Şimdi Ara

H81M Plusa i5 4690k taktım Görüntü vermedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya şu işlemci bozuk diyen vatandaşa selam diyorum. Şu anda H97 Plus ile kullanıyorum. SS isteyende olacaktır elbet; Bak işlemci bozuk değişmiş, anakarttaymış sorun. Buna ne dersin?https://store.donanimhaber.com/61/9d/17/619d1730deed2efc7ca689ce1fb7c6b0.JPG
     H81M Plusa i5 4690k taktım Görüntü vermedi
  • Salih445 S kullanıcısına yanıt
    Anakartı yeni mi aldınız? Beden Z97 almadınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden mi almadım? Z97 500TL civarında almama gerek yoktu. Asus H81 B85 H97 serisi anakartlara Oc'yi açık hale getirdi. msata giriş var çok güzel anakart. Şu anda tek tuş Oc (performans modu) ile 4.3 Ghzde kullanıyorum. Ama H81 serisi anakart alırken 2 kere düşünmek lazımmış bunu öğrendim.
  • Salih445 S kullanıcısına yanıt
    SENİN İŞLEMCİNİN BOZUK VEYA SAĞLAM OLMASI BANA NE GİBİ BİR FAYDA SAĞLAYABİLİR ? ŞU DEDİĞİN SÖZE BAK

"BU FORUM KÖTÜYMÜŞ SEVMEDİM BURAYI "

SEN ORDA BAŞKA ANAKARTLA DENEYECEGİNİ YAZMİSSİN VE SONUC ALAMADİGİN İÇİN YİNE YARDİM İSTEMİSSİN BENDE DÜŞÜNDÜMKİ HERALDE İŞLEMCİ BOZUKTUR ADAM DÜRÜSTSEDE KARGODA BOZULMUŞ OLABİLİR DARBEDEN FALAN..

SEN ŞİMDİ GELİP BURDA FORUMA LAF EDERSEN BENDE SANA SİNİRLENİRİM DOĞAL OLARAK SANKİ BURDA SENİN İŞLEMCİNİN BOZUK VEYA SAĞLAM OLMASI BENİ İLGİLENDİRİYORMUŞ GİBİ KONUŞMA.. KONUNUN BAŞINDAN SONUNA OKUYAN HERKES SENİN TAVRINDA BİR GARİPLİK OLDUĞUNU ANLAYABİLİR.. HADİ SELAMETLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEDEN BU KADAR BAĞIRDIN Kİ? Zevkler ve renkler... İşlemci bozuk değil dedim, sen bana inanmadın. Hem suçlu hem güçlü...
  • işlemciyi prime95 + aida64 ile test ettim 100% yükte işlemci 70 derece oldu olmadı, ama çekirdek ısısı 100 derece oldu, bu normal mi?
  • arkadaşımda sizinle aynı sistemi almıştı aynı sorun ondada oldu bi çözümü varmı? o direk anakartı h97 gaming3 ile değiştirdi
  • ahh keşke bunu daha önce söyleseydin 1 haftadır gitmediğim yer kalmadı :D Valla eski anakartı garantiye göndersin, eğer H.R. işlemci ile denerlerse anakartı yapabilirler, ama eğer eski nesil işlemci ile denerlerse yapmaz, sana geri gönderirler. Şu anlık başka yolu yok gibi.
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    +∞

• quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Amaann çok ta fifi forumu kötüleyenleri recep baltaşın yanına teknopata gönderiyoruz.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.