Şimdi Ara

[H] Grim Batol - <One to Seventy> Guild (Yeni bir oluşum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır aklımda olan bir düşünceyi hayata geçirmek için ilk adımlarımızı bir kaç arkadaş sayesinde attık. Kısaca size bundan bahsedeyim. <One to Seventy> diğer guildlerin aksine çok farklı bir amaca ve yapıya sahip. One to Seventy, adından da biraz anlaşılabileceği üzere en alt seviyeden en üst seviyeye hitap eden uluslar arası bir oluşum, bunun yanında belirli bir sınıf ayrımı yok.

Guilding kuruluş amacı, WoW dünyasında oyuncuların karakterlerini geliştirirken, öğrenirken, oyunun bir MMORPG olduğunu oyuncularına hissettirmesi. Yeni veya eski oyuncuların bu uzun yolculukta birbirlerine yardım etmelerini,bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını, yararlanmalarını, yeni ve farklı kültürden arkadaşlıklar kurmalarını sağlamak istiyoruz. Henüz yeni bir oluşum olduğu için bir takım sorunlar orataya çıkabilir, bunlardan en önemlisi guilding ne kadar süre ayakta kalabileceğidir. Daha önce böyle bir oluşum olmadığı için şüphesiz en büyük sorunumuz budur. Tabi bunun sonucunu zaman gösterecek. Şimdilik az üyemiz var, bizim tek isteğimiz birbirine her konuda yardımcı olabilecek insanları tek bir çatı altında toplamak.

Eğer sizde <One to Seventy> ile birlikte yolculuğunuza devam etmek isterseniz, oyun içinden Valenthallas, Vonderbold ve Okrad'a ulaşabilirsiniz. Yeni oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

• Güzel bi oluşum başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimore

Güzel bi oluşum başarılar.
    horde ally ? aslında üst konuya yazsan daha iyi olurdu başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodThief

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

Zaten yazmış sanırım[H]diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hothor

quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

Zaten yazmış sanırım[H]diye.

Alıntıları Göster
    Evet başlık [H] diye yazmıştım yinede buraya da yazayım. Guildimiz Horde tarafındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Evet başlık [H] diye yazmıştım yinede buraya da yazayım. Guildimiz Horde tarafındadır.

Alıntıları Göster
    geçen gün arkadaşla merak yüzünden serverları dolaştık.

oyunu herşeyiyle bilen Türklerle oynamak isteyen ama düzenli bir organizasyonun yapalımıyor olmasından şikayetçi o kadar Türk varki anlatamam.

hertürlü serverda aynı durum sözkonusu.bir Türk , guild kurmuş player sayısı 20 yi geçmior tabi durum böyle olunca adamlar ssc tk giremiyor.ama cidden birçok serverda durum aynı.

serverlardan guildsiz Türkleri topla deseler.orgimarda zıplayan adamlardan bt yapacak kalitede raid çıkarılabilir düşüncesindeyim

yani bu konuyu açan arkadaşta şunu bilsinki bu konuyu gerçekten bişeyler olsun umuduyla okuyan birçok kişi var ama organizasyonun ciddiyeti konusunda duydukları endişe yüzünden bişeyler yazmaya çekiniyorlar bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

geçen gün arkadaşla merak yüzünden serverları dolaştık.

oyunu herşeyiyle bilen Türklerle oynamak isteyen ama düzenli bir organizasyonun yapalımıyor olmasından şikayetçi o kadar Türk varki anlatamam.

hertürlü serverda aynı durum sözkonusu.bir Türk , guild kurmuş player sayısı 20 yi geçmior tabi durum böyle olunca adamlar ssc tk giremiyor.ama cidden birçok serverda durum aynı.

serverlardan guildsiz Türkleri topla deseler.orgimarda zıplayan adamlardan bt yapacak kalitede raid çıkarılabilir düşüncesindeyim

yani bu konuyu açan arkadaşta şunu bilsinki bu konuyu gerçekten bişeyler olsun umuduyla okuyan birçok kişi var ama organizasyonun ciddiyeti konusunda duydukları endişe yüzünden bişeyler yazmaya çekiniyorlar bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    Rockman yorumun için teşekkür ederim. Şuanda ne gibi sorunların oluşabileceği, alınan risklerin farkındayız elimizden geldiği kadar guildi ayakta tutmaya çalışacağız ama dediğim herşeyin yerli yerine oturması için biraz zamana ihtiyacımız var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Rockman yorumun için teşekkür ederim. Şuanda ne gibi sorunların oluşabileceği, alınan risklerin farkındayız elimizden geldiği kadar guildi ayakta tutmaya çalışacağız ama dediğim herşeyin yerli yerine oturması için biraz zamana ihtiyacımız var.

Alıntıları Göster
    Vallaha ben Grim Batol'deyim..Server'da kaliteli Türk guildleri mevcut(ki ben bunlardan birinin üyesiyim)..
    ama Rokman'in de dediği gibi adam akıllı raid yapabilen türk guildleri bulmak zor..Bulduğunda da girmesi ayrı bi zor çünki haklı olarak belli bir item v.s. düzeyinde player istiyorlar..
    Dolayısı ile oluşumunuz yeni kasacak ve raid için guil bulamayan arkadaşlar için oldukça iyi gibi duruyor..
    Lakin anladığım kadarı ile karma bir guild olmayı düşünüyorsunuz,ben gibi ingilizcesi zayıf olanlar için biraz sıkıntı yaratabilir bu durum..
    Genede tüm sorunların üstesinden gelip iyi bir yerlere gelmeniz temennisi ile..
    Elimizden bir yardım gelrse seve seve destekleriz..(benim Grimdeki char yeni olsa da elden ne gelirse yaparız)..
    Maksat oyunda Türkler biyerlere gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

Vallaha ben Grim Batol'deyim..Server'da kaliteli Türk guildleri mevcut(ki ben bunlardan birinin üyesiyim)..
    ama Rokman'in de dediği gibi adam akıllı raid yapabilen türk guildleri bulmak zor..Bulduğunda da girmesi ayrı bi zor çünki haklı olarak belli bir item v.s. düzeyinde player istiyorlar..
    Dolayısı ile oluşumunuz yeni kasacak ve raid için guil bulamayan arkadaşlar için oldukça iyi gibi duruyor..
    Lakin anladığım kadarı ile karma bir guild olmayı düşünüyorsunuz,ben gibi ingilizcesi zayıf olanlar için biraz sıkıntı yaratabilir bu durum..
    Genede tüm sorunların üstesinden gelip iyi bir yerlere gelmeniz temennisi ile..
    Elimizden bir yardım gelrse seve seve destekleriz..(benim Grimdeki char yeni olsa da elden ne gelirse yaparız)..
    Maksat oyunda Türkler biyerlere gelsin :)

Alıntıları Göster
    hayırlısı olması dilegiyle bende grim batolda yeni warlock kasıyorum (47) aranızda olmak zevk veriri

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

hayırlısı olması dilegiyle bende grim batolda yeni warlock kasıyorum (47) aranızda olmak zevk veriri

Alıntıları Göster
    Başarılar dileğiyle bu tip guildlerin meraklısının daha çok Rpg serverlarında frp severler olduğu kanısındayım bildiğim kadarıyla G.Batol PvP yani herkes meşgul sanmıyorum öyle bir oluşuma katılsın ama yeni karakterleri kasanlar için durum ne olur bilemem, başarılar dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Başarılar dileğiyle bu tip guildlerin meraklısının daha çok Rpg serverlarında frp severler olduğu kanısındayım bildiğim kadarıyla G.Batol PvP yani herkes meşgul sanmıyorum öyle bir oluşuma katılsın ama yeni karakterleri kasanlar için durum ne olur bilemem, başarılar dileğiyle.

Alıntıları Göster
    grim batolda acıpda ayakta kalmak zor olacakdır daha yenı server tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

Alıntıları Göster
    auchıondon a beklerız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

auchıondon a beklerız

Alıntıları Göster
    Guildin kuruluş amacı çok güzel ama sonu kesin olarak hüsran sana söyliyeyim. Ben nerde Türk oyuncu görsem kaçarım. Hatta Türk oyuncu olduğundan eminsem, Türkçe konuşmam ingilizce konusurum. Benim Türk olduğumu öğrenip yavşamasınlar diye. Kimse yanlış anlamasın Türk'lüğümle övünürüm. Ama WoW dünyasında başıma ne geldiyse Türk oyuncuların şerefsizliklerinden geldi. Şu an frp bir serverdayım ve en güzeli Türk oyuncu yok denecek kadar az ya da ben keşfedemedim. Keşfetmekde istemem.

Tercih meselesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

+1

Alıntıları Göster
    iyidir grim batol
    hayirlisi olsun. basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHapLo

iyidir grim batol
    hayirlisi olsun. basarilar

Alıntıları Göster
    Guild hayırlı olsun ama ayakta durmak hakikaten zor olacak. Hem kuruluş amacı farklı hem de Grim Batol.. Umarım uzun zaman yolunuza devam edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theode

Guild hayırlı olsun ama ayakta durmak hakikaten zor olacak. Hem kuruluş amacı farklı hem de Grim Batol.. Umarım uzun zaman yolunuza devam edersiniz

Alıntıları Göster
    grim batoldeyim bir kaç guilde girdim ve şu anda guildsiz takılıyorum neden mi
    guildler çok kuralcı sanki ülke yönetiyorlar millet oyun olduğunu unutmuş girdiğim guildlerde hiç rahat olamıyorum çoğu zaman tartışma çıkıyor genelde bende hiç bir guilde girmiyorum random gruplarla takılıyorum pvp yapıyorum doğru düzgün saçma sapan kuralları olmayan bi guild bulamadım şu oyunda

ayrıca tanıdık arkadaşlarına kıyak geçenlerde cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

grim batoldeyim bir kaç guilde girdim ve şu anda guildsiz takılıyorum neden mi
    guildler çok kuralcı sanki ülke yönetiyorlar millet oyun olduğunu unutmuş girdiğim guildlerde hiç rahat olamıyorum çoğu zaman tartışma çıkıyor genelde bende hiç bir guilde girmiyorum random gruplarla takılıyorum pvp yapıyorum doğru düzgün saçma sapan kuralları olmayan bi guild bulamadım şu oyunda

ayrıca tanıdık arkadaşlarına kıyak geçenlerde cabası

Alıntıları Göster
    kanka ayaklarına heba olan çok guild gördüm umarım sonunuz öyle olmaz.
    wow zaten solo olarak birçok şey vadediyor ama iş organize olmaya end game ciddi işler yapmaya gelince pek başarılı olamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Guildin kuruluş amacı çok güzel ama sonu kesin olarak hüsran sana söyliyeyim. Ben nerde Türk oyuncu görsem kaçarım. Hatta Türk oyuncu olduğundan eminsem, Türkçe konuşmam ingilizce konusurum. Benim Türk olduğumu öğrenip yavşamasınlar diye. Kimse yanlış anlamasın Türk'lüğümle övünürüm. Ama WoW dünyasında başıma ne geldiyse Türk oyuncuların şerefsizliklerinden geldi. Şu an frp bir serverdayım ve en güzeli Türk oyuncu yok denecek kadar az ya da ben keşfedemedim. Keşfetmekde istemem.

Tercih meselesi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Tercih meselesi...

sen yanlış kişilerle tanışmışsın.Benim olduum server daki arkadaşlar süpper hatta oyunu bile onlarla yapılan muhabbetler için oynuyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: errenius

quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Tercih meselesi...

sen yanlış kişilerle tanışmışsın.Benim olduum server daki arkadaşlar süpper hatta oyunu bile onlarla yapılan muhabbetler için oynuyom.

Alıntıları Göster
    Ya herkeste bir türk player antipatisi oluşmuş anlamadım gitti..
    Evet seviyesiz muhabbet edenler mevcut kabul ediyorum..Ama böle adamları ıgnore edersin olur biter..nie herkese karşı aynı tavır sergileniyorki..
    Benim chalarımın %80'inin ismi Türk olduğumu belli eden isimlerdir..Şuanda kastığım charda yadigar..Türk olduğumu herkes haliyle anlıyor..
    Üstelik şuan MT'nin alt guildindeyim..ne üst guildde ne de alt guildde en ufak bir seviyesizliğe şahit de olmadım..
    Aynı dili konuştuğunuz insanlarla oynamsı büyük ayrıcalık arkadaşlar.Ufak bir kesim için kendi milletinizden oyunculara karşı bu kadar önyargılı olmayın..En azından genelleme yapmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 7 Ocak 2008; 17:13:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.