Şimdi Ara

H.B persil Sıvı Deterjan yanıyor..... - Kampanya Bitmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

bu diş fırçasını hiç önermiyorum hocam. aşırı kimyasal varmış. asıl diş hekimim ve idareten gittiğim hekimimde aynı şeyi söyledi.

Diş macunu? Colgate optik white çok iyi, güzel beyazlatıyor vs diye biri tavsiye etmişti o sebeple aldım. Almasa mıydım :( Hay Allah.
  • Deterjan kartelleri şimdi de sıvı deterjanları öne çıkartmaya başladılar...İnanmayın arkadaşlar...Toz deterjanlar en iyisi...
    Sıvılar leke falan çıkartmıyor...Sadece giysideki tozu toprağı ve teri atar...
  • Fixlendi. 6 adet aldım 14.94 e. Güzel fırsat oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Persil çok berbat sağlığa da normalden 5 kat zararlı dedi hanım deterjan konusunda blog yazarı olduğu için güvenmek zorundayım

hangisini öneriyor sorabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1+1 çıkmıyor eminmisiniz çıktığına
  • Patladı arkadaşlar, bir saat önce 1+1 bedava idi, şu anda değil. Ayrıca 50 TL ve üzeri kargo ücretsizdi yine şu anda değil. Böyle fırsatları gördünüz mü, düşünmeden yapıştıracaksınız siparişi...
  • Az once mail geldi kargoya bile verilmiş simdi denedim +1 çalısmadı kampanya bitmiş galiba baslıgı degiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnaa35

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Persil iyi değilmiş hanım söyledi, vazgeçtim.

hocam hangisi iyimiş peki ben pek anlamamda malum bekar adamız ona göre alalım

omo ya da kosla en iyisi.

ben sıvı detarjanı takım elbisenin pantolonlarını yıkamak için alıyordum, çünkü bazı markalarda toz deterjanla bir-iki yıkamada pert oluyor sonra da bunu siz detarjanla yıkamışınız diyip kullanıcı hatası diyorlar. Sonra arkadaşlardan duyduk sıvı deterjanı tespit edemiyorlarmış, kıllık yapmasınlar diye alıyorum ama gerçekten ne omo ne başka marka SIVI deterjanlar işe yaramıyor, hiç leke çıkarmıyor. En sağlamı toz deterjan bana göre. İnatçı lekeler için tek çözüm hala Kosla nın türevleri.

• Kargo bedava olsun diye 22 tane aldım 2 evin yıllık deterjan ihtiyacını karşıladım kargosu şimdi geldi

2.5 liraya geldi tanesi, süper fırsat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 25 Ağustos 2014; 14:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Kargo bedava olsun diye 22 tane aldım 2 evin yıllık deterjan ihtiyacını karşıladım kargosu şimdi geldi

2.5 liraya geldi tanesi, süper fırsat oldu.

Aynen arkadasım benim kargoda geldi 1+1 sorunsuz sıkıntısız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.