Şimdi Ara

Sel Hasarlı Porsche Panamera S Alınır mı? (Edit:5.30i Alındı.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
9.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayin yazar kuvvetli bir tecrube edineyim diyor.

ustelemeyin artik.

al hocam, ileride "film gibiydi ne aldigim gunu ne sanayide gecirdigim anlari ne de zararina sattigim finali unutmayacagim" der torunlarina anlatirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım motor yapılmış alt blok değiştirilmiş motorda herhangi bir mekanik sorun var mi ? özellikle motor soğukken biri marşa bassın sizde motoru dinleyin genelde düzensiz çalışma vs ilk marşta belli oluyor. rektefe olması kötü birşey değil silindirler anayatak piston ve krank fabrika çıkışına dönüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam size şunu demek istiyorum sel hasarlı araç başınızı ağrıtır inanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartipi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2011-audi-a8-4.2-fsi-quattro-long-bayi-cikisli-770814594/detay
    Hocam arkadas sirf 4 ceker istemedigi icin sel hasarli arac almaya razi. 4 cekere razi olsa Panamerada bulacak zaten. ilandaki arac da quattro.

• bu devirde bu kadar elektronik dijital sistemin olduğu otomobilde değil sel hasarlı porsche suya düşmüş telefon bile almam.
  • bir ilan daha girmiş hocam 610 bin tl bütçeniz dahilinde ise onu değerlendirebilirsiniz
  • Hocam sel hasarlı araç 67.000 km yazılmış ancak koltuklar pek 67.000km gibi durmuyor :)
    Sanırım benzinli istiyorsunuz. Dizelde baya seçenek var ama benzinlide alternatif sadece bu araç var. Ön tampon değişimi hariç boya ve değişen yok demişler. Doğruysa bence kesinlikle diğer aracın yerine tercih edilebilir.
    ''Peak Motors''2010 PORSCHE PANAMERA S PDK ISITM AİRMATİC CHRONO
    İlan No: 834625558

Ayrıca bana göre Porschelerde Chrono olması gereken bir donanım, begendiginiz aracta mevcut değil.
    Bodykit hoşunuza gittiyse kullandıktan bir süre sonra bu araca da yaptırabilirsiniz. Ama bence gerek yok. Bodykit bence çok abartı duruyor :). Bence normal hali daha güzel.
    Servis olarak istanbul avrupa yakasında Bavaria Porsche var. Oraya baktırabilirsiniz.
    Hakkınızda hayırlısı olsun, benim tavsiyem sel hasarlı aracı almayın..

• Sel hasarlı araç alınır mı diye soru sorup başlık açmışsınız . Konuya cevap yazanların tamamına yakını alınmaz , uzak dur demiş, bence sorunuzun cevabını almışsınız .Sel hasarlı araçlar çok iyi tamirat görüp baştan aşşağı detaylı temizlik yapılsa dahi ilerde elektronik aksamda, motorda büyük sıkıntılar çıkarabiliyor , kaporta aksamında gözle görülen , görülmeyen yerlerde paslanma meydana gelebiliyor . Ayrıca araca yarım motor yapılmış , o motorun da ne kadar gideceği belli değil .Bu kadar adam alma demiş , paranla rezil olursun . Eğer macera arıyorsanız alın .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Hocam sel hasarlı araç 67.000 km yazılmış ancak koltuklar pek 67.000km gibi durmuyor :)
    Sanırım benzinli istiyorsunuz. Dizelde baya seçenek var ama benzinlide alternatif sadece bu araç var. Ön tampon değişimi hariç boya ve değişen yok demişler. Doğruysa bence kesinlikle diğer aracın yerine tercih edilebilir.
    ''Peak Motors''2010 PORSCHE PANAMERA S PDK ISITM AİRMATİC CHRONO
    İlan No: 834625558
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-peak-motors-2010-porsche-panamera-s-pdk-isitm-airmatic-chrono-834625558/detay

Ayrıca bana göre Porschelerde Chrono olması gereken bir donanım, begendiginiz aracta mevcut değil.
    Bodykit hoşunuza gittiyse kullandıktan bir süre sonra bu araca da yaptırabilirsiniz. Ama bence gerek yok. Bodykit bence çok abartı duruyor :). Bence normal hali daha güzel.
    Servis olarak istanbul avrupa yakasında Bavaria Porsche var. Oraya baktırabilirsiniz.
    Hakkınızda hayırlısı olsun, benim tavsiyem sel hasarlı aracı almayın..
    Ekleme: Chrono ile birlikte “Sport Plus” seçeneği geliyor. Ayrıca yeni model Porschelerde Chrono ile ufakta olsa hızlanma süresine katkısı oluyor ve Launch control özelliği geliyor. Bu araçta hızlanmaya katkısı oluyor mu veya launch control geliyor mu bilmiyorum ama “sport plus” mevcut. Sel hasarlı araçta yok. Sport plusu aktif ettiğinizde aracı daha keyifli hale getiriyor.
    Siz arkadan itiş ve benzinli istediğiniz için seçenekler çok az. Ancak ilanlara baktığımda panamera 4 olarak eklenen araçların arasında düz panameralar da var gözüküyor. Bazen yanlış ekleyebiliyorlar. Araç sahipleriyle görüşmek lazım.

• Hk@n kullanıcısına yanıt
    Banada koltuklar 60.000 gibi gelmedi. Onceki arac sahibi Tuvturk’ten baktirdim km orijinal dedi ama bilemedim.

Cevap veren herkese tesekkurler. Birileri bana cesaret versin istemistim ama herkes alma diyor. Bir sure ilanlari takip edip, bulabilecegim en temizini almak daha mantikli sanirim.

• bir okadarda masrafı olur.
    en fazla 20bin tl verilir
    [evet biliyorum ağır hasar kayitli dandik arabalari bile 100bin'e koyuyorlar]

• Sel hasarlı şahin dogan bile alınmaz. Değil yarım trilyona Porsche. Elektroniği her an elinde kalabilir

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Konuyu baştan sona okudum, bahsekonu araç yerine önerilen tüm araçların ilanlarına da baktım, sizin seçtiğiniz araç hepsinden daha güzel, şık, albenili. İstisnası masserati ilanı atmış bir arkadaş o aracı çok beğendim, panameradan da iç ve dış olarak daha cazip geldi bana.

Tabi bu tür bütçeler benim için hayal, bırakın arabaya, eve bile (olsa bu kadar param) 40 kez düşünerek bağlarım şu parayı ki siz altından rüzgar geçen bir mala (içinden de sel geçmiş öncesinde) bağlayacaksınız.

Aracı ille de almak niyetindeyseniz, sel hasarı konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum, 3 yılda mutlaka bazı sorunlar çıkardı, servis kayıtlarına baktırın, sel ile alakalı olabileceğini düşündüğünüz tamiratlar yapılmış mı? İyi bir özel servisi var diyorsunuz madem, aracı oraya mutlaka gösterin, araç içinize sinerse alırsınız, satarken de her malın bir alıcısı olacağına inanıyorum.

• Acelesi yoksa biraz daha bekleyin, elbet düşer ilana. Selden gitmişten hayır gelmez evlat. :) Hayırlısı...

• Ben olsam almazdım. Yüksek bütçelerden bahsediyoruz. Böyle bir aracı almak için fiyatının aşırı cezbedici olması lazım ki o riske değsin.
  • Konuya baştan aşağı baktım

Zenginin malı, Fakirin çenesini yorar misali herkes kendi alacak gibi heyecanlanmış adam parasıyla heyecan yarattı forumda Araba linki atanımı dersin yok 2007 maseratisimi yok Bmw simi Ulan güleceğim yoktu teşekkürler zengin porşeci kardeş bu heyecanı yaşattığın için foruma milletin lüks araba araştırası varmış konu sahibinden daha çok heyecanlandı millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 23 Haziran 2020; 11:55:53 >

• Şu an başka araç yok diye göz göre o paraya sel hasarlı araç almanın mantığını halen çözebilmiş değilim... yoksa şu an başka araç, alma sende kardeşim... başka marka al, olunca değiştirirsin...

Bu kafayla zaten alıp zarar edip pişman olman müstehak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.