Şimdi Ara

h77ma-g43 anakarttaki onboard görüntü birimini iptal etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle sorunumla ilgilenen dh ailesine teşekkür ederim. sorunum tam olarak şöyle: pes 13 oynarken pc donuyordu bluescreen 116 hatasını veriyordu bende onboard ekran kartını kullanmak istedim bir hafta felan (emin değilim) sorunsuz oynadım. sonra oyun oynarken pc kilitlenmeye başladı. pes haricinde sıkıntı yok. bilgisayar donduğunda olduğu gibi kalıyor rapor dahi hazırlamıyor. pes'i kaldırdım yeniden kurdum güncellemelerini yapmadım çünkü kaldırdığım en günceliydi. sorun aynen devam. bu arada en güncel driverları da denedim. en sonunda madem donuyor en azından ekran kartımı kullanayım dedim tattım bu seferde harici ekran kartına bios'tan geçiş yapamadım. windows açılana kadar görüntü alamıyorum. işin en kötüsü kablosuz klavye-farem bios ekranında çalışmıyor. sonuç olarak dahili ekran kartını kapatmak istiyorum. sistemim: win 7 pro sp1 64bit, 4gb ram, msi h77ma-g43 anakart, 400w power, i3 3220 işlemci, sapphire redeon hd 4650 1gb ekran kartı. zamanınızı çaldığım için özür dilerim.

• şöyle bişey deneyebilirsin bilgisayarıma sağ tıkla özelikler de donanım görüceksin sol üst köşede aygıt yöneticisine gir kullanmak istemediğin ekran kartını bul sağ tıkla devre dışı bırak de bu arada biosta klavyen çalışması gerek orasıda ayrı bir sorun gibi geldi bana.. Klavye mouse kablolu dimi wifi yada bluetooth değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

şöyle bişey deneyebilirsin bilgisayarıma sağ tıkla özelikler de donanım görüceksin sol üst köşede aygıt yöneticisine gir kullanmak istemediğin ekran kartını bul sağ tıkla devre dışı bırak de bu arada biosta klavyen çalışması gerek orasıda ayrı bir sorun gibi geldi bana.. Klavye mouse kablolu dimi wifi yada bluetooth değil..

kablosuz set a4tech marka
  • Kablosuz klavye de asla biosta işlem yapamazsın ucuzda olsa bitane kablolu klavye barındırmnı tavsiye ederim bios ekranında kablosuz mouse klavye tanımadığı için kullanılamıyor malesef. Bu klavye ve mouselarda su sorunlada karşılaşacaksın f8 kurtama menüsünde de sanırım tanımıyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.