Şimdi Ara

h5 server ariyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir lineage2 oynuyorum ancak tek basima pek zevk alamiyorum. H5 srrverlere aliskinim eger bir turk clani varsa katilmak istiyorum. Genelde moonlight sentinel oynarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya server bulmak mesele değil hopzone ve topzone den bakıyormda tek başına oldummu olmuyor ya.
    Grandboss kesemiyorz birşey yapamıyoruz :D İtem kasmak desen çalışıyoruz aksam 2 saat materyalmi kascan
    recipemi cıkarcan :D Kimi sw de 3rd programda kullanamıyoruz spoil icin zaten kullandımmı hepten tadı kaçıyor o yüzden
    hani hi5 oynayan yoksada bi grup oluşur belki diyerekten açtım konuyu.

Oynadıgım 2 online oyun var birisi ultima online birisi l2 ve sanırım artık iki oyunda ölüyor.
    Bu çok üzücü bi durum aslında eskiden negüzel türk serverleri bile vardı.
  • Yok officalde oynuyorum zaten ama onca insanın içinde pek birşey yapamadıgımdan sıkıldım yani :)
    Şimdi bi mid rate server buldum lineage II dracula diye güzel görünüyor oynayan veya
    oynayacak olan varsa bi türk clanı kursunda muhabbet sohpet zaman geçirelim.Nezamana kadar spoil at
    item yap pvp yap manor kas... sıkıyor bizaman sonra :/
  • Ya arkadaşım amacın ney ? Ben oynadıgımda GOD cıkmamıştı daha hi5 ti offical sunucu.Şuandada çok saçma olmuş acıkcası yul archer felan.
    Sen iyi biliyorsun tamam lineage2 senden sorulurda neden bukadar zoruna gitti hi5 arıyor olmam.
    İlla ofical mi oynayacaz ? belki benim gibi private de takılan veya takılmak isteyen vardır diye actım bu konuyu.
    Uzattında uzattın tmm senden bukadarsa iyi güzel.

Hayır belirtmişim yani "H5 srrverlere aliskinim" diye daha neyin atarı neyin kaprisi yaptın anlamadım.

Konuyu karalama bırak belki hi5 oynayacak cıkar yada oynayan vardır davet eder.
  • matrix yine aynı post silmelere devam :d :d
  • nefrelius bende hi5 server arıyorum high rate olursa daha iyi olur gibime geliyor şöyle yeni açılmış veya açılacak server bulursan haber ver
  • Aslında bitane buldum hemde bugün açıldı uzun zamandır açılmasını beklediğim bi serverdi
    http://l2hero.net/#_
    bi girip bakmakta fayda var gibi düşündüm :D
  • 25x server bu tip serverlarda boss kesmek zor iş arkadaş lazım.topzoneda sadece 1 oyu var online sayısı kaç acaba?en az 500 olmalı mid rate serverlar
  • Server daha 2-3 gün önce acıldı 200 küsür online vardı geçen gün.Sunucu güzel gördügüm baktıgım kadarıyla.
    Yeni girip para kasmak isteyen olursa 65 lwl olunca silent walley'e gidin ve havada ucan (chimera degil) canavarları kesin yaklaşık 500k veriyor
    kırmızı renkle parlayan şampiyonları 15-20m veriyor. 2-3 saate 85 lwl olabilirsiniz.

Grandboss konusunda ise tek başıma QA kesebildim ama diğer bosslar hakkında bilgim yok illaki clan lazım :D
  • ohaaa tek başına QA nasıl kestin? pvp serverlarında bile bazen kesilmiyodu. valla ben o servera girim baktım şöyle bi az kişi var 125 online vardı sarmadı beni. yalnız şunu söylemeliyim l2 yavaş yavaş sona yaklaşıyor gibi görünüyor.eskiden bir sürü server olurdu şimdi adamakıllı server sayısı azalmış.genelde mid-rate olmuş 20-25 x civarı hep.
    ben pvp serveri arıyorum lvlle questle uğraşmak baydı ya artık.
  • Valla ozaman l2.hopzone.net bak :D
    QA yı warcry ile kesiyorum 40 lwl ile her serverde NURSE ant lar tam calısmıyor yani full heallemediler QA yı hemde 2 adet yüzük cıktı :D
    Evet bu konuda hepimiz aynı düşünüyoruz git gide private serverler azalmaya başladı cünki iş artık zevk ten ziyade bu işten
    para kazanmaya öde kazan sistemine dönmeye başladı.İnşallah tekrar canlanır eskisi gibi :)
  • bi süredir oyuna bakamıyordum, skype kullanmakta sıkıntı yaşamazsan oynayabiliriz.
  • L2world.org bir bak istersen sevecegini dusunuyorum iyi gunler
  • valla türk oyuncuların burnu dikliğinden ve destek verceğine köstek olmasından bıktıgım için
    yabacılarla takılmaya başladım onlarlada saat dilimimiz uymadıgı icin lineage II oynamaktan vazgeçtim
    artık yeni MMORPG arıyorum inşallah şöyle 2005 li yıllardaki gibi sağde oynanışlı bir oyun bulurum.
  • Önümüzdeki ay Sevencore adında oyun geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4yl4n1 -- 27 Ekim 2014; 1:49:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.