Şimdi Ara

Sel Hasarlı Porsche Panamera S Alınır mı? (Edit:5.30i Alındı.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
9.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zerathull

Guldurdunuz hocam. Fakat aracta aradigim her sey var, sebep bu. Arkadan cekis, v8 atmosferik motor, fabrika cikisli egzoz sistemi ve body kit, 4 kapi olmasi.
    Hocam herşeyi geçtim.araba 4 4 Luk yapılmış ve sıfır pürüz kalmış.satarken sizin kadar bu araca kafayı takmış birini bulmanız gerekecek.satisi çok zorlayacak.

Bu bütçede araç alacak biri sizin kadar yakmadiysa modele konforlu ,sorunsuz,tramersiz,performanslı sürüyle alternatifi varken bunu almaz.40 bin TL ye araç almiyorsunuz,sorun çıkarsa içinde çiçek yetistiririm diyeceğiniz bir araç değil.

İnsanın heves ettiğine sahip olması kadar güzel birşey yok,çok taktiysaniz elbet alin,ama binerken bişe olmadı diyelim en kotu satarken bu bayrağı buraya kim dikti deme sonra :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Guldurdunuz hocam. Fakat aracta aradigim her sey var, sebep bu. Arkadan cekis, v8 atmosferik motor, fabrika cikisli egzoz sistemi ve body kit, 4 kapi olmasi.

güçse güç. atmosferik motor. niye illa porsche anlamadım gitti..

• Bu arabanin yakiti en az 5 litre daha fazla benzer performansa ragmen. Bir de o kadar para verecegim arac gozume de hitap etmeli hocam. E60 kasa maalesef bana gorsel olarak hitap etmiyor.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    İnanilmaz taktim ya, acip acip videoyu izliyorum o derece.

• Hocam biraz ilan takibi için zaman verin kendinize illa temizi gelir.Sonucta hemen satilcak sizin kacirip uzuleceginiz bir araba degil ( sel hasarli ve ultra lux segment olmasindan dolayi).Para sıkıntı olmasa bile sürekli bişeyler çıkıp yaptirmaya ugrasirken arabadan sogursunuz.Tahminim arabanin zaten elektronik arizalar cikardigi yonunde bu 3 yıl içinde.Sizi de anlamak lazim benimde panamera alcak butcem olsa benimde elim ayagim durmazdi heralde 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz diye bir şey yok sadece doğru rakam ı ödemek ile ilgili bir şey bu,şuan ikinci el piyasasında çoğu araç ağır hasarlı zaten

• Alacaksan al ama fiyatı iyi öldür 500 çok o araca

• bile bile lades.
  • Sakın almayın.
    Sel hasarlı arac alınmaz. Normalde saglam dıye satılan 2. ellerde ne duzenbazlıklar goruyoruz. Arac sızde oldugu muddetce sureklı masraf cıkartacaktır. Ustelık satmaya kalktıgınız zaman cok buyuk zarar edeceksınız. Ama!!!
    Illa alacagım dıyorsanız fabrıkasıyla temasa gecın. Aracın durumunu anlatın. Egerkı onlar sıze garantı verırse ( aracın tamırden sonra sorunsuz yurumesı konusunda) o zaman alırsınız. Baska bır mantıgı yok.
    Son olarak aracı satan veya yakın cevrenızdekı kısılerden bır sey olmaz gıbılerınden laflara fazla ıtıbar etmeyın.
    Ekonomık durumunuz ne kadar ıyı olursa olsun verdıgınız para az degıl. Rıske gırmeyın. Isınızı garantıye alın. Aracın vıdeolarını ızleyıp! Gaza gelıp alayım bır sey olmaz, sakın demeyın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 23 Haziran 2020; 5:0:5 >
  • Hocam BMW sahibiyim ve BMW yi cidden beğeniyorum yine de M5 mi panera mi derseniz panemara derim ki bu arac F10 bile değil.
    Tasarım teknoloji, iç mekan kalitesi ve lüks olarak panameradan geride.
    F10 olsa hani düşünülebilir.

Panemeraya rakip gösterilen araçlar maserati quattroporte, jaguar xj, cls, s serisi, BMW 7 falan.

Tabi bu araç sel hasarlı olduğu için karısına çıkan her arcatan iyi olacaktır fiyat performans olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam fiyat bandını bilmiyorum ama BMW 6 gran coupe de güzel araba. Arkadan çekiş güçlü motor isteklerini karşılar.

Türkiye de bulunur mu bulunursa kaça bulunur vergisi yakıt tüketimi sorunlarını falan geçersek Dodge charger srt de sizin beklentinizi karşılayabilir. Ama panameradan ucuz bulunuyorsa tabiiki.
    Hocam kendim baktım. Charger srt tr de hic yok.

Gran coupe sadece dizel gelmiş.

Sizin isteklerinizi karsilicak bu fiyat bandında gerçekten başka seçenek yok.

En yakina gelebilecek 750i var ki o da bir tane var listelenmiş:) ve aynı tadı vermez.

Ya alip gorucen ya da 4 cekere razı olacaksın o zaman seçeneklerin çoğalır.

• arabaya bak tam bir apaçi porsche si.. insanin basireti baglaninca kim ne derse desin fayda etmiyor.

Ustlerde bi yorumda siyah renkli olan var ici krem o araba dururken buna bakmam bile.. O da olmadi beyaz ilani atmis bi baska uye o da cok tatli.. arabayi 20 yas yasli gosteren gri renge kafayi takmak nedir hadi onu da gectim sanayi de modifiye yapilmis gibi arabanin butun o cekiciliginin agirliginin elitliginin icine etmisler resmen. Ustune bise sel hasarli. Hayirlisi olsun ne diyim..

• Bu araca bu parayi vermek boyle bir risk almak yapilacak os degil ! Maceraya girmeye gerek yok. Temizini alabilecek durumunuz da yoksa ciddi ciddi uzak durun bu arabadan. İleride cok uzer sizi. Benden soylemesi...

• Sel hasarlı bir aracı galeriden almak üzeresiniz. Fiyat da cezbedici değil. Aman diyeyim. İleride satmak isteseniz zorlanacaksınız.

• Sel hasarli arac piyango isi biraz sorunda cikarabilir sorunsuzda binilebilir eger sanayi isi cozumler bulmadilarsa (sensorleri kandirmak) gibi bilgisayara baglandigi an belli olur ama Ben senin yerinde olsam s90 t8 dusunurdum polestar body kitli tabiki panemera kadar keyif vermeyebilir ama ondanda assagida kalmaz suan bence panemeradan sonra en spor gorunen e segmenti arac net s90 dir

• Temizi 600K olan aracın sel hasarlısına 500K vermek pek mantıklı değil hocam. İlandaki araç ise, diğer ilanlardakiler daha mantıklı duruyor.

• Hocam arkadan itiş olunca pek seçenek kalmıyor malesef 4 kapı olarak. Siz içinize sinen bir aracı alın bodykiti de almanyaya gidip taktırabilirsiniz.

• Şu paraya alınacak öyle modeller varki. Yani sıkıntı çıkarabilecek arabayı alıp dert açma başına

• Panamera kadar spor karakterli olmasa da

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.