Şimdi Ara

MSI 970 GAMING anakarta uyacak işlemci fanı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleyküm okuyan herkese sorum şu ben MSI 970 GAMING modeli olan anakartı alıcam işlemcim amd phenom II 965 x4 3.4 ghz ben anakartı kesin alıcam aldıktan sonra ise bu işlemciyle uyumlu ve anakartımda ram slotu kaplamaycak şekilde kaliteli bi işlemci fanı arıyorum çok araştırdım internette .

cooler master hyper t4 ü beğendim fakat ram slotu kaplıyor ve fanın çıkışı kasanın üstüne yada ekran kartına doğru bakıyor o yüzden ondan vaz geçtim benim aradığım işlemci fanı kasanın egzos fanına doğru bakacak.

Şu an bi adet fan buldum baya iri ve büyük bi fan bununda ram leri kaplama olasılığı var ve MSI 970 GAMING anakartın işlemciyi besleyen çekirdeklerin üstündeki soğutma bloğuna temas edermi öyle bi sorunda var bu soğutucu kafama çok yattı ve almayı düşünüyorum ama öncelikle soğutucu hakkında kafamdaki soruların cevabını burada bulmam lazım

Kullandığım kasa : zalman z3 plus

Beğendiğim soğutucunun linki:http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-ultra-sessiz-77511555613662011am2am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html

Alacağım anakart :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=970%20GAMING#genel-bakis

Lütfen bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim göz hesabıyla yorum yapmayın sonuçta para vericez boşa gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melevoski -- 17 Şubat 2016; 1:01:46 >

• Aynı anakart üzerinde Cooler Master TPC 612 kullanıyorum.
    Kolaylıkla işlemci sökmeden sadece fanı tırnaklarından çekip ramleri rahatlıkla takabiliyorsun.
    2x Kingston 8gb 1 x gskill 8gb var.

Gskill 3. slota ne yaparsan yap sığmıyor.

Soğutucu olarak öneririm fiyatıda fena değil. Ram düşün bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeMaieju -- 17 Şubat 2016; 5:02:36 >
  • Bende gskill in 2400 mhz ddr3 dual channel ram var 4+4 olmak uzere 8 gb dual channel olarak kullanamazmiyim simdi ramlerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sogutucuya baktim fena degil performansi nasil birde ayni anakarti kullaniyorum demissin sogutucu am3+ degil sadece am3 bu montaj esnasinda anakartin arkasindaki braketi söküp fanin kendi braketini takarakmi yaptin sormamin sebebi am3+ uyumlu fanlarda sogutma blogunun ustunde amd anakartlarda olan mandallama sisteminin gectigi ve mandalin oturmasi icin cukurlar var bu fanda ben bunlari goremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.