h5 den anlayan ve bana yardım edecek (bug bulma boss testi vb gibi yardım) takım arkaşı/arkdaşları aranıyor stabil bir low rateli server yapmayı planlıyoruz (birazcık yeni eventte getiririz sonraları )
Aranan özellikler : -Skype kullanmak ki bütün gün skype başındayım -h5 te biligli olmak özellikle gracia bölümlerinde -Server işlerinden anlayan ( kasıt :gm shop düzenlemeleri (basit html kodları gerekirse gösterilir sorun değil )) -ingilizce bilmek (ingilizce bilemezsen adamlarla konusamazsın. Konusmam diyorsan yine yaz sorun değil)
Katılmayı düşünüyorumda bu server 1 ay sonra kapanmasın
Server tutarsa (zaten server tutsun diye bir ekip topluyorum ) böyle bir sey söz konusu değildir.Server ayarlamaları bittikten sonra linux tabanlı sunucularda yayına başlıyacaz profesyonel bir iş olucak yani bunu aklınızda bulundurmanızı kesinlikle istiyorum
L2.Ws hi5 off rankar 5x serverinde oynadım kapanana kadar hi 5 konusunda hertürlü yardımcı olabilirim bi player olarak Server işlerinden anlamam ingilizce konusunda sorun yok şuan eu officalde oynuyorum goddan vakit kaldıkça yanınızdayım :)
Başarılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme