Şimdi Ara

H 100 KAMYONETİM ÇALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARAÇ SURİYEYE GÖTÜRÜLMEK İSTENİRKEN BULUNDU.

DÜN GECE EYÜP EDİRNEKAPIDA İŞYERİMİN ÖNÜNDE BIRAKTIĞIM H100 KAMYONETİM ÇALINDI.

SABAH İŞYERİNE GELDİĞİMDE ARAÇ YOKTU SAAT KAÇTA ÇALINDIĞINI BİLMİYORUM. OGS VE HGS DE PLAKANIN GİRİŞ ÇIKIŞI GÖZÜKMÜYOR. GERÇİ PLAKASI DURUYOR MU ALLAH BİLİR.

İNTERNETTEN ÇALINTI KAMYONET HABERLERİNE BAKTIM PEK İÇ AÇICI GÖZÜKMÜYOR. HABERLER HATAY SURİYE HATTINI İŞARET EDİYOR. NE DİYİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher -- 18 Şubat 2014; 10:51:36 >

• Geçmiş olsun
  • Çok büyük geçmiş olsun büyük ihtimalle plaka değiştirilmiştir. Aracın en son park halinde olduğu yerde hiç güvenlik kamerası yok mu? Çevredeki gidebileceği güzergahlarda bulunan kameraları dahi inceleyin. Mutlaka birinde ortaya çıkacaktır.
  • çok teşekkür ederim allah razı olsun. işyeri kamerasınin dışardaki kamerası kapının önüne doğru bakıyor. aracı park ettiğimiz yeri tam göstermiyor ama yine de izliyoruz sokaktaki hareketlilik falan farkederiz umuduyla
  • geçmiş olsun üstad tez zamanda bulunur inşallah
  • Bence sizin araçla plaka değiştirip kagıt ya da hurda toplayacaklar yerinizde olsam geceleri belli başlı yerlerde turlarım...

Birde sizin oralarda tinerci sokak çocugu evsiz gibisinden takılan varsa bi paket sigara birde yemek yedirip bilgisi olup olmadıgı konusunda soruşturabilirsiniz......

Sizin arabayı çalan kişi amaçsız ya da ilk satırdaki mesajımdaki gibi kagıt kürek işinde kullanılmak amacı ile götürülmüştür....

Geçmiş olsun unutmadan,inşallah en kısa zamanda bulursunuz.
  • arkadaşlar saolun tekrardan

hocam çevremizde araştırıyoruz rami civarında geçen ay 28 kamyon çalındığından bahsediyolar.

söylenenlere göre bunların 27si hatay civarında görülmüş. sizin dediğniz gibi olsa az da olsa bulunma ihtimali var ama aksi takdirde geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1987 MERCEDES 200 D ALDIM! ! !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

arkadaşlar saolun tekrardan

hocam çevremizde araştırıyoruz rami civarında geçen ay 28 kamyon çalındığından bahsediyolar.

söylenenlere göre bunların 27si hatay civarında görülmüş. sizin dediğniz gibi olsa az da olsa bulunma ihtimali var ama aksi takdirde geçmiş olsun.

Suriyeye mi götürüyorlar acaba ,Uçak savar monte etmek için ?

Kafam karıştı cidden....
  • mert107 kullanıcısına yanıt
    söylentiler o şekilde.

haberleri inceliyorum hep karşıma suriye ile alakalı şeyler çıkıyor.
  • Çok geçmiş olsun.Bu aralar kamyonetler sürekli çalınıyor özellikle bomba patlatma eylemi yapılabilmesi için.
  • İçimizdeki pislikler yetmiyormuş gibi bir de elin suriyeli teröristlerini doldurduk memlekete,bunlar geldiğinden beri bazı semtlerde sokağa bile çıkılmaz oldu.Geçmiş olsun inşallah bulunur.
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Forumda yine bir arkadaşın aracı çalınmış ve 1 ay civarı bir süre sonra bulunmuştu. Umarım sizin de sağ salim bulunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun umarım kaskosu vardır. bu tip araçlar suriye de uçaksavar bataryası bağlamak için kullanılıyor. hatay dan sorup soruşturulmadan geçiriliyor. bir bakıma devlet kendi eliyle bu işlere önayak oluyor.
  • geçmiş olsun üstad tez zamanda bulunur inşallah
  • Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur aracın.

• Polis veya trafik vakfi cekmis olabilir. Sorguladiniz mi?

• Geçmiş olsun, bu aralar çalınma haberlerini daha çok duyuyor gibiyim, Allah hepimizi kötü insanlardan korusun,
  • Suriyeye doğru gidiyosa hiçmi çevirme felan karşılaşmıyolar
  • çok tesekkur ederim arkadaslar. kamera kayıtlarında aracın çıkışı gözüküyor sokakta ama kimin çaldığı gözükmüyor.

polise bilgi verdik herhangi bi trafik otoparkında olsa bilgimiz olurdu heralde. kendim de yakın yerlerdeki bazı otoparklara mahallelere baktım ama nafile
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.