Şimdi Ara

Onboard ekran kartını disable yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımdaki ekran kartı onboard idi. Şimdi ekran kartı aldım ama nasıl takılacağı konusunda pek tecrübeli değiliim. Kartı aldığım kişi önce onboard kartı disable yapıp sonra takmamı söyledi.

Onboard kartı nasıl disable yapabilirim? Ve yenisini nasıl takabilirim? Yardımcı olabilir misiniz

• biostan ayarı olabilir ekran kartı takmak zor değil ekran kartının sarı tarafını slota takıp vidalıcaksın
  • pc yi kapat aldiğin karti tak vga/dvi kablosuni da yeni karta tak bios pilini çikar 30 sn bekle pili tak aç pc yisorun hallolmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biostan Onboard'ı disable yapacaksın.
  • Birşey yapmana gerek yok..sen pci kartı tak..onboard kendiliğinden kapatır kendini..vga kablosunu taksanda görüntü alamazsın
  • ilk önce kasayı açıp pcı express yuvasını bulup ordaki yuvadaki demiri yaçıkaracaksın sonra kartın portalı dışarı çıkacak şekilde kartı yuvaya oturtacaksınız eğer yapamıyorsanız google a ekrankırtı nasıl takılır falan yazıp araştırın yada youtubye graphics card montage falan kolay disable konusuna gelince kartı taktıktan sonra kabloyu yeni karta takacağınız için o kart kullanılmayacaktır ama bence disable etmeyyin bir sıkıntı olduğu zaman görüntü almak için onu kullanabilirsiniz kolay gelsin
  • Disable yapmadım direk kartı taktım; sorun da çıkmadı. Çok teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartında Dual Bios
    10 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.