Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 H1 Led Sıfır | Soğutma Kasası Kısa Satın Al 11 Ocak 2018 08:31 1 1 H1 Led Sıfır | Soğutma Kasası Kısa Ürünü h7 yerine h1 sipariş vermişim. o yüzden şu an elimde fazlalık olarak duruyor. Kesinlikle herhangi bir araca takılması filan denenmedi. Fotoğraflar kendi çekimim ve ürünün fotoğrafları. Aracımın far kapağı çok yakın olduğu için far kısmına, soğutucu kısmı küçük olan bu modelden aldım. Normal modellerden küçüktür ancak ışıtması diğerleri ile aynıdır. Far alanı dar olan kişiler özellikle alıp kullanabilir. Ürünü aldığım fiyata satıyorum. Aliexpress'ten aldım. Üzerine hiçbir kar koymadan direk olarak dolar kuru ile çarpıp buraya koydum.İstanbul - Beylikdüzünde oturuyorum.İstanbul içi Elden teslim etmek ilk önceliğim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Avcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün H1 Led Sıfır | Soğutma Kasası Kısa