Şimdi Ara

[H] Grim Batol - <One to Seventy> Guild (Yeni bir oluşum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Anteos

Ya herkeste bir türk player antipatisi oluşmuş anlamadım gitti..
    Evet seviyesiz muhabbet edenler mevcut kabul ediyorum..Ama böle adamları ıgnore edersin olur biter..nie herkese karşı aynı tavır sergileniyorki..
    Benim chalarımın %80'inin ismi Türk olduğumu belli eden isimlerdir..Şuanda kastığım charda yadigar..Türk olduğumu herkes haliyle anlıyor..
    Üstelik şuan MT'nin alt guildindeyim..ne üst guildde ne de alt guildde en ufak bir seviyesizliğe şahit de olmadım..
    Aynı dili konuştuğunuz insanlarla oynamsı büyük ayrıcalık arkadaşlar.Ufak bir kesim için kendi milletinizden oyunculara karşı bu kadar önyargılı olmayın..En azından genelleme yapmayın..

Sen demi bizim guild teydin yav vay Yadigar vay

• quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

Orjinalden alıntı: Anteos

Ya herkeste bir türk player antipatisi oluşmuş anlamadım gitti..
    Evet seviyesiz muhabbet edenler mevcut kabul ediyorum..Ama böle adamları ıgnore edersin olur biter..nie herkese karşı aynı tavır sergileniyorki..
    Benim chalarımın %80'inin ismi Türk olduğumu belli eden isimlerdir..Şuanda kastığım charda yadigar..Türk olduğumu herkes haliyle anlıyor..
    Üstelik şuan MT'nin alt guildindeyim..ne üst guildde ne de alt guildde en ufak bir seviyesizliğe şahit de olmadım..
    Aynı dili konuştuğunuz insanlarla oynamsı büyük ayrıcalık arkadaşlar.Ufak bir kesim için kendi milletinizden oyunculara karşı bu kadar önyargılı olmayın..En azından genelleme yapmayın..

Sen demi bizim guild teydin yav vay Yadigar vay

Ana..! DH'de bir guilddaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 8 Ocak 2008; 12:41:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.