İlgili ürünün web sitesinde Xeon Ivy Bridge E3-1240V2 işlemci desteklediği belirtmektedir, ancak ürüne xeon taktığımda sisteme görüntü gelmiyor. Olabildiğince farklı marka ram denedim ancak farketmiyor. İşin ilginç tarafı Aynı soket yapısında farklı markaların anakartları ile denedimğide yine aynı sonuç veriyor. Ancak her anakart sitesinde E3 desteğini belirtiyor. Neden çalışmaz, bu konuda bilgisi olan varmıdır arkadaşlar
İlgili ürünün web sitesinde Xeon Ivy Bridge E3-1240V2 işlemci desteklediği belirtmektedir, ancak ürüne xeon taktığımda sisteme görüntü gelmiyor. Olabildiğince farklı marka ram denedim ancak farketmiyor. İşin ilginç tarafı Aynı soket yapısında farklı markaların anakartları ile denedimğide yine aynı sonuç veriyor. Ancak her anakart sitesinde E3 desteğini belirtiyor. Neden çalışmaz, bu konuda bilgisi olan varmıdır arkadaşlar
hocam o anakarta göre daha düşük bir işlemci bulun çalışırsa eğer biosun güncelligini kontrol edin büyük bir ihtimal güncel degildir güncelleyin düzelicektir
o ıslemcı 7680vJ0.zip bıos ve ustu ıle calısıyormus bıosun daha dusukse bundandır
Bios şuan en güncel versiyondadır, malesef çalışmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fazo
Bios şuan en güncel versiyondadır, malesef çalışmıyor.
o zaman dicek bişey yok hocam farklı işlemciyle deneyin açılıyormu diye bakın
byhackermstf
kullanıcısına yanıt
xeon dışındaki diğer işlemler ile çalışmaktadır. i7 ve i3 işlemciler ile test ettim. Ancak neden xeon ile çalışmaz yazmasına rağmen onu anlayamadıdm. özel bir şeymi yapmak gerekiyor xeon ile e
quote:
Orijinalden alıntı: fazo
xeon dışındaki diğer işlemler ile çalışmaktadır. i7 ve i3 işlemciler ile test ettim. Ancak neden xeon ile çalışmaz yazmasına rağmen onu anlayamadıdm. özel bir şeymi yapmak gerekiyor xeon ile e
özel bişey gerekmezde biosla ilgili bir sıkıntı var hocam sen biosu tekrar güncelleme yaptır sıkntı olmaz sadece biosu üstüne yazar yenilemiş olur öyle dene