Şimdi Ara

Sel Hasarlı Porsche Panamera S Alınır mı? (Edit:5.30i Alındı.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
9.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sel hasarı 2017'de olmuş, şimdiye kadar bir şey olacaksa olmaz mıydı acaba?
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Dezavantaj demeyelim de, keyifsiz diyelim.
  • Sel hasarlı araç alınmaz, nokta. Daha da yoruma gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sel hasarlı araç alınmaz. ya da alınır ama bu fiyata alınmaz. ne tür sürprizler çıkartır bilinmez. o yüzden karar sizin. para da sizin. olası arızalar silsilesinde uğraşacak olan da sizsiniz... keyif süreyim derken nefret de edebilirsiniz araçtan. bence biraz daha bekleyin derim.
  • Sel hasarlı araç 1 TL bile olsa alınmaz, nokta.

• Bu kadar para söz konusuyken riske girmeyin bence hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım aracı çok beğendiğim için birileri al desin diye uğraşıyorum. Haklısınız. Fakat araç bir türlü aklımdan çıkmıyor nedense. Uzun zamandır bir araç için bu kadar heveslenmemiştim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Sanırım aracı çok beğendiğim için birileri al desin diye uğraşıyorum. Haklısınız. Fakat araç bir türlü aklımdan çıkmıyor nedense. Uzun zamandır bir araç için bu kadar heveslenmemiştim sanırım.
    anlıyorum. ama bu satan şahıs da sizin gibi insanlar oltaya gelsin diye aracı süslemiş sanırım. siz de aracı görünce aklınız başınızdan gitti. normaldir. ama aldanmayın. dış görünüş aldatıcıdır. belki bir sürü sorunu var ve uğraşmaktan bıktığı için kamufle edip satıyordur. bilemezsiniz ki.. o yüzden iyi düşünün derim.
  • Hocam araba dış görünüş açısından muazzam ama sel hasarlı olması sizi üzer

• quote:

Sel hasarı 2017'de olmuş, şimdiye kadar bir şey olacaksa olmaz mıydı acaba?
    Buyuk ihtimal haklisin 3 sene uzun zaman.
    AMa su ozellikle elektronik aksamin oksitlenmesini hizlandirir. Bir anda cikmaz ortaya yavas yavas sorunlar artabilir.
    Yine de 3 yil uzun zaman risk az denebilir.

Bir de sorun cikmadigina emin misiniz? Belki zirt pirt elektronik arizalar cikiyor ve tamir ediliyor hatta belki gecistiriliyor. Bundan emin olma sansiniz var mi?
    Bunu ucuza alican satarken de yine ucuza saticaksin.
    Onun yerine hasarsizini pahaliya alsan satarken de yine pahaliya satarsin. Arada cok bir fark olmaz gibi geliyor hatta hasarli da daha cok bile zorlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 23 Haziran 2020; 1:24:23 >
  • Hocam aracin fabrika cikisli hali bu. İnternete panamera grand gt yazarsaniz gorebilirsiniz. İlk mesajdaki videoyu izler misiniz? 9. Dakkadan sonraki kisim calistirma ve kalkis. Gercekten muazzam.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Hocam arabanin benzeri yok ki. Sikinti o. Temizi yok o yuzden. Aracin onceki sahibiyle gorustum detayli. Hicbir sorun yasamafigini soyledi. O da almadan once Bavyera’ya goturmus sikinti yok demisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Haziran 2020; 1:27:23 >
  • quote:

Hocam aracin fabrika cikisli hali bu. İnternete panamera grand gt yazarsaniz gorebilirsiniz. İlk mesajdaki videoyu izler misiniz? 9. Dakkadan sonraki kisim calistirma ve kalkis. Gercekten muazzam.
    karar sizin. ben panameradan anlamam. ama sel hasarından az buçuk anlarım. ha bir de motoru yapılmış araç da almam. ne marka olursa olsun. fabrikasyonla ustanın yaptığı araç bir olmuyor.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. O zaman bence alınabilir. Bütçeniz daha yuksekmis zaten sorun çıkarsa yaptırırsın arada. Ona da istediğim araca binmek için ekstra gözden çıkardım dersiniz.

Neden sadece 3 tane panemara s var o çok ilginç. Türkiye'ye gelmedi mi yoksa insanlar satmıyor mu?

• Arkadaşlar, konu özelinde herkese yazıyorum, elektronik aksam suya girdiğinde bozulur ve çalışmaz.Cep telefonu örneğin, suya girdiğinde işi biter, bir daha da dikis tutmaz.Sel hasarı almış araç uzun süre suyun içinde kalmış, elektronik aksamı bozulmuş araçtır, ne yaparsanız yapın, dikiş tutmaz, sel hasarlı araçları trafikten çekmek lazım bana kalırsa.Agir hasar kayıtlı araç yerine göre alınabilir ama sel hasarlı araç alınmaz.

Bu gece de uyku tutmadı, forumda gezmeye devam.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Cok az gelmis hocam. Daha cok 4 ceker tercih edildigi icin. Bende sanirim riski goze alip alacagim.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Camaro veya Mustang dusunmez misin hocam peki?

Türkiye piyasasina daha cok hitap eden bir model Mustang.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkseee -- 23 Haziran 2020; 1:33:12 >
  • anlkseee kullanıcısına yanıt
    2 dakika once esimle Camaro ve Mustang’i konusuyorduk fakat maalesef imkansiz. Zira 4 aylik bebegimiz var:)

Yoksa kesinlikle bu araclari dusunurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Haziran 2020; 1:38:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.