Şimdi Ara

H61M-P21 (B3) E3 İşlemci Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlgili ürünün web sitesinde Xeon Ivy Bridge E3-1240V2 işlemci desteklediği belirtmektedir, ancak ürüne xeon taktığımda sisteme görüntü gelmiyor. Olabildiğince farklı marka ram denedim ancak farketmiyor. İşin ilginç tarafı Aynı soket yapısında farklı markaların anakartları ile denedimğide yine aynı sonuç veriyor. Ancak her anakart sitesinde E3 desteğini belirtiyor. Neden çalışmaz, bu konuda bilgisi olan varmıdır arkadaşlar

http://tr.msi.com/product/mb/H61M-P21--B3-.html#/?div=CPUSupport

• quote:

Orijinalden alıntı: fazo

Merhaba

İlgili ürünün web sitesinde Xeon Ivy Bridge E3-1240V2 işlemci desteklediği belirtmektedir, ancak ürüne xeon taktığımda sisteme görüntü gelmiyor. Olabildiğince farklı marka ram denedim ancak farketmiyor. İşin ilginç tarafı Aynı soket yapısında farklı markaların anakartları ile denedimğide yine aynı sonuç veriyor. Ancak her anakart sitesinde E3 desteğini belirtiyor. Neden çalışmaz, bu konuda bilgisi olan varmıdır arkadaşlar

http://tr.msi.com/product/mb/H61M-P21--B3-.html#/?div=CPUSupport

hocam o anakarta göre daha düşük bir işlemci bulun çalışırsa eğer biosun güncelligini kontrol edin büyük bir ihtimal güncel degildir güncelleyin düzelicektir

• o ıslemcı 7680vJ0.zip bıos ve ustu ıle calısıyormus bıosun daha dusukse bundandır
  • Bios şuan en güncel versiyondadır, malesef çalışmıyor.
  • quote:

Bios şuan en güncel versiyondadır, malesef çalışmıyor.

o zaman dicek bişey yok hocam farklı işlemciyle deneyin açılıyormu diye bakın
  • byhackermstf kullanıcısına yanıt
    xeon dışındaki diğer işlemler ile çalışmaktadır. i7 ve i3 işlemciler ile test ettim.
    Ancak neden xeon ile çalışmaz yazmasına rağmen onu anlayamadıdm. özel bir şeymi yapmak gerekiyor xeon ile e
  • quote:

xeon dışındaki diğer işlemler ile çalışmaktadır. i7 ve i3 işlemciler ile test ettim.
    Ancak neden xeon ile çalışmaz yazmasına rağmen onu anlayamadıdm. özel bir şeymi yapmak gerekiyor xeon ile e

özel bişey gerekmezde biosla ilgili bir sıkıntı var hocam sen biosu tekrar güncelleme yaptır sıkntı olmaz sadece biosu üstüne yazar yenilemiş olur öyle dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGABYTE GA-H61M-DS2 ile i3 2120 ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.