Şimdi Ara

H81M Plusa i5 4690k taktım Görüntü vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 550TL'ye 2. aldım, adam söktü sisteminden attı sigortalı kargoya istanbul-giresun arasına 2 günde geldi taktım eskisini çıkartıp görüntü atmadı bip sesi yok ramleri denedim olmadı ramleri hep çıkarıp denedim bip sesi vermedi eskisini taktım bios güncelledim (2205) olmadı uğraştım bios reset attım olmadı bios pili çıkarttım olmadı vatan PC'ye gittim adam başka anakartla denemedi çalıştırdı işlemci bozuktur dedi bende anakart parasına Z12 Plus aldım monte ettim eskisi ile şuanda G3220 ile kullanıyorum çalışıyor ama işlemci sağlamdı kargoda da sağlam geldiyse bende doğru taktıysam sorun neyde? işlemciyi yarın garantiye vereceğim ama garanti karşılar mı? yenisini mi verir? eğer yenisini verirse 550TL'ye 0 i5 4690k almış olacam eğer garanti kullanıcı hatası derse? veya der mi? işlemci ısınıyo yani güç gidiyo ama görüntü atmıyo var mı yaşayan bu sorundan? Tek kaygım intel karşılayacak mı?

• Işlemciyi iade edin, neden servise veriyorsunuz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 29 Haziran 2015; 5:46:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işlemciyi garantiye verin İntel bu konuda iyi davranıyor işlemcinin tamir olmayacağı icin size yenisini veriyorlar . Ayrıca işlemcilerde iade olmaz.

• Arkadaşlar işlemci sağlam idi ben alırken. takarken de iyi taktım ama H81 serisi anakartlarda Haswell refresh serisi işlemciler bazen görüntü atmayabiliyormuş. Bugün vatana gidip denetcem tekrar üff
  • anakarta bios güncellemesi yaptırın sorun çözülür.
  • İşlemci bozuk olsaydı zaten sana satan adam yollardı garantiye. Ya bozuk değil yada kullanıcı hatasından dolayı bozuldu ve garantiden değiştirmediler.
  • bugün başka anakartla deneceğiz vatanda işlemci bozuk değilse anakart bozuk değilse ne yapayım ben?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upduahmet :D
  • bu forum kötüymüş sevmedim burayı
  • İşlemciyi aldığınız kişiye verin. Görünüşe göre adam kazığı atmış. Geçmiş ola.

• Konudan hic bir sey anlamadim

• Sikinti biostan bios guncelleme yapin problem kesnlikle cozulur.

• baran ne kadar zekisin yaaa. adam kazıklamadı hala konuşuyo benle. olmazsa geri vericem hem aldığım kişi youtuber; MirlivaTV aratın youtubede. çok yanlış yapma şansı yok. hem bunu kendi kullanıyordu stream için yetmedi diye verdi bana (144hrz monitore yetmemiş)
  • Salih445 S kullanıcısına yanıt
    başka anakartla deniyeceğim demişsin.. ee sonuç ?
    ki zaten yeni başka anakartla denemişsin öyle deniyecegiž başka anakartla yazdığına göre..ama çalışmıyorsa ya adam sana bozuk ürün sattı yada kargoda gelirken bi şekilde bozuldu yada adam sökerken bozdu falan ? bunlarin bi önemi yok önemli olan ne biliyormusun ? senin işlemcinin bozuk olduğunu kabullenmemen.. bozuk arkadaşım işte ? sana satan adama geri gönder bu kadar basit işte ?

bu forum kötü değildir sorun sendedir... ki sende zaten biz ne yapabiliriz bu durumda işlemci bozuk işte ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 2 Temmuz 2015; 1:17:43 >
  • Sorun dediğim gibi anakarttaymış. Sen baktın mı mirlivaya ytden? o adamın kullandığı işlemci işte bu ve bunu 1.5 aya kadar kullanıyordu, şu anda ben kullanıyorum. H81 Gamer anakart ile. Neden bu kadar atar yaptın anlamadım, forum kötü bana göre.
    quote:

Sorun dediğim gibi anakarttaymış

Neymiş anakartın sıkıntısı ? Anakart BIOS'u güncel miydi ?
  • Amaann çok ta fifi forumu kötüleyenleri recep baltaşın yanına teknopata gönderiyoruz.

Bende merak ettim, anakart ile ilgili nasıl bir sorun olduğunu söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih445

Sorun dediğim gibi anakarttaymış. Sen baktın mı mirlivaya ytden? o adamın kullandığı işlemci işte bu ve bunu 1.5 aya kadar kullanıyordu, şu anda ben kullanıyorum. H81 Gamer anakart ile. Neden bu kadar atar yaptın anlamadım, forum kötü bana göre.

Burada durmak içın sebebiniz de kalmadığına göre forumu kullanmayı bırakırsanız biz kullanıcılar epey sevineceğiz. Iyi günler dilerim.
  • Sonuç H81 cipset anakartlar bios güncellemesi olsa bile H. R. işlemciler ile çalışmaya biliyormuş ki benimkide öyle oldu. Hayret doluştunuz konuya :D H81M Plus'ı verdim garantiye yapılmaz ise G3220 ile satacam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.