Asus n56vz model laptopı kullanıyorum. Win 8.1'de masaüstü çözünürlüğü 1920*1080 oyun içi çözünürlüğü 1440*900 de oyunu full ekran sorunsuz oynuyordum. Bugün sabah Win 10'a geçtim. Oyuna girdiğimde ekranın sağdan ve soldan kırpıldığını gördüm.Siyah böyle mouse bile oralara gitmiyor, ekran o kadarmış gibi. Oyun içi çözünürlüğü değiştirmeye kalktığımda çoğu çözünürlüklerde kırpılma varken çok azında yok. Sanırsam 1920*1080 ile aynı orana sahip çözünürlüklerde kırpılma olmuyor. Ama benim donanım çok sağlam olmadığı için tam çözünürlükte oynamak istemiyorum. 1440*900 ten az da oynayıp kötü görüntüde istemiyorum. Anlamadığım win8.1 deyken 1440*900 tam ekrandıda neden win10 a geçince bozuldu. Tekrar nasıl tam ekran yaparım. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun.
hotkey resolution changer diye küçük bir program var ,googledan aratınca çıkar, istediğin çözünürlüğü tam ekrana yaymanı sağlıyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme