< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 4 Ağustos 2020; 18:9:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 4 Ağustos 2020; 18:9:29 > |
Sel hasarlı araçlar büyük risktir elektronik aksam zarar görmüştür birde panamera ustası yok parçası pahalı
|
Sel hasarlı araç alınmaz, nokta. Daha da yoruma gerek yok.
|
Bu tarz araçlar genellikle zenginlere hitap eder kimse hasar kayıtlısını almaz adamlar sizin veya benim gibi hasar kayıtlı da olsa alayım temiz temiz kullanayım demiyor bu sebepten satamayabilirsiniz
|
Fiyat olarak temizi 600 k ise 350k ya alırım haricinde anlamı yok. Ülkemizde passatın satma sebebide bu adam panameranın riskine girmeyip 0 passat alıyor arada belki 20 gömlek fark var ama durum böyle almaktan ziyade yürütebilmek önemli
|
sayin yazar kuvvetli bir tecrube edineyim diyor.
ustelemeyin artik. al hocam, ileride "film gibiydi ne aldigim gunu ne sanayide gecirdigim anlari ne de zararina sattigim finali unutmayacagim" der torunlarina anlatirsin. |
150000 km olanı al, bunu alma
|
Arkadaşlar, konu özelinde herkese yazıyorum, elektronik aksam suya girdiğinde bozulur ve çalışmaz.Cep telefonu örneğin, suya girdiğinde işi biter, bir daha da dikis tutmaz.Sel hasarı almış araç uzun süre suyun içinde kalmış, elektronik aksamı bozulmuş araçtır, ne yaparsanız yapın, dikiş tutmaz, sel hasarlı araçları trafikten çekmek lazım bana kalırsa.Agir hasar kayıtlı araç yerine göre alınabilir ama sel hasarlı araç alınmaz.
Bu gece de uyku tutmadı, forumda gezmeye devam. |
Hocam her şeyi geçtim bu bodykit arabayı çok kötü göstermiş. Ayrıca 250bin tramerli araç büyük risk bence
|
Geçen sene benim "kıytırık corollam" selde kaldı 2 ay uğraştım aracı adam edemedim ve sattım, araç full paketti tüm sensörler ve beyin yanmış motor yarı rektefiye istiyordu. Şimdi bu konuyu görünce yazmak istedim belki hayalin ya da be bileyim ukde kaldı içinde ama ne alıraan al sel hasarlı alma... Tamamen suda kalmış ise içinde ki yosun kokusu bile çıkmıyor :( karar sizin... Bak hatırladım yine hüzünlendim:(((
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Haziran 2020; 0:15:10 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Haziran 2020; 1:6:40 > |