o zamandaki plakasıyla mavi kamyonet diye ama bizimki beyaz dediğimizde karışıklık oldu o otomobilmiş denildi aradık ondada bulunmadı çok şükür geçen ay bulundu arabayı önce maviye sonra geri beyaza boyamışlar km 100 bindi 300 bin olmuş kapının biribini değişmişler büyük ihtimalle arabayı orda satmışlar çünkü arabaya binici birinin bindiği kesin bakım fln yapmışlar klima yoktu klima bağlamışlar kısmetimizde varmış 8 yıl sonra çıktı geldi ümidi kesmeyin <3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.