Şimdi Ara

H100İ GTX İŞLEMCI FANI GORMEME HATASI VERMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C orsair h100i gtx modeli sogutucusunu kullanıyorum fakat ürün geldiğinden beri denemediğim şey kalmadı.Ürün cpu fan baglı 3 pinli zaten ürünün cpu fan kablosu fakt bilgisayar açılırken cpu fan hatası vermekte. Fakat işlemcininb stok 4 pinli fanını bagladımda fan calişiyor ve bilgisayar hata vermiyor. Yani işlemci fanınına 3 pinli akınca görmüyor fakat 4 pinli fan takıncca sıkıntı çıkmıyor sebebi nedir yardımlarınız bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburakaytemur

Arkadaşlar herkese merhaba.
    C orsair h100i gtx modeli sogutucusunu kullanıyorum fakat ürün geldiğinden beri denemediğim şey kalmadı.Ürün cpu fan baglı 3 pinli zaten ürünün cpu fan kablosu fakt bilgisayar açılırken cpu fan hatası vermekte. Fakat işlemcininb stok 4 pinli fanını bagladımda fan calişiyor ve bilgisayar hata vermiyor. Yani işlemci fanınına 3 pinli akınca görmüyor fakat 4 pinli fan takıncca sıkıntı çıkmıyor sebebi nedir yardımlarınız bekliyoruz.

Dostum bende senin sorununa benzer bi sorun yasiyorum. Corsair link yazılımında bi turlu görünmüyor h100i gtx.

Sorunsuz bir şekilde montajını yaptım. Usb çıkışını anakarttaki butun portlarda denedim sonuc ayni. Usb portuna taktiğim zaman işlemci ısısı 100dereceye varıyor. Usb çıkışını da cpu fan 2 portuna taktiğimda 20 30derece arası işlemci sıcaklığım. Millet pompa devrini ayarliyor ledlerini değiştiriyor birde bizim yaşadığımız su soruna bak ya. Bi haftadır bununla ugrasiyorum ben. Duvara vurucam en sonunda böyle devam ederse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Darth Vader -- 7 Nisan 2016; 17:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartın biosundan fan ayarı yapın

3 pin için ayrı bir seenek vardı, 4 pin içinde ayrı seçenek

mesala benim anakart 4 pin olup,3 pin desteklemediği için fanlar son hızda çalışıyor

şimdi hatırladım 4 pin fan biosda pw ile başlıyodu, 3 pin içinde voltage seçeneği
  • HOCAM BENDE YAZILIMSAL DEGIL SORUN SANIRIM YA BIOS YADA URUNDEYDIDE AKSAM BIOSTAN İŞLEMCI FAN AYARISINI PWM MODA GETIRINCE SORUNUM COZULDU BUNDAN ONCE H100İ VARDI O DEDIGIN SORUNLARI ONDA YAŞAMIŞTIM BEN LED AYARLAYAMAMA FALANhttps://www.youtube.com/watch?v=zsyo6nvlcf0 BU LINKTEKI BASAMAKLARI BIR DENE ISTESEN BEN H100 İ DE BOYLE COZMUSTUM CORSAIR LINKTE SIKINTI OLUYORDU BUNLARI YAPINCA TUM FAN LED KONTROLUNU YAPABILDIM
  • FAN LARDA BİR DC BİRDE PWM MOD VAR PWM YE ALINCA AKSAM SORUN CÖZÜLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburakaytemur

HOCAM BENDE YAZILIMSAL DEGIL SORUN SANIRIM YA BIOS YADA URUNDEYDIDE AKSAM BIOSTAN İŞLEMCI FAN AYARISINI PWM MODA GETIRINCE SORUNUM COZULDU BUNDAN ONCE H100İ VARDI O DEDIGIN SORUNLARI ONDA YAŞAMIŞTIM BEN LED AYARLAYAMAMA FALANhttps://www.youtube.com/watch?v=zsyo6nvlcf0 BU LINKTEKI BASAMAKLARI BIR DENE ISTESEN BEN H100 İ DE BOYLE COZMUSTUM CORSAIR LINKTE SIKINTI OLUYORDU BUNLARI YAPINCA TUM FAN LED KONTROLUNU YAPABILDIM

Hocam ben bu videodakileri aşama aşama yapıyordum da en son usb seçeneğinden seçtiği o klasör bende mevcut değil. Kullanmadigim denemedigim sürüm kalmadı. Umudu kestim gibi yani.

Win 10 pro kurdum suanda sorun hala devam ediyor.

• hocam suanda benzer sorun bendede var sogutucu calşıyor corsair link çalışıyor fakat programda gruplandırma yapamıyorum yanı sogutucudaki ledleri ve fanları işlemci ısısına gore ayarlamayı yapamıyorum eski h100i dede aynı sorun vardı win 8,1 de bu video ile cözmüştüm şuan bende baktım regeditte bendede aynı şekide bi klasör yok bir iki eski versiyonunu yukliyerek deniyeceğim corsair linkin bi araştırma yapıcam genelde zaten bir çok kişi bu sorunları yaşıyor corsair linkte onun dışında çözüm bulan arkadaşlardanda tabi yardımlarını bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    PALIT gtx 1660 fan sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunum çözülmüştür. Ürünüm birebir değişim yapıldı ve müşteri memnuniyeti olarak 10/10 veriyorum Corsair candır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Darth Vader

Sorunum çözülmüştür. Ürünüm birebir değişim yapıldı ve müşteri memnuniyeti olarak 10/10 veriyorum Corsair candır :)

corsair candır can müşterisini hi. bir zaman sıkıntı çıkarmaz o yüzden pc bütün parçaları ondan şeçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: -Darth Vader

Sorunum çözülmüştür. Ürünüm birebir değişim yapıldı ve müşteri memnuniyeti olarak 10/10 veriyorum Corsair candır :)

corsair candır can müşterisini hi. bir zaman sıkıntı çıkarmaz o yüzden pc bütün parçaları ondan şeçiyorum

Aynen hocam benimde psu ve sivi sogutmam corsair. Askerden gelince kasa almayi dusunuyorum corsair.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.