Şimdi Ara

h100i gtx soğutucu kiti kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Montajda şöyle bir sorun oldu; fotoğrafta sağ alttaki eksik olan küçük yuva ve ona ait iki tarafı dişi olan vida kırıldı. Bu plastiği anakartın arkasına yerleştirip soğutucuyu sabitlemek için kullanıyordum. Şimdi soğutucuyu monte edemiyorum, 3 parça kalınca sabit durmuyor. Bu parçayı nereden temin edebilirim ? Gidip tekrar soğutucu mu alacağım, soğutucu kiti mi almalıyım ? Nerede satılır ?

Teşekkürler.

h100i gtx soğutucu kiti kırıldı

• hocam onun yerine bir cpu fanının ayağını sökün yani siyah kısmının dışını komple soyun kesin dikatlice içindeki iğne ile yerine takabilirsiniz ben esikiden dördüde öyleydi
  • Teşekkür ederim ama tarifinizi tam olarak anlayamadım :/ bunların braketleri ser halinde satılıyorsa alayım diyorum ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woineer W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konuyla ilgili olarak Corsair markasına ait aksesuar satışını yapan tek mağaza olan İnventus ile irtibata geçip montaj kitinin siparişini verebilirsiniz. Onlar da distribütörlere ulaşıp bu ürünün getirtilmesi talebinde bulunur. Ya da isterseniz direk olarak distribütörleri olan Boğaziçi Elektronik ya da Vektron Elektronik ile irtibata geçip montaj kitinin getirtmeleri için talepte bulunup geldiğinde yine İnventus üzerinden satın alabilirsiniz.
  • İnventus sipariş üzerine getiriyordu bir ara. @tech guru'nun da dediği gibi İnventus ile görüşün.
  • Corsair'den rma kaydı açtım. 1 gün sonra parçayı kargoya verdiler. Herhangi bir ücret ödemesi de olmayacak. Türkiye'deki satıcılara ağız bükmekten kurtuldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woineer -- 9 Ocak 2016; 0:46:45 >
  • woineer W kullanıcısına yanıt
    bende tam corsair e rma aç diyecektim açmıssın zaten hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.